Kdo chytá v síti přehled
Internet je jediné místo, které neodděluje svět dětí a dospělých. Režiséři Vít Klusák a Barbora Chalupová založili na internetové seznamce fiktivní profily tří dvanáctiletých dívek jako výchozí bod výbušného dokumentu o internetových predátorech V síti. Do pěti hodin se jim ozvalo přes osmdesát mužů. V navazujícím souboru rozhovorů najdete hlubší rozbor postav z filmu, který vyvolal obrovský rozruch ještě před vlastním odvysíláním.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha, která doplňuje dokumentární film V síti, je považována za důležitou četbu pro rodiče a pedagogy. Mnozí čtenáři vyjadřují šok nad obsahem a varují před nebezpečím, které na děti číhá na internetu. Příběhy a rozhovory s oběťmi a odborníky přinášejí cenné informace, ale také vyvolávají silné emoce. Někteří čtenáři však kritizují způsob vedení rozhovorů a nedostatek hloubky v analýze problematiky. Přesto většina souhlasí, že kniha je nezbytná pro zvýšení povědomí o této závažné tématice. Více v komentářích.
Komu by se kniha Kdo chytá v síti mohla líbit?
- Rodiče, kteří chtějí chránit své děti
- Pedagogové a odborníci na výchovu
- Čtenáři zajímající se o problematiku zneužívání dětí
- Osoby, které se chtějí informovat o nebezpečích na internetu
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kdo chytá v síti. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 138 komentářůSouvisející novinky - Kdo chytá v síti (2)
10 právě čtených knih podle uživatelů (březen)
15.03.2020
Knižní novinky (9. týden)
23.02.2020
Kniha Kdo chytá v síti v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 8x |
| v dalších seznamech | 4x |

71 %
87 %
Kdo chytá v síti
Nechci tuto knihu hodnotit na základě obsahu, jako takového, to asi většina lidí pochpí. Ale musím velmi ocenit, že počin autorky byl opravdu dobrý a v knize jsou i nějaká zajímavá fakta, která i mně překvapily.