Radkas87 Radkas87 přečtené 133

☰ menu

Super Mario Bros. - Oficiální kniha k filmu

Super Mario Bros. - Oficiální kniha k filmu 2023, Michael Moccio
1 z 5

Tohle je jako co? Hledala jsem jestli vyslo treba pokracovani, ale nic... To je jako cely pribeh? Syn miluje Maria, ale tohle se teda nepovedlo. Jednu hvezdicku davam za ilustrace.


Cyklus vlkodlaka

Cyklus vlkodlaka 2023, Stephen King
5 z 5

Povedená jednohubka a krásné ilustrace


Svědectví o životě v KLDR

Svědectví o životě v KLDR 2020, Nina Špitálníková
4 z 5

Zajímavá kniha, velice mi popisy praktik KLDR připomínají knihu 1984. Uvítala bych nějaké rozšíření o historická fakta apod. Svoboda je nejvíc.


Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih

Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih 2022, Matthew Perry
3 z 5

Knizka ve me vzbudila mnoho pocitu... Na jednu stranu mi bylo Perryho moc lito, to jake mel detstvi atd...prvni cast knihy mi prijde jako prirucka pro rodice, jak rozhodne nevychovavat sve deti...Na druhou stranu mi obcas prisel ton vypraveni dost sebestredny, ublizeny a prestoze nekolikrat zduraznuje, ze z toho co se mu deje nikoho neobvinuje, tak vlastne obvinuje... Je mi lito, ze se v zivote nestihl smirit sam se sebou a najit skutecne to co by ho naplnovalo.... celý text


Spasitel

Spasitel 2021, Andy Weir
4 z 5

Krasna kniha, napinava, zabavna a prekvapiva, ale tech technickych veci na me bylo trochu moc, ty me proste nebavily a konec prilis rychly.


Chlapec, krtek, liška a kůň

Chlapec, krtek, liška a kůň 2021, Charlie Mackesy
2 z 5

Moc nechapu to nadseni z teto knihy... Je plytka a dle meho precenovana. Hvezdicky davam za hezke ilustrace, ale pribeh nula... Radoby citaty uz tu byly tisickrat a neprinasi nic noveho.... celý text