Radkas87 Radkas87 komentáře u knih

☰ menu

Super Mario Bros. - Oficiální kniha k filmu Super Mario Bros. - Oficiální kniha k filmu Michael Moccio

Tohle je jako co? Hledala jsem jestli vyslo treba pokracovani, ale nic... To je jako cely pribeh? Syn miluje Maria, ale tohle se teda nepovedlo. Jednu hvezdicku davam za ilustrace.

05.04.2024 1 z 5


Cyklus vlkodlaka Cyklus vlkodlaka Stephen King

Povedená jednohubka a krásné ilustrace

21.01.2024 5 z 5


Svědectví o životě v KLDR Svědectví o životě v KLDR Nina Špitálníková

Zajímavá kniha, velice mi popisy praktik KLDR připomínají knihu 1984. Uvítala bych nějaké rozšíření o historická fakta apod. Svoboda je nejvíc.

07.01.2024 4 z 5


Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Knizka ve me vzbudila mnoho pocitu... Na jednu stranu mi bylo Perryho moc lito, to jake mel detstvi atd...prvni cast knihy mi prijde jako prirucka pro rodice, jak rozhodne nevychovavat sve deti...Na druhou stranu mi obcas prisel ton vypraveni dost sebestredny, ublizeny a prestoze nekolikrat zduraznuje, ze z toho co se mu deje nikoho neobvinuje, tak vlastne obvinuje... Je mi lito, ze se v zivote nestihl smirit sam se sebou a najit skutecne to co by ho naplnovalo.

04.11.2023 3 z 5


Spasitel Spasitel Andy Weir

Krasna kniha, napinava, zabavna a prekvapiva, ale tech technickych veci na me bylo trochu moc, ty me proste nebavily a konec prilis rychly.

11.10.2023 4 z 5


Chlapec, krtek, liška a kůň Chlapec, krtek, liška a kůň Charlie Mackesy

Moc nechapu to nadseni z teto knihy... Je plytka a dle meho precenovana. Hvezdicky davam za hezke ilustrace, ale pribeh nula... Radoby citaty uz tu byly tisickrat a neprinasi nic noveho.

07.09.2023 2 z 5


Asterix: XII úkolů pro Asterixe Asterix: XII úkolů pro Asterixe René Goscinny

Film naprosto miluji, je to muj nejoblibenejsi Asterix, proto jsem knizku koupila. Ale bohuzel je slabsi...jen takovy stin filmu.

28.04.2023 4 z 5


Poirot a já Poirot a já David Suchet

Jsem fanousek Poirota v podani D. Sucheta, kniha pro me byla jasna volba, ale musim rict, ze me trochu zklamala. Cekala jsem vic fotek a obcas mi popisky prisly zbytecne zdlouhave.

27.04.2023 4 z 5


Marťan Marťan Andy Weir

Skvělá kniha o nekončící naději a optimismu, vtipná a čtivá. Hlavní hrdina je prostě borec :-)

11.04.2023 5 z 5


S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje S kouzelnickou hůlkou: Magické dospívání filmového čaroděje Tom Felton

Skvela knizka, cte se sama, je tezke se odtrhnout. Zasnu co se v tom cloveku skryva, velice mile me prekvapil. Nevedela jsem co cekat a po precteni jsem se sama dost zamyslela nad svym zivotem. Pro me silna knizka a Tom musi byt skvely clovek, ktereho chcete poznat, ne protoze je hvezda, ale proto jaky je.

22.11.2022 5 z 5


Harry Potter a Tajemná komnata (ilustrované vydání) Harry Potter a Tajemná komnata (ilustrované vydání) J. K. Rowling (p)

Pribeh HP miluju od detstvi a tohle vydani s ilustracemi je proste krasne.

02.11.2022 5 z 5


Jestli to řekneš... Jestli to řekneš... Gregg Olsen

Zajimave cteni o tom, jak tezce mohou lidi z vaseho okoli zit aniz by si toho nekdo vsiml a situaci resil...je az k neuvereni, ze Shelly vse tak dlouho prochazelo a nikdo nic nedelal... Styl psani mi moc nesedl

16.10.2022 3 z 5


Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Zajimava knizka, dobre se cte a tema je hodne smutne a na muj vkus mohlo byt vic rozvedene...u konce mi prisly nektere veci neuzavrene, useknute...

29.08.2022 4 z 5


Prázdniny v Evropě Prázdniny v Evropě Ladislav Zibura

Moje prvni knizka od Zibury a urcite ne posledni. Autor pouziva mily humor, potkava ruznorode lidi a dozvite se spoustu zajimavosti nejen ze zemepisu, historie statu, ale i charakteru narodnosti.

11.08.2022 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Knih na toto tema jsem par uz cetla a je to pro me vzdy docela tezke zpracovat...a uz jsem si rikala, ze s timhle tematem koncim, ze uz to proste nezvladam... Ale kdyz jsem videla vysoke hodnoceni tehle knizky, tak jsem si rekla-dobre, naposledy se do toho pustim... a nelituji. Knizka donuti cloveka zamyslet se, nezapominat, vazit si toho co ma... Je krasne a ctive napsana, bylo tezke se odtrhnout. Nekolikrat jsem mela husi kuzi a neubranila se slzam, pro me vazne silna kniha. Uz chapu, proc je autorka jednou z neoblibenejsich ceskych spisovatelek.

27.07.2022 5 z 5


Auta - Podivuhodné příběhy o autech Auta - Podivuhodné příběhy o autech Walt Disney

Syn tuhle knizku miluje, hodnotim podle toho jak by ji hodnotil syn :-D

24.03.2022 5 z 5


Nejšťastnější muž na Zemi Nejšťastnější muž na Zemi Eddie Jaku (p)

Tohle je kniha plna nadeje.

"Neobvinuj druhe ze sveho nestesti. Nikdo nikdy nerekl, ze zivot je snadny, ale je snazsi, pokud se ho naucis mit rad. Kdyz budes svuj zivot nenavidet, stane se nesnesitelne ho zit. Prave proto se snazim byt laskavy. Ackoliv jsem trpel, snazim se nacistum ukazat, ze se zmylili. Chci ukazat lidem, kteri citi nenavist, ze se myli."

Kdo jiny nez clovek, ktery zazil jake hruzy dokaze clovek na cloveku pachat, ma pravo lidi nenavidet. Presto vsechno pochopil, ze nenavisti ublizi jen sam sobe a zil s laskou, laskave a ve vsem se snazil hledat to pozitivni. Musel to byt uzasny clovek.

30.01.2022 5 z 5


5minutové Spider-Manovy příběhy 5minutové Spider-Manovy příběhy kolektiv autorů

Kniha je plna jednoduchych superhrdinskych pribehu, triletemu synovi se moc libila. Hezke ilustrace.

04.01.2022 5 z 5


Vejce a já Vejce a já Betty MacDonald

Moc me to nenadchlo, stale jsem cekala kdy se zacne neco dit a najednou jsem byla na posledni strane. Jako oddechovka asi dobre, ale prislo mi to proste jako nejake tlachani zname...

14.02.2021 3 z 5


Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel Harry Potter: Cesta dějinami čar a kouzel kolektiv autorů

Krasny pruvodce svetem HP. Nezbytny pro skalni fanousky :-)

07.02.2021 5 z 5