Veruru1981 Veruru1981 komentáře u knih

☰ menu

Bez obav Bez obav Amber Rae

Za me dobrá kniha, ale asi mi padla do ruky ve správnou dobu, kdy jsem o sobě pochybovala, o tom, co v životě chci dělat... Každopádně krásná je i grafika. Tuto knihu určitě ponechám ve své knihovnicce pro návraty k ní. Ale věřím, že ne pro každého to bude to pravé ořechové.

14.04.2024 5 z 5


Vymezte si hranice a nalezněte klid: Cesta ke zdokonalení Vymezte si hranice a nalezněte klid: Cesta ke zdokonalení Nedra Glover Tawwab

Za me skvělá kniha, uvědomila jsem si, že moje frustrace a únava vyvěrá že špatně nastavených hranic a priorit. Po dlouhé době kniha s přínosem. Jakkoliv může být překlad místy podivný, celkovou kvalitu knihy to nesnižuje. Jsem spokojená, knihu rozhodně nechávám v knihovnicce a neposílám na další cestu.

03.03.2024 5 z 5


Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Marek Dvořák: Mezi nebem a pacientem Martin Moravec

Jsem největší fanoušek knih Martina Moravce, mam všechny. A i nejnovější je prostě skvělá, čte se jedním dechem. Kdyby Moravec vydával jednu knihu měsíčně, i tak bych je kupovala. Volí skvělé subjekty svých otázek, které pokládá tak zajímavě, že získáte přesný přehled o dané profesi. Už se těším, jakého dalšího hosta si vybere pro příští rok!!!

25.12.2023 5 z 5


Čtyři prány štěstí Čtyři prány štěstí Petr Casanova

Kniha je jak léčivý balzám. Rozhodně se k ní budu opakovaně vracet. Obsahuje základní rady, jak žít šťastný život, které sice všichni známe, ale velmi často na ně zapomínáme... Tak jak Lek pro dusi od stejného autora putoval hned dal, tato kniha je rozhodně vynikající. Doporučuji.

03.11.2023 5 z 5


Lék pro duši Lék pro duši Petr Casanova

Kniha je úplně o něčem jiném, než slibuje. Velké zklamání. Je to zmatený soupis týkající se jen nefungujících milostných vztahů, nadto dost zjednodusujici, když problematické vztahy vidí jen v rovinách 3 typů postav, přičemž ani v jednom jsem se nenašla, i když jsem se fakt snažila. I návody jak z toho ven jsou takové povsechne, povrchní, nejde to do hloubky. Stylistika taky nic moc... Jsem opravdu zklamaná, kdybych věděla, o čem kniha je, rozhodně bych si ji nekoupila. Rozhodne nehledejte nějaké terapeutické nástroje pro samolecbu...

29.09.2023 1 z 5


Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Dlouhe, neoriginalni, preslazene... Misty dobre, zaver zbytecne dlouhý. Erotika zadna... Jedine plus je seznameni hlavnich hrdinu...

03.07.2023 3 z 5


Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Moc se mi libilo napeti mezi hlavnimi hrdiny. Precetla jsem to na jeden zatah. Ctu tu hodnoceni, ze tam bylo malo erotiky, to asi jo oproti jinym kniham, ale vic erotiky by asi zabilo vyvoj vztahu mezi Kingou a Chladnym. Je to tedy spis takova love story v ramci thilleru, ale rozhodne ctiva. Je to takova ta kniha, ktera vas nuti nespat do 3 do rana, protože pokazde musite docist 'jen jednu dalsi kapitolu'.

27.06.2023 5 z 5


Manipulativní rétorika Manipulativní rétorika Wladislaw Jachtchenko

Autor nechodi kolem horke kase a dava jednoznacne a prakticke tipy, to se mi hodne libilo. Jedna z nejlepsich knizek, co jsem k tematu cetla. Rozhodne si ji po case prectu jeste jednou.

18.06.2023 5 z 5


Moje vina Moje vina Mercedes Ron

Hezka romantika. Sice trochu klise: on problematicky hoch, ona mladsi pubertacka, ale je to hodne ctive napsane. Stridaji se jeho a jeji kapitoly a to tomu dodava dalsi stavu. Zkoukla jsem uz i film a i ten se celkem podaril jako adaptace.

18.06.2023 5 z 5


Kolotoč Kolotoč Paulina Świst

Je to oddechovka, o tom zadna. Takze na dovolenku, k bazenu a koktejliku. Nektere pasaze se mi hur cetly, asi to bude az prilis velkym vulgarismem hlavnich postav. Zaver ale perfektni, takze se hned poustim do druheho dilu.

18.06.2023 4 z 5


Chobotnice Chobotnice Paulina Świst

Druhy dil me bavil vic nez prvni a precetla jsem ho na dovolene za 1 den. Postavy a jejich interakce mi prisly lepsi nez Olka a Piotr, tak nejak vic moje krevni skupina. Je to spis krimi, nez erotika, i kdyz ani ta nechybi. Uvidim, co prinese treti dil. Takze za me rozhodne doporucuju!

18.06.2023 5 z 5


Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší Umění vyjednat cokoliv - Vyjednávejte jako ti nejlepší Radim Pařík

Kniha me trochu zklamala, cekala jsem od ni vic. Je hodne obecna, takze jestli jsem z ni odnesla 3 tipy, bude to tak vse. Asi se clovek musi prihlasit spise na seminar autora. Ale rozhodne je kniha ctiva, to se musi autorovi nechat.

18.06.2023 3 z 5


O tom se nemluví O tom se nemluví Yael Adler

Vse cloveci mi neni cizi... I kdyz se v knize nedozvite mnoho noveho, je rozhodne zajimava. Co mi chybelo, tak byl prehled reseni, kdy doktorka Adlerova je prilisnym zastancem prirodnich reseni, a to i ve svem vlastnim oboru, coz je dost zvlastni. Nadto se opira uz o prekonane nazory, rekla bych... Snad jen proto 4 hvezdy, protoze jinak je kniha napsana ctive a vtipne.

22.05.2023 4 z 5


Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory Pomsta: Meghan, Harry a válka mezi Windsory Tom Bower

Tato kniha svou mravenci připravenosti predcila me ocekacani a utvrdila v tom, co jsem si o Meghan myslela. Mozna realita jeste horsi, nez jsem odhalila. Manipulatorka, narcistka, vytvarejici si vlastni pravdu, kterou kdykoliv upravuje ve svuj prospech. Chudak Harry, podpantoflak az na pudu, uplne vymyty mozek touto po penezich a slave lacnici hereckou. A jeste ta drzost srovnavat se s Dianou. Po precteni teto knihy uz nebudete dvojici H+M verit ani nos mezi ocima...

14.05.2023 5 z 5


Cirkadiánní kód Cirkadiánní kód Satchin Panda

Skvela kniha, ktera jde trochu jinym smerem, nez Proc spime. Rozhodne doporucuji... Mimochodem, prijemny efekt pri dodrzovani: hubnu bez zmeny jidelnicku.

06.05.2023 5 z 5


Geniální potraviny Geniální potraviny Max Lugavere

Bible zdravovedy a zdraveho stravovani a zivota. Vse kompletne sepsano do jedne knihy. Vzhledem k tomu, ze se danemu tematu venuji dlouhodobe, tak to nejsou uplne novinky, ale proto doporucuji vsem, kdo s tematem zacinaji. Je to totiz zhustena verze cca 30 jinych knih, co jsem cetla. Takze vse na jednom miste, coz je fantasticke. Ke knize se budu pravidelne vracet, neb opakovani je matka moudrosti. Rozhodne vam tato kniha pro zdravi da vice nez ezo prazdne kecy Vojacka, protoze tato kniha je zcela konkretni a rika, co pomaha a co ne...

06.05.2023 5 z 5


Inteligentní pes Inteligentní pes Sophie Collins

Prijde mi, ze je to kniha plna dohadů a nektery veci vubec nesedi... Hlavne v casti, co psi maji nebo nemaji radi... Takze za me kniha k nicemu, nic mi to nedalo.

31.03.2023 1 z 5


Jak získat úspěch, klid a vyrovnanost v hektické současnosti Jak získat úspěch, klid a vyrovnanost v hektické současnosti Olga Lošťáková

Jako prvni jsem cetla od Radky Loja novejsi knihu Emoce pod kontrolou a trochu jsem u teto knizky byla zklamana, jak se nektere pasaze opakovaly. Ale i tak je knizka dobra a opet plna zajimavych tipu na vetsi efektivitu. Asi bych knihu nazvala jinak, protoze jeji obsah mi prijde spise do prakticna (rychlocteni, mentalni mapy, lepsi uceni, apod.), ale i tak mi kniha prinesla zajimave prostredky, jak zapracovat na sve efektivite a byt jeste lepsi... Moc se mi libila graficka uprava knihy, ktera vyslovene lakala.

04.03.2023 4 z 5


Emoce pod kontrolou Emoce pod kontrolou Radka Loja

Kniha me hodne pomohla krotit sve emoce. Hlavne co se tyce analyzy spoutecu mych prudkych emoci. Nezanedbatelna jsou i vsemozma cviceni, kterych je nepreberna skala a kazdy si tak najde neco, co mu bude fungovat.

04.03.2023 4 z 5


70 cvičení pro zklidnění těla a mysli 70 cvičení pro zklidnění těla a mysli S. J. Scott

Ne všechno se da praktikovat, ostatne pak by clovek nedelal nic jineho, ale par dobrych tipu si z knihy odnasim. A myslim, ze ke knize se budu pravidlne vracet. Co se mi libilo, byly tipy na dalsi ctivo u kazdeho tematu. Takze tam, kde citim, ze bych mohla dal pracovat na svem rozvoji, vim, kam se obratit.

04.03.2023 5 z 5