JessyPitt JessyPitt komentáře u knih

☰ menu

Tajemství ďáblovy bible Tajemství ďáblovy bible Arnošt Vašíček

Tak trochu všechno a nic. Asi má povedenejsi knihy. A ta konspiraci s 11. zářím mi tam vubec nesedela..

15.09.2019 3 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Takže to byla docela slušná sragorina vazeni????????!!

15.09.2019 5 z 5


O zahradě O zahradě Pavel Čech

Většina čtenářů knihu hodnotí pozitivně. Ja bohužel nemohu. Nevím co jsem měla za výtisk, ale byly v něm minimálně 3 gramatické chyby- překlepy. Ilustrace jsou velmi zdařile ale co se textu tyče všechny knihy p. Čecha jsou velmi proste. U této knihy jen dospěly člověk pochopí pointu, malému dítěti unikne a nemá šanci pochopit autorovu myšlenku.

10.09.2019 2 z 5


Modlitba za Černobyl – kronika budoucnosti Modlitba za Černobyl – kronika budoucnosti Světlana Alexandrovna Alexijevič

Knihu jsem přečetla kvůli seriálu cernobyl. Malokdy se stane, ze je filmové zpracování lepsi než kniha. A tady se tomu stalo. Cernobyl - to je dnes pojem a něco co bude lidstvo dlouho strašit. Kniha je plna utrpení a bolesti. Dve hvězdy dávám kvůli samotnému zpracování. Vlastně celou knihu čtete stále od znova a od začátku. Příběh na dvě strany se začátkem a koncem. Další strana začne opět příběhem na několik stran a opět skončí. A tak to jde celou knihu. Jako by bylo napsáno 100knih stejně v jedné knize. Zvláštní..

18.08.2019 2 z 5


Není úniku Není úniku Taylor Adams

Já půjdu asi proti proudu. Me kniha nezaujala. Nebyla špatně psaná ale po celou dobu padalo napětí, nahoru a dolu. Neudržela me v napětí po celou dobu. A ten konec byl tedy dost záhadný.. hlavní hrdinka toho přežila skoro víc než agent 007????.

24.06.2019 2 z 5


Cesty za oponu času 2: Ozvěny lidické noci Cesty za oponu času 2: Ozvěny lidické noci Stanislav Motl

Moc pěkné důkladně a precizně zpracované téma. Historická fakta ale není to nutné. Jen to the metra příšerně depresivní..

03.06.2019 5 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

No upřímně nechápu, proč má kniha takové hodnocení? Začátek slíbený, ale pak ten průběh a konec knihy? To neustále krmeni kocoura, vaření instantní polévky, přikládají do krbu, to by umorilo i vola. Tak nudnou desivou knihu jsem ještě nečetl. Navíc ten samotný závěr se zombie????????. Ještě ze existují knihovny a nemusela jsem kupovat.

28.05.2019 2 z 5


Mengeleho děvče Mengeleho děvče Viola Stern Fischerová

Co by měl člověk k takové knize vlastně napsat? Vzpomínám na slova Jana Wericha: Aby ten středověk byl pořád ve středu tak musí stále dopředu....Doufám, věřím ze bude jen lépe..

27.11.2018 5 z 5


Úsměvy smutných mužů Úsměvy smutných mužů Josef Formánek

Tak nějak veselé čtení o smutných mužích.

22.11.2018 4 z 5


Klid je síla, řek tatínek Klid je síla, řek tatínek Zdenka Fantlová

Člověk na tohle téma přečetl uz mnoho knih. Ale u téhle se mi líbilo to ze neměla zbytečnou jak to říct asi omáčku, byla o faktech, pocitech, které souviseli a prostě nad ostatním mohl člověk dumat a přemýšlet a i tak to nemůžeme kdo to neprozil nimdo nikdy pochopit to není vůbec možné...

19.10.2018 5 z 5


Narodili se, aby přežili Narodili se, aby přežili Wendy Holden

Bylo by vůbec možná dát takové knize méně hvezdicek?? Dala bych ji jako povinnou četbu do škol.

14.10.2018 5 z 5


To prší moře To prší moře Radka Třeštíková

Kniha je ctiva, depresivní, negativní, az v závěru vysvitne to slunce i když přes mraky. Zbytečně některé pasáže dlouhé. Kde to knizka u které přemýšlíte nad postavami ale zároveň nemáte chuť ji číst znovu..

01.10.2018 3 z 5


Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

V tomto případě s davem nepůjdu. Buď jsem čekala úplně něco jiného nebo ta knížka byla o ničem. Čekala jsem napínavý thriller, což o to, napínavé to celkem bylo ale co se týká samotného obsahu knížky, tak me to přišlo celé tak nesmyslné a hlavní hrdinka hloupá se skutečný thrillerem se to tedy vůbec nedá srovnat.. Nemůžu si pomoct...

28.08.2018 2 z 5


Popravčí Popravčí Chris Carter

Prostě zase jedním dechem, tyhle detektivky me vždycky dostanou..

17.08.2018 5 z 5


Poslední aristokratka Poslední aristokratka Evžen Boček

Příjemné a chvilkami vtipné čtení. I když vtip se velmi často opakoval. I tak pěkná knížka..

12.08.2018 4 z 5


Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Konec knihy vydal snad za celou knihu dohromady. Jak je ta lidská pýcha a touha po moci slepá...Ach jo, škoda že se lidská povaha bohužel nemění...Zpracování knihy na jedničku..

30.03.2018 5 z 5


Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Takže denicek moderního páru?

20.02.2018 3 z 5


Musela jsem zemřít Musela jsem zemřít Anita Moorjani

Knížka z první třetiny - do té doby než se autorka ze svého stavu probudila, rychle utekla. Poté se již vše začalo poněkud opakovat. Kniha je směřována jako pozitivní a motivační četba. S něčím jsem se ztotožnila s dalším méně. Samozřejmě téma samo o sobě je velmi lákavé, každého zajímá co se odehrává po tomto životě. Jen se mi zdálo, že se kniha snažila uměle nafouknout a ke konci již čtenáři neměla co nabídnout. Mohla se propojit třeba s nějakou odbornou literaturou. Takto dávám 3 hvězdy za snahu autorky předat světu něco pozitivního.

04.02.2018 3 z 5


Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Kniha mi přinesla méně než jsem očekávala. Občasné překlepy, spostu hrubých slov, no den mi chvílemi unikal. Dávám pouze 3 hvězdy, detektivky jsem četla už lépe propracované. Ale i tak kniha byla celkem ctiva a poměrně napinava.

30.01.2018 3 z 5


Všude kolem černý les Všude kolem černý les Ruth Ware (p)

Kniha mě opravdu bavila. Není to nejkomplikovanější a nejfikanější detektivní zápletka,ale napětí tam bylo od začátku až do konce. Líbilo se mi čtení celou dobu, nebylo to takové to, že si říkáte kdy už konečně bude konec:):). Za mě 4 hvězdy, 1 hvězda dolů za opět zbytečně komplikovaný a lehce nereálný závěr knihy...

16.01.2018 4 z 5