Kdo chytá v síti přehled

Marika Pecháčková

Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti. Do pěti hodin se jim ozvalo přes osmdesát mužů. V navazujícím souboru rozhovorů najdete hlubší rozbor postav z filmu, který vyvolal obrovský rozruch ještě před vlastním odvysíláním.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha, která doplňuje dokumentární film V síti, je považována za důležitou četbu pro rodiče a pedagogy. Mnozí čtenáři vyjadřují šok nad obsahem a varují před nebezpečím, které na děti číhá na internetu. Příběhy a rozhovory s oběťmi a odborníky přinášejí cenné informace, ale také vyvolávají silné emoce. Někteří čtenáři však kritizují způsob vedení rozhovorů a nedostatek hloubky v analýze problematiky. Přesto většina souhlasí, že kniha je nezbytná pro zvýšení povědomí o této závažné tématice. Více v komentářích.

Komu by se kniha Kdo chytá v síti mohla líbit?

• Rodiče, kteří chtějí chránit své děti
  • Pedagogové a odborníci na výchovu
  • Čtenáři zajímající se o problematiku zneužívání dětí
  • Osoby, které se chtějí informovat o nebezpečích na internetu

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo chytá v síti. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

w.d.taylor
10.02.2026

Nechci tuto knihu hodnotit na základě obsahu, jako takového, to asi většina lidí pochpí. Ale musím velmi ocenit, že počin autorky byl opravdu dobrý a v knize jsou i nějaká zajímavá fakta, která i mně překvapily.

všech 138 komentářů

Související novinky - Kdo chytá v síti (2)

10 právě čtených knih podle uživatelů (březen)

15.03.2020

Knižní novinky (9. týden)

23.02.2020

Kniha Kdo chytá v síti v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně213x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi