Maminčin mazánek
kniha od: Sarah Flint
KoupitKoupit eknihu
Sleduje... Vyčkává... Kdo je na řadě? Tento thriller o precizním sériovém vrahovi není pro slabé povahy. Musíte být připraveni na šok! Ideální pro fanoušky Angely Marsons. V hrobě v lese jsou pohřbeny matka s dítětem. Ale jeden z nich je naživu, druhý je mrtvý. Detektiv Charlie Stafford je přiřazena ke svému šéfovi Geoffreymu Hunterovi, aby mu pomáhala s tímto případem, kde matky a jejich děti beze stopy mizí. Ztrácí se čím dál více párů a tlak na oba sílí. Podezřelý je dopaden, ale je to skutečně on? Dokáže Charlie zastavit sadistického vraha, jehož jediným přáním je potrestat ty, kteří udělali chybu? Nebo se ona sama nevědomky stala obětí? Nová série s členkou Londýnské metropolitní policie Charlotte Charlie Stafford v hlavní roli je tu! "Knihu jsem přečetla na jeden zátah a srdce mi bušilo až v krku." PENNY HANCOCK...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/347188/big_mamincin-mazanek-zsU-347188.jpg 3.8832DC Charlotte Stafford 1.
Žánr:
Literatura světová, Detektivky, krimi, Thrillery
Vydáno: 2017, Omega
Mummy's Favourite, 2016
Komentáře (249)
Kniha Maminčin mazánek

Tak mám knihu za sebou a byla jsem spokojená. Chvíli mi trvalo než jsem si zvykla na střídání pohledu ze startu, ale za chvíli jsem neměla problém. Děj byl hodně čtivý a zajímavý. Rozhodně to, co se vrahovi stalo už v dětství ho šíleně poznamenalo a pak se to jen vezlo a zhoršovalo. Těším se na další případ a doporučuju.

Tak toto bolo poriadne drsné! A zároveň neskutočne napínavé a návykové.
Do poslednej chvíle som nemala ani šajnu, kto je vrah. Rozuzlenie bolo pre mňa rovnako prekvapivé ako pre Charlie.
Na to, že som dosť slabá povaha, čo sa týka násilia a ubližovania nevinným, toto pre mňa nebolo až také náročné, ako som podľa anotácie očakávala. V každom prípade to bolo brutálne. Čtivé, napínavé, dychberúce. A Charlie sa mi dostala pod kožu.

Díky mé fantazii jsem se chvílemi cítila být na místě obětí sériového vraha.. Perfektně napsaná kniha, kterou si určitě ještě jednou ráda přečtu.

Kniha Sarah Flint je velmi čtivá, styl psaní je svižný a napínavý.Zápletka je překvapivá, ale uvěřitelná a konec jedním dechem. Doporučuji a již se těším na další.

Za prvé, není to thriller, ale detektivka.
Což u mě ubírá bod, nebaví mě popisy vyšetřování a rozhovorů detektivů.
A poněkud mě to, zvlášť po lákavé obálce, zklamalo.
Ale není špatná, nápad zajímavý, ač dost odpudivý.
Člověku je pachatele až líto, v tomto případě jimi autorka nešetřila.
Milovníkům detektivek doporučuji.

Zajímavý námět, vraha jsem odhalila az skoro na konci,ale když jsem nad tím potom přemýšlela, některé indicie tam byly mnohem dřív. Hlavní postava mi chvilkami lezla na nervy. Ale detektivka dobrá. Stojí určitě za přečtení.

Velice dobrá kniha, čtivá a napínavá.
Charlie jsem fandila, a to obvykle ženské hrdinky nemívám v oblibě (nevím proč), ale tady jsem udělala výjímku. Doufám, že se dostanu i k dalším dílům autorky.
Štítky
thrillery sérioví vrazi křivda pomsta matky a synové pohřbení zaživa
Autor a jeho další knihy
2021 | ![]() |
2017 | ![]() |