ZimníLidé ZimníLidé komentáře u knih

☰ menu

Nehoda Nehoda Natalie Barelli

Tak co si budeme nalhávat, hospodyně vyhrává na plné čáře. Nehoda nebyla špatná kniha, ale ten konec a vyústění zápletky, nějak prostě toho bylo moc. A že mi překombinované knihy nevadí. Ale zrovna tady, kdyby se ubralo, tak to mohla být top kniha. Ale to je můj osobní pocit. PS: Opilý řidič veselý vrah! Kdo ví..., prostě za volantem se pít nemá :/

13.11.2023 4 z 5


Jedna z nás je mrtvá Jedna z nás je mrtvá Jeneva Rose

Ty ženský nedělaly nic jiného než, že chlastaly a drbaly :D. Já jít do salonu a pít tam už od desíti hodin, tak bych byla už odpoledne zralá do postele a probudit se s pořádnou kocovinou. Ale oni prostě ne :D. Nejvíc se mi samozřejmě líbil konec. Ani tam jsem k dané osobě nepocítila lítost a že jsem empatická dost. Ale jo, líbilo :D.

09.11.2023 5 z 5


Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Tak tohle mě bavilo. Přesně tento typ knih já miluju. Určitě šáhnu po další knize od autorky až bude. Nebudu rozebírat děj a ani přirovnávat k podobným knihám. Má to svůj důvod. Vřele doporučuji.

01.11.2023 5 z 5


Vím, kdo jsi Vím, kdo jsi Alice Feeney

A já tyhle knihy, i když jsou překombinované mám ráda. Je fakt, že určitá pasáž byla trochu víc zamotanější, ale lehce se z toho vymotáte. Jak píše Pavlína, nečteme knihu o faktu a obvodní též volat nebudu, aby mi dala žádanku na vyšetření :DDDD

14.08.2023 5 z 5


Vražedná mysl Vražedná mysl Angela Marsons

(SPOILER) Jeden z nejlepších dílů. Farma jednoty mě bavila. Tajemný děj o tom jak naší mysl může někdo dokonale ovládnout a zmanipulovat. Jinak jsem to četla až do tří do rána a teď vypadám jak zvadlej kaktus a k tomu čekat na další díl ach jo.

17.10.2022 5 z 5


První krev První krev Angela Marsons

(SPOILER) To by nebylo, aby mi zas neukápla slza, když se nám tu opět objevil Dawson. Jak mě ten chlap v týmu chybí. Jinak není co vytknout. Angela Marson je pro mě TOP autorka. Neskutečně čtivé knihy má. Opět doporučuji.

20.08.2022 5 z 5


Dokonalý zločin Dokonalý zločin Helen Fields

(SPOILER) Ach ta Ava byla tak dramatická, až jsem se divila, že Calanach nevzal raději čáru. No nejslabší díl upřímně. Pošahaná vrána a pak posedlý mstitel(ka), který vykoná pomstu, která se ho vůbec netýká. To bylo jako co? Ale jo no, lidi jsou občas vadný. Já bych tuhle etapu, ale vynechala. Tak ještě tmu, ta je prej dobrá ;).

05.08.2022 4 z 5


Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Tak asi jo, trošku to bylo jiné než předchozí díly, ale i tak jsem se bavila. Miluju hlášky co pronáší Lively, takže už se těším na díl dokonalá tma, kde bude mít údajně můj oblíbenec větší prostor. Nyní jsem na začátku dokonalého ticha a už teď vím, že to bude dobrá šikana na moje nervy. I když už jsem zvyklá od Cartera. Jo Helen Fields psát umí. Mile překvapila.

19.07.2022 5 z 5


Andílek Andílek Lucinda Berry

(SPOILER) Dětské zoubky nebyly nic o proti této knize. Christopher zaslepený sobecký hňup a Hannah fakt chudák (bylo mi jí dost líto). Děti jsou radost , ale tahle malá sviňka má do radosti hodně daleko. Výborná kniha díky emocím, které uměla vyvolat.

03.07.2021 5 z 5


Úzkosti a jejich lidé Úzkosti a jejich lidé Fredrik Backman

Promyšlené, dojemné, vtipné a i tak trochu jednoduché. Všechno spojme dohromady a máme tu senzační knihu. Takže až budu mít úzkost, vím po čem mám opět šáhnout. Joooo tuhle knihu si opět ráda zas jednou přečtu. Dávám na seznam doporučuji .

21.06.2021 5 z 5


Přátele měj nablízku Přátele měj nablízku Paula Daly

a nepřátelé ještě blíž... a to by sem pasovalo. Povedená kniha.

03.04.2021 5 z 5


Přítelkyně Přítelkyně Michelle Frances

(SPOILER) Knihu by si měla přečíst moje tchýně. Já i svíčkovou jí vařím (tchýně mi zas šije). Nekecám a mám jí výbornou. Nakloněná jsem spíš byla Lauře až na ten faux pás se smrtí... Sorry víc už neprozradím ;). PS: jak zmiňují ostatní, konec mohl být o něco propracovanější.

03.04.2021 5 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Tak se nám tu objevila naše známá firma z jedničky. Erik zas ládoval jednu tabletku za druhou a z Joona nám udělali bezdomovce. :D Nějaké scénky byly trošku přitažené za háro, ale to by prostě nebyl Kepler :). Každopádně kniha je čtivá a plná napětí, ale písečný muž prostě vede :).

17.12.2020 5 z 5


Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Já se tu nebudu nějak rozepisovat, jelikož sebemenší detail by mohl prozradit jak tohle všechno dopadne. Dost dobrý psycho s prvkem sci-fi :)) Doporučuji :)

23.11.2020 5 z 5


Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Ona ta myšlenka je dobrá, než jí vždy někdo zneužije a pak přichází tvrdá realita. Pravidla se vždy přizpůsobovala těm co jsou nahoře. Historie se stále opakuje dokola. Však brzy se i my dočkáme nového řádu. Stačí se podívat kolem, co se děje...

16.11.2020 5 z 5


Písečný muž Písečný muž Lars Kepler

Od první kapitoly vás rodinka Keplerovic bude udržovat v řádném napětí. Já byla napjatá od začátku až do konce :D. Jurek Walter, to byl normální Chuck Norris :D. Občas jsem nad činy některých postav kroutila hlavou. No což, taky jejich počínání mělo své následky :(. Každopádně tento díl doporučuji všema deseti a hurá na Stalkera :)

15.11.2020 5 z 5


Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Pro mě nejlepší kniha od autorky. Jinak já bych nemohla být detektiv :D. To by bylo pak vězení plné nevinných lidí :D

11.11.2020 5 z 5


Ženy bez slitování Ženy bez slitování Camilla Läckberg

Každý dostal, co si zasloužil... V dobrém i zlém, dokud nás smrt nerozdělí.

06.10.2020 5 z 5


Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Joon Linna je machr a já taky :). Jsem též rozlouskla, jak se věci mají :D .Jinak bych knize ubrala sto stran a dílo by bylo dokonalé.

20.09.2020 5 z 5


Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Zvláštní co? Jak si člověk dokáže k fiktivní postavě (která už není mezi námi) vytvořit tak silný emoční vztah. Všichni co četli celou sérii, ví o kom je řeč... Bohužel co je vepsáno v knihách přináší i život..., ale dost melancholie... Takže opět Angela odvedla svou práci na výbornou a jestli smrt dané osoby byl dobrý tah to nám ukážou další díly...

23.08.2020 5 z 5