Zlatovlas Zlatovlas komentáře u knih

☰ menu

Chlap snů Chlap snů Kim Jones

Tohle je šíleně absurdní dílko, ale! já jsem se teda bavila. Ty hlášky mě dostávaly do kolen.
Autorka tu uz poněkud ohranou klasiku- prachatej krasnej chlap a chudá holka odnikud - zpracovala originálně,to se musí nechat. Zatimco prvni polovina knihy vyborna,druha pulka už jela v lehčím stereotypu,přesto hodnotím relativně vysoko.

26.07.2023 4 z 5


Divoký princ Divoký princ Meghan March

Knihy od March jsou nereálné a nebála bych se napsat, že jsou až absurdní. Nicméně, nikdo tý ženský nemůže upřít fakt,že píše hodně čtivě.
Divoký princ je krátký dílko a na tom March staví; v tomhle žánru nikdo nechce dlouhý nastavovaný kaše, takže čtete, čtete a hop...konec a vy prostě musíte mít další díl.
Narozdíl od přechozí triologie mi tohle přijde o něco vtipnější a snad i jemnější (pokud se teda tohle slovo dá v kontextu s mafií,vrahounama a pikantním sexem použít).
U autorky oceňuju, že utekla od princů na bílým koni a nezatěžovala se typickýma badboys, ale rovnou sáhla po extrému jako je podsvětí. Mně se to líbilo :)

24.05.2022 5 z 5


Manažer Manažer Kristen Callihan

Na Scottieho jsem se hrozně těšila, zaujal mě už v prvním díle a realita byla ještě mnohem lepší. Bavila jsem se od začátku do konce. Ten jeho suchej, jízlivej humor byl perfektní. Přímočará Sophie to krásně doplňovala a vzešlo z toho slušný špičkování.
Oceňuju, že autorka si nechala sex až na druhou polovinu knížky, to se jen tak nevidí.
Oslovení "Sluníčko"mě osobně uplně dostalo a při představě krásnýho a ledovýho chlapa vyznívalo tohle infantilní oslovení božsky :D
Za mě ještě o něco lepší než první díl, ale celkově je to hodně povedená serie, těším se na další díl.

17.03.2022 5 z 5


Idol Idol Kristen Callihan

Moje prvotina od Callihan a nebylo to vůbec šlápnutí vedle. Začátek pro mě trochu klišé, který tu už parkrát bylo, ale musím uznat, že i tak jsem se nasmála. Libby mě bavila, prostě holka do nepohody a Killian? Bože, kam ty spisovatelky na ty sexáky choděj? :D
Co musím ale opravdu vyzdvihnout, tak to jak Callihan popsala prkna, který znamenaj svět. Bylo to tak uvěřitelný, až mi připadalo,že tam stojím sama. Skvěle popsaný detaily, emoce...
Frčím na dvojku a na Scottieho se neuvěřitelně těším.

15.03.2022 4 z 5


Nevhodné! Nevhodné! Vi Keeland

Věta "Ty si koule voskuješ nebo holíš?" se pro mě stane asi památnou :D
Keeland nepatří mezi moje top autorky, nicméně šanci jsem tomu dát chtěla a dobře jsem udělala...
Sex vkusný, nebylo ho přehršel, prostě tak akorát. Knížka mi přišla výrazně vtipnější než její ostatní díla, tím líp pro mě. Hořkosladké a ke konci tragické pasáže z minulosti tomu dodaly ten správnej říz.
Finish byl trochu zrychlenej, já radši pomalejší tempo, ale svý příznivce si tohle dílko určitě najde, za mě dobrý :)

08.03.2022 5 z 5


Jednou za život Jednou za život T. L. Swan

Autorka vsadila na osvědčenou dvojici - sexy, prachatej vlastník prosperující společnosti a stejně tak sexy, ale chudá, zaměstnankyně.
Našlo se pár vtipných momentů, kdy jsem se zasmála, ale rádoby detektivní zápletka to úplně nezachránila a často to sklouzávalo k průměru, kdy hlavním tahákem byl sex, a to je prostě málo.
Kupodivu mi moc nesedla hlavní hrdinka, která měla neústále s tím svým chlapem problém, žádná pohodářka ta Emily :)
Nicméně, kdo má rád nenáročné erotické jednohubky, tak s chutí do toho :)

29.09.2021 3 z 5


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Nemam vůbec problém občas sáhnout po nenáročné jednohubce, na jejíž obsah si druhej den ani nevzpomenu,ale tohle bylo peklíčko.
Bohužel jsem nedocetla,nešlo to.
Přitom námět nebyl vůbec spatnej-sexy a vlivnej pracháč versus krásná, ale praštěná smolařka. S tím se přece dalo čarovat,škoda.

22.06.2021 1 z 5


Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Tak tohle mě bavilo. Ani jedna stránka, která by mi přišla zbytečná nebo mě nudila, a to se mi hodně dlouho nestalo.
Oceňuju hlavně to, že nešlo jen o nic neříkající knížku narvanou sexem, kterých jsou stovky. Problematika duševních poruch je sice komplikovaný téma, ale zpracování se mi líbilo a udělalo z toho fakt zajímavý počtení.
Za mě jo, doporučuju!

22.06.2021 5 z 5


S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Po přečtení knihy Rytmus,ja a Malychin,která mě šíleně nudila, jsem si nebyla jistá,zda se do tohoto dílka pouštět. Nakonec jsem to prubla, ale teda jenom z čiré úcty ke Kultimu.
Začátek byl slibný, nasmála jsem se. Nicméně Jasmine byla kapku šílenec a když vezmu v potaz kolik má kniha stránek, byly ty její výlevy na každé druhé straně už prostě moc.
Další věc, ústředním postavám bylo takřka 30 let a ze slov, co si vyměnovali, bych tipovala minimálně o 10 méně, trochu bych na těch debilech a kreténech ubrala :)
Ale jako celek to nepůsobí vůbec zle, svoje fanoušky si tahle bichlička určitě najde :)

03.06.2021 4 z 5


Poskvrněná svatozář Poskvrněná svatozář Julie Johnson

Dle autorčina úvodního slova jsem čekala nějakou zhýralou prasárničku a ono nic. Erotická pasáž tam byla jen jedna a to na samém konci díla - popsáno vkusně, fakt nic nad čím bych kroutila hlavou.
Dílko je samo o sobě fajn, čte se to příjemně, pohádkový námět vsazený do současného světa byl sympatický. Ona mě bavila, ty hlavní hrdinky,co si nenechaj srát na hlavu mi jsou nějak bližší. A Carter? Bože můj!!!
Jo, doporučuju!

26.04.2021 4 z 5


Pohlcena plameny Pohlcena plameny Petra Stehlíková

Druhý díl bych popsala jako více napínavý, dozvídáme se něco z historie fénixů, je tam víc akce, ale je taky dost rozvleklý. Co mě hrozně mrzí je ten otevřený konec, který mi běžně nevadí, ale tady mi to nějak nesedlo. Těch věcí, který zůstaly nezodpovězený a který si jen můžeme domýšlet, je na mě prostě moc. Škoda,že to nevypadá na další pokračovaní.

24.04.2021 3 z 5


Zrozena z popela Zrozena z popela Petra Stehlíková

Ač už nějakej ten pátek nejsem cílovou skupinou, musím říct, že mě to zaujalo. Námět opravdu nevšední a zajímavý, díky čemuž jsem odpustila i pár nedostatků. Ale vzhledem k tomu, že kniha je určena primárně pro děti a mládež, troufám si říct, že náctileté čtenářky, co mají rády romantiku, fantasy a tajemno, budou více než spokojeny.
Autorka píše opravdu poutavě, takže já doporučuju a vrhám se na druhý díl.

24.04.2021 4 z 5


Obnažená Obnažená Sylvia Day

Za mě neuvěřitelně čtivý, styl psaní autorky mi vyhovoval. Jasně, je to pohádka, ale neměla jsem s tím absolutně žádnej problém a bavilo mě to.
Jestli něco oceňuju, tak to, že se Day nezaměřila jen na prostej sex, ale přiostřila to ještě problematikou sexuálního zneužívání. Zneužívání je samo o sobě dost citlivý a problematický téma, ale zpracování se mi líbilo, nic přehnanýho, působilo to uvěřitelně.
Co se týká samotných erotických pasáží...No jo, je jich tam dost (proto asi erotickej román :D ) a asi bych snesla míň těch detailů, ale někoho to baví, tak proč ne :)

23.03.2021 5 z 5


S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Vtipná pohádka na odpoledne, když nevíte kudy z nudy...Četlo se to svižně, o tom jako žádná, nicméně byly tam momenty,co mi přišly hrozně přitažený za vlasy. Plus jsem se musela sama sebe ptát, kolik že to je hlavní hrdince let, protože se tam mihnou slova jako "už nejsi nemladší", "vysloužilá kreativní ředitelka" atp., tudíž by ji člověk tipoval na pěknou pětatřicítku, ale skutky vypovídaly o ztřeštěné náctileté holce.
Každopádně účel knížka splnila, takže proč ne :)

23.03.2021 3 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Nebylo to nic kvůli čemu bych nemohla spát a četla třeba do 2 do rána...Hodnotím jako milou oddychovku. Pasáže minulosti mě osobně bavily nejvíc, byly to jediný části knihy, který měly co do sebe a knížka na nich vlastně stojí. Erotická linka nebyla špatná, trochu rozbila tu trochu nudnou současnost.
Hoover jinak nepíše vůbec špatně, čte se to dobře.

04.03.2021


Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Když pominu to klišé - nenávidím ho, ale stejně ho chci...byla to čtivá jednohubka. Mafia svět nastíněnej zlehka a příjemně, konec napínák, ale jo, mně se to četlo dobře :)

02.03.2021 4 z 5


Nádech Nádech Penelope Douglas

Tak tohle bylo hodně velký zklamání, přitom anotace zněla tak slibně.
Knížce chyběl drive, nebylo tam vůbec nic, co by mě oslovilo. Žádnej vtip, žádný drama, prostě nic. "Nenávist" mezi Jaredem a Tate byla spíš dětskou hrou a s nenávistí jako takovou neměla vůbec nic společnýho. Rozuzlení bylo hodně slabý a jako celek to knížku nezachránilo, spíš naopak. Musela sem se ptát, to jako myslí autorka vážně?!
K dočtení sem se musela hodně nutit. Popravdě nechápu, proč je kniha řazená v knihách pro ženy, za mě je vhodná pro maximálně 15-ti leté slečny.

27.02.2021 1 z 5


Bennett Mafia: Zakázaná láska Bennett Mafia: Zakázaná láska Tijan (p)

První stránky knihy za mě šíleně zmatený a chaotický. Autorka si klidně mohla odpustit vsuvky přítomnosti a minulosti, protože i když byla v minulosti, šup, v další věte už zase přítomnost. Měla jsem hodně velkej problém se začíst a zorientovat. Celkově se kniha nese v duchu zmatku, autorka si dost libuje v nesmyslných (pro mě) zvratech, který asi měly za úkol čtenáře překvapit. Mně osobně to přišlo, jako kdyby si prostě řekla, že to tam šoupne, aby trochu rozvířila vody, ale moc o tom nepřemejšlela, protože návaznost žádná.
Jinak Kai byl miláček, ten mě bavil dost. Ona trochu hysterka, občas mi přišlo, že by nebylo od věci, kdyby navštívila psychiatra. Nicméně, když vezmu v potaz čím si prošla,tak dejme tomu. Každopádně chemie mezi nimi byla dokonalá, erotické pasáže nikterak přehnané, hezky si to sedlo.
Samotný téma mafie bylo podaný sympaticky, nic extra násilnýho, prostě tak akorát.

22.02.2021 3 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Pěkná, hodná holka se zvláštníma schopnostma, o kterých nic moc neví versus tajemnej, božsky krásnej a tak trochu badboy, kterej o tom ví něco víc. Jo, tak tohle fungovalo a bylo to sakra čtivý:)

Téma padlých andělů já osobně můžu a autorka to zmákla skvěle. Žádný hrrr na to, ale všechno pěkně pomalu a propracovaně odkrývat. Já jsem se teda nenudila - je tam akce, je tam vtip, je tam Kaiden, co víc si přát. Doporučuju!

16.02.2021 5 z 5


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Za mě nejlepší díl z celý série. Má to šťávu, pořád se něco děje, nenudila jsem se ani chvíli. U některých pasáží jsem se dokonce válela smíchy :)
Byly tam momenty, který jsem u takový romanťárny nečekala, ale sedlo to tam a autorka ukázala, že umí i přitvrdit.
Celá série je moje srdcovka, četla jsem jí už 4x a pokaždý, fakt pokaždý!!! u toho epilogu bulím. Takže díky za tohle dílko!

16.02.2021 5 z 5