Trochu chaoticky uspořádané, ale přečetla jsem to na procházce po městě a bavilo mě to.
Je vidět kapku jiná mentalita společnosti a šílené tempo, kterým tam makaj. Zbláznila bych se.
Vypadá to jako začátek pěkné kulišárny :).
U postapo mám ráda, jak úplně normální jsou věci zcela nenormální. A dokonce se na ně těším.
Třeba něco jako "samice" by mě nenapadlo. Ale je to super. Tedy... jak pro koho :).
Zajímavý pohled na věc z druhé strany. Potkávám spíše knihy z táborů a ghet, které nedopadají dobře.
Ale dá se říct, že dívče mělo štěstí nejednou. Jak na lidi, na situace a dostalo dobré rady, kterých se drželo. A to se počítá :).
Neměla jsem ani pocit nějaké přikrášlenosti a načančanosti pro efekt. Příběh byl uvěřitelný a působil reálně.
Až člověka duše zabolí, když to čte. A to je důkaz toho, že to autorka udělala dobře.
Ovšem nálepka skutečné události tomu dala šmrnc. Nechápejte špatně, pozadí se mi nelíbilo. Člověk si říká, kolik blbých náhod se musí sejít, aby se něco takového stalo. A ona bohatě stačí jedna.
Někdo už to tu psal. Tento díl je neskutečně hloupý.
To je fakt potřeba se takhle ztrapňovat, než se dojde k věci? Krom toho, že tomu nevěřím, mě zaráží i jakoby snaha autorky přesvědčit mě o tom, že tak a ne jinak je to správně. No... není.
Na sérii oceňuji pár vtipných hlášek a jednu vážně radostnou situaci s "inteligentním" dildem v jednom z předchozích dílů. Líbilo se mi i to, že všichni aktéři vlastně patřili do okruhu známých a přátel a jejich storky se pěkně prolínaly.
Kniha má 2 roviny. Jedna sestává z několika různorodých kapitolek dívek a žen. Rozdílné jsou věkem, zkušenostmi, vzděláním, národností, tvary a barvami. Společného měly jen klienta :).
Příběhy jsou proloženy množstvím citátů a odkazů na prostituci v umění, kultuře a společnosti.