Divoký princ

Divoký princ https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485925/bmid_divoky-princ-Jir-485925.jpg 4 519 88

Savage Trilogy série

1. díl >

Kdo tušil, že se situace v New Orleansu ještě zhorší? Úspěšná autorka Meghan March představuje krutého prince města, muže, kterého byste nikdy nechtěli potkat. Dělám si, co chci a s kým chci. Nedodržuju ničí pravidla – dokonce ani svá. Věděl jsem, že bych se jí neměl dotknout, ale nezastavilo mě to. Nezastavilo mě to ani podruhé. O to víc jsem ji chtěl potřetí. Můj životní styl vyhovuje divochovi, jímž jsem, ale jí ne. Temperance Ransomová je však moje nejnovější posedlost a já se jí zatím nehodám vzdát. Zkrotím ji, i kdyby to znamenalo odvléct ji do temnoty. Doufám, že nás to oba nezničí. Divoký princ je prvním dílem série, která se odehrává ve stejném prostředí jako Nemilosrdný král; nemusíte však číst trilogii o Mountovi, aby vás tenhle skandální erotický příběh okouzlil.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Savage Prince


více info...

Přidat komentář

Wajny
12.04.2024 2 z 5

Od Meghan March jsem četla už sérii Mount Trilogy, takže jsem tak nějak tušila, co mě čeká. Ale na tohle jsem nebyla vůbec připravená, asi jsem už zapomněla.

Příběh začíná hned z ostra (na straně 4 už dojde na "akci"), děje se dočkáte až skoro na konci knihy a konec vás donutí přečíst si další díl. I přestože je kniha prostě o ničem (nebo o tom jednom), je neuvěřitelně čtivá. Takže takový začarovaný kruh...aneb budete číst druhý díl knihy, která se vám nelíbila.

Hlavní postava Temperance je neuvěřitelně naivní a dostává se do naprosto bizarních situací, ze kterých je ale úplně nadšená. Ono se není čemu divit, protože pan tajemný je hodně hot a táhne celý příběh.

Autorka se nebojí vůbec ničeho a hodně věcí bylo na můj vkus už za hranou. Co mě ale rozhodně více šokovalo jsou výrazy, které překladatelka použila při popisu pohlavním orgánů...

Dasa1313
08.04.2024 4 z 5

Kniha se četla sama, skvělá na odreagování, ale s tím, že je kniha v takové ponuré a pesimistické atmosféře, tudíž bych si asi sama pro sebe představovala něco pozitivnějšího.
Ovšem erotika je na knize zajímavá, ojedinělá a reálná, jen příběh je opravdu takový pochmurný, pro podzimní večery:)).
3,5*


Shanib
27.03.2024 4 z 5

Přemýšlím, co by knihu nejvíc vystihlo a napadá mě jedno slovo: hot. Pravda, mohla být trochu delší, aby vygradování mělo větší plynulost.
Temperance několikrát zopakuje, že je závislá, přitom se setkali jen dvakrát.
Dále mě někdy za uši tahala některá slova, ať už číča (v komentářích vidím, že nejsem jediná) nebo to, že přišla o poctivost...nechápu kde nastala chyba, jestli u autorky nebo u překladatele. Hádám to druhé. V jednu chvíli se popisuje sex, kde nechybí pořádný dirty talk a pak se o ztrátě panenství mluví, jako by žili v 18. století. Takových příkladů by se našlo víc. Pro mě to trochu kazí to, jak má kniha vlastně vyznít.
Nicméně postavy byly sympatické (kupodivu asi nejmíň hlavní hrdinka) a docela by mě zajímaly příběhy jejích nových kamarádek.
Náš pan neznámý je jedno velké tajemství a já už se vrhám na další díl s vysláním přání, aby se z drsňáka, stejně jako z Mounta, nestalo lusknutím prstu ochočené kotě.

adela.hol
21.02.2024 5 z 5

Temperance žije svou prací provozní ředitelky a možná někde v koutku duše sní svůj sen o tom, co by opravdu chtěla dělat. Mezi přátele může počítat maximálně svou šéfku Keiru, jejího nebezpečného manžela Lachlana a také starší sousedku Harriet. Ta se nestydí jí dávat rady v oblasti milostného života, který je prachbídný. Jednoho večera, při nevinné cestě za zákazníkem, se ovšem Temperance dostane do erotického klubu. A právě ten večer se její život změní. V osobním i pracovním životě. Bojuje sama se se sebou, aby se nevracela. Aby zapomněla. Ale tajemný pan cizinec jí to nechce dovolit.

Kniha je psaná v ich formě z pohledu Temperance. Od autorky je to má druhá série, takže jsem věděla, že knihu slupnu jako malinu a hned se začtu do dalšího dílu. Pokud s autorkou ještě nemáte žádné zkušenosti, doporučuji vám mít její série vždy pokupě a nezačínat číst dřív, protože pak byste hodně litovali.

Stejně jako v předchozí sérii i tady najdete skvěle popsané erotické scény, ale navíc jsou zabalené do příběhu. Temperance má nějakou svoji minulost, za kterou se stydí a před kterou utekla, aby dokázala, že může žít i jinak. A vedle ní je tu pan cizinec, u kterého se za celou dobu nedozvíte jeho jméno, pouze v posledním odstavci zjistíte, co je zač. A to vás bude nutit číst dál. Že mezi nimi chemie funguje od prvního momentu asi není třeba dodávat. To autorka prostě umí.

Série lehce navazuje na Mount trilogy, takže doporučuji nejdřív začít právě jí. Tam si milovníci mafiánských romancí také přijdou na své.

Books_by_Dee
20.02.2024 4 z 5

IG: books_by_dee

Po přečtení Mount Trilogy od autorky jsem prostě nemohla přestat a ihned jsem sáhla po její další sérii Savage Trilogy, která lehce navazuje na sérii Mount, ale není nutné ji přečíst jako první. Je však nutné tuhle sérii číst postupně a pokud nesnášíte cliffhangery, tak její díly číst ihned za sebou. Tak jsou to knihy, takové jednohubky s pár stránkami, takže jsem měla za dva dny přečtené všechny tři díly.

Bratr hlavní hrdinky Temperence je na černé listině s úkolem pro jednoho zabijáka – zabít! Zapletl se totiž s nesprávnými lidmi. Jenže tenhle vrahoun je také najat druhou stranou, aby Temperence chránil. Ta se pro něj stává naprostou posedlostí.

Savage je trošku mírnější verze Mounta, ale zamilovala jsem se stejně. Prostě to ani nešlo. On byl takový bad boy puppy. To je asi správný výraz. Zloduch, ale vlastně takový roztomilý štěnátko zároveň. S Temperence jsem také neměla problém, mě docela sedla. V některých recenzích jsem četla, že vám někomu nesedla. Nevím docela mě bavila celá její storyline s tím, jak vytvářela sochy, její backstory v podstatě.

Erotika mě přišla o něco slabší, ale pořád silných 4 plamínků. Opět mě přišel druhý díl nejlepší. Ale celkově je ta série prostě skvělá a rozhodně vám doporučuju sáhnout po Meghaniných knihách. Už mě teď chybí její Sin série a k té se rozhodně brzy také dostanu.

romispaci
22.01.2024 3 z 5

Tempe mi asi šíleně nesedla, ta její chci/nechci hra mě moc nebavila. Ani po tom konci se do dalšího dílu nehrnu. Ale vím, že pro zajímavost ho slupnu. Na rozdíl od Mount triology ale u mě nebude mít čestné místo :)

Terezzie
13.12.2023 5 z 5

Opět naprosto úžasná série . Všechny tři knihy opět přečtené jedním dechem . Stejně jako první série tak i tato se mi velice líbila . Ocenila jsem změni v tom, že byl hlavní hrdina trochu mírnější oproti Mountovi a naopak si zase nic nenechal líbit a jel si prostě podle svého . Kniha se četla úplně sama , hrozne rychle to utíkalo. Líbí se mi nápaditost a vkus autorky jak pokaždé dokáže do každé z knih přidat nebo změnit něco co vás zkratka dostane , že to není vše na jedno brdo a že se zkratka nenudíte. Fakt to bylo TOP

Ála1968
13.10.2023 5 z 5

Tak zatím se to velice dobře rozjelo.Byla jsem natěšená z předchozí série,která byla naprostá bomba.Snad to vydrží

Lucie.285
03.09.2023 4 z 5

Doporučuji mít rovnou všechny díly série, protože konec prvního dílu Vás donutí vědět, co bude dál. Opět neuvěřitelně čtivé a žhavé a k mému překvapení tu máme i děj, ne pouze erotiku. Scény jsou napsány perfektně. Jsem napnutá, jak to bude dál a zdá se, že nás čeká i více akce.

PS: věděli jste, že muž na přebalu je autorky manžel? O to více je mi jasné, že žhavé scény uvnitř nebudou úplně všechny vymyšlené, ale některé budou mít reálný základ :D

Laf
26.08.2023 4 z 5

Skvělý rozjezd nové série. Četlo se to skoro samo a ten závěr? Rozhodně je dobré mít celou sérii komplet a rovnou se pustit do pokračování :).

P3_tis
27.06.2023 4 z 5

Začátek knihy byl pro mě takový překombinovaný. Takže jsem si říkala, že mě to asi nebude tak bavit jako Mount trilogy. Ale jakmile jsem se dostala k poslední kapitole, musela jsem okamžitě šáhnout po druhém díle!

Tacovševidí
06.06.2023 5 z 5

Výborné , extrémně čtivé - celou trilogii jsem přečetla za jeden den. Většina říká že Mount trilogie byla lepší, ale mě osobně víc líbila tahle. I když tenhle první díl měl pomalejší rozjezd, byla to jízda. Osobně mi nevadí ani ta rychlost v erotice. Skvělý, užila jsem si to.

knihomolkaJani
18.04.2023 3 z 5

(SPOILER) Hodně erotiky, ale děj trochu pokulhává..
Hlavní hrdinové na to hned vlítnou a ovládá je jen touha, já od podobných knih očekávám něco trochu víc.. A taky mám raději méně dostupnou hlavní hrdinku

Konec nám ovšem naznačuje, že druhý díl by mohl přinést více akce a snad i romantiky..
Samozřejmě kniha není špatná, ale první série je zatím lepší.

Leniii
02.04.2023 5 z 5

No sakra :) dobře čtivé, musím se brzy pustit do dalšího dílu!

Ewe291
23.03.2023 4 z 5

Za mna 3,5 - 4*. Mount je prosto srdcovka a toho tazko nieco prekona. Z celej knihy mam zmiesane pocity a neviem, nieco mi prislo moc rychle. Za dalsie co sa mi nepacilo bola Keira, ktora sa prezentovala, ze miluje svoju firmu a tu sa ukazuje, ze v pohode vsetko necha Temprence. No neviem nejak mi to nesadlo. Dalsie co sa mi nepacilo bolo jej spravanie, Temprence sa prezentovala ako nerozhodna husicka a prislo mi to cele divne. Uvidim ako ma presvedcia dalsie knihy

miruska1
06.03.2023 5 z 5

Zaujala ma anotace, tak jsem si tuhle sérii koupila, že skusim něco nového, jiný žánr. A som nadšená, zajímavý příběh i hlavní postavy. Som zvědavá jak tohle dopadne....

Mondaika
24.02.2023 4 z 5

Autorka prostě psát umí to ví každý co od ní něco už někdy přečetl... Nevím proč, ale vždy mě nejvíce uchvátí blížící se konec i když vím, že ho autorka vždy bez milosti nechá nedokončený... Její záměr,jak napsat více knih a aby sly na dračku... V této části nevím co si myslet o hlavním hrdinovi... Vše je u něj pod oponou bez možnosti nahlédnutí... to se mi moc nelíbilo..., pokud však měla hrdinka pauzu od intimního života a pak zkusila něco neobvykle pro ni nového, co bylo mimo její stereotyp, tak chápu, že našla zalíbení... Její nové kamarádky jsou úžasné ty si nejde nezamilovat!

Gabux
06.02.2023 4 z 5

Tahle autorka mě učarovala. Píše neuvěřitelně čtivým způsobem. Postavy jsou jako živé a příběh dává smysl. A není to jen o sexu, i když sex v tomto díle představuje mnohem výraznější součást příběhu než v sérii první.

V této sérii se opět potkáváme s postavami, co známe z předchozí série. jsou zde ale upozaděné, i když hrají svou roli. Hlavní postavy tohoto příběhu jsou zajímavé. Temperance má za sebou divokou minulost a momentálně žije poměrně klidný život. Než se to jednoho dne změní. Hlavní mužská postava má opět silnou auru tajemství kolem sebe a to ho dělá přitažlivým. Příběh se v tomto díle jen lehce rozjíždí a spíše si zvykáme na styl uvažování postav a poznáváme důležití vedlejší postavy. Například spolubydlící Temperance naprosto miluju!
Hodně chválím netradiční prostředí, které dodává příběhu úplně jinou šťávu.

Pokud hledáte oddechovou literaturu plnou erotiky a poměrně inteligentních postav, tak jste zde správně. Tato série lehce navazuje na předchozí. Pokud se na autorku chystáte, tak doporučuji prvně přečíst Mount Trilogy. Není to ale nutnost.

Lee7
31.01.2023 5 z 5

První série Mount byla výborná a teď už jsem věděla jak pikantní jazyk mám čekat.. líbí se mi napětí a skvělá kniha do vlaku, jen nesmím zapomenout vystoupit ;)

Lavina
30.01.2023 4 z 5

Velice zajímavá erotika...prostředí erotického klubu je něco jiného,ovšem zápletka podobná jako v předchozí sérii autorky.Kniha okolo 200 stran dle mě by nemusely být 3 díly asi by se to vešlo do jednoho dílu,ale uvidím co bude dál.V tomto žánru určitě doporučuji jdu na další díl.

Autorovy další knížky

Meghan March
americká
2021  84%Nemilosrdný král
2021  85%Království hříchu
2021  87%Vzdorující královna
2022  87%Divoký princ
2022  88%Říše neřesti

Kniha Divoký princ je v

Právě čtených3x
Přečtených692x
Čtenářské výzvě28x
Doporučených24x
Knihotéce277x
Chystám se číst160x
Chci si koupit40x
dalších seznamech10x