Kýťule Kýťule komentáře u knih

☰ menu

Věř mi Věř mi J. P. Delaney (p)

Neuvěřitelný příběh!!! Trochu jsem měla obavy z toho, že autor zvolil takový styl psaní, který je pro čtenáře trochu náročnější. Musíte u této knihy přemýšlet a dávat si pozor, který pohled postavy čtete. Mohli byste se do toho velice snadno zamotat. I přes to ale za mě přesně toto pozvedává knihu zase o něco výš, na vyšší úroveň. Zápletka je naprosto famózní a nemohla jsem se vůbec odtrhnout. Knihu jsem přečetla velmi rychle a hned jsem ji vnutila dalším lidem, protože je naprosto úžasná. Autor mě opět nezklamal a díky tomu o něm mám zatím velmi vysoké mínění a těším se na další knihu v sérii.

07.10.2020 5 z 5


Přiznání Přiznání Anna Todd

I když bych to nečekala u tohoto žánru, tak druhá kniha v sérii je přeci jen o něco lepší a zajímavější než kniha první. Opět napínavá zápletka, ale hlavně ten konec?! Už se těším až se začtu do třetí knihy. Mám velká očekávání :)

07.10.2020 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Velice čtivé a poutavé. Jasný, další romantický příběh z prostředí vysoké školy a pár, kde oba jsou tak moc odlišní až je to svede dohromady. Ale za mě je to skvělá oddechovka a nezapomínala bych ani na fakt, že i když u toho člověk nemusí moc přemýšlet, nemůže se odtrhnout. Zajímavé postavy, zvláště tedy ty hlavní :)

07.10.2020 4 z 5


Kdo chytá v síti Kdo chytá v síti Marika Pecháčková

Spolu s filmem je to velice poučné. Jsem ráda, že tento výzkum a experiment proběhl a že byl přetvořen to formy knihy. I bez filmu je kniha silná a občas jsem měla pocit, že ji zahodím a ani nedočtu, jak se mi z určitých postav dělalo zle. Já jsem si tohoto všeho velice dobře vědoma, věnovala jsem se tomu na vysoký celkem podrobně, takže pro mě kniha nebyla překvapením. Mám ale pocit, že by si ji měl přečíst každý, kdo je schopný ji pochopit a něco si z toho vzít. Teď mám na mysli například věkovou hranici mezi 17-18 let. Mám pocit, že mladší generace si z toho nic nevezme a nebude to brát vážně...

07.10.2020 5 z 5


Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

Kniha mě nijak nezaujala a přišla mi vleklá. Ani vraždy v této knize nebyly napínavé, ale rozuzlení bylo zajímavé.

18.04.2020 1 z 5


Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Autor se každou knihou v pořadí překonává. Pokaždé si myslím, že mě už nic nepřekvapí a kdy už přijde ta slabší kniha, kterou autoři většinou mívají, zvlášť když píší takhle dlouhé série. U tohohle autora se toho asi naštěstí nedočkám. Je neuvěřitelný a od jeho knih se nemůžu nikdy odtrhnout!!!

18.04.2020 5 z 5


Sochař smrti Sochař smrti Chris Carter

Autor mě opět nezklamal ???? Napětí až do konce a opět nulová šance určit vraha. Pro mě momentálně nejlepší autor detektivek, jakého jsem kdy objevila ????

18.04.2020 5 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

První polovina knihy se trochu vlekla, ale druhá polovina byla úžasná jízda ????

10.01.2020 4 z 5


Grey Grey E. L. James (p)

Sice stejný příběh, ale z pohledu muže, jehož tužby jsou detailně popsány. Dobrá a celkem zajímavá verze :)

13.06.2019 4 z 5


Autismus & Chardonnay Autismus & Chardonnay Martin Selner

Po dlouhé době jsem se u knihy zasmála nahlas!!! Moc se mi líbí, jak autor zachycuje autismus a nebojí se o tom psát a s takovýma dětma pracovat. Je vidět, že ta práce ho baví, naplňuje, ale zároveň ho vysiluje a je náročná...

01.04.2019 5 z 5


Loutkář Loutkář Daniel Cole

Opět mě autor nezklamal, napětí až dokonce! Už se těším na třetí knihu v pořadí ????

10.02.2019 4 z 5


Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Tak u této detektivky jsem se vážně bála a nedoporučuji číst ji večer, ve tmě a sama v místnosti...Jelikož čtu detektivky hodně ráda, a poslední rok je to můj nejoblíbenější žánr, můžu říct že odhalení pachatele a celkové rozuzlení bylo šokující a vůbec jsem netrefila typ na vraha ???? Za mě naprosto skvělá kniha!!!

10.02.2019 5 z 5


Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Nejlepší detektivka, jakou jsem kdy četla!!!

21.03.2018 5 z 5


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Super knížka,vřele doporučuji :)

13.05.2015 5 z 5