Pan Romantik

Pan Romantik https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458300/bmid_pan-romantik-GHF-458300.png 4 883 222

Mistři lásky série

1. díl >

Paul Riley je, stejně jako jeho alter ego Pan Romantik, trošku jiný společník. Žádný sex, jen dokonalé schůzky, kvůli kterým stojí za to i zemřít… Chcete miliardáře, zlobivého kluka se zlatým srdcem nebo sexy motorkáře? Paul to umí zařídit. Přitom si ale velmi pečlivě střeží své soukromí. Na scénu ale přichází investigativní novinářka Eden Tateová. Když se k ní donesou zvěsti o Panu Romantikovi, je rozhodnuta odhalit jeho skutečnou identitu, proslýchá se totiž, že dokáže i obírat osamělé paničky o jejich jmění. Paul se zoufale snaží zůstat v anonymitě, a tak Eden vyzve, aby s ním šla třikrát na rande. S podmínkou, že pokud se do něj nezamiluje, může s jeho svolením celý příběh zveřejnit. Pokud jeho kouzlu podlehne, ze sólokapra nebude nic. Cynická Eden nepochybuje, že jeho rolím odolá, ale když se Paul přizná, že se do ní zamiloval, Eden se musí rozhodnout, jestli jí tenhle profesionální lhář říká pravdu, nebo se jí jen dalším hereckým výkonem snaží zabránit ve zveřejnění celého příběhu.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Mister Romance , 2017


více info...

Přidat komentář

Lvíček835
23.04.2024 5 z 5

Teď dočtena a je to naprosto dokonalá kniha, další autorka která vážně umí psát.

kurama45
19.02.2024 1 z 5

Takú primitívnosť som už dlho nepočúvala/nečítala: „Caleb voní po borovici. Stepilá, sexi falická borovice.“ alebo „Má na sobě jenom úzke kalhoty od obleku a naštvaný výraz a ja nemůžu přijít na jediný důvod, proč jsem ho ještě neolízla.“ Veru, ťažko bolo vysvetľovať okoliu príčinu môjho hurónskeho smiechu.
Hlavný hrdina má toľko „osobností“, že mu nakoniec akákoľvek osobnosť chýba. V jednej chvíli na Eden hucká psy, v druhej ju presviedča o svojej nesmrteľnej láske a všetkého sa kvôli nej vzdáva. Tak určite.
Hlavná hrdinka je pomerne rýchlo predstavená ako nejaká vulgárna štetka. Asi to má znázorňovať jej feministickú emancipovanú stránku alebo čo. Slečna bola presvedčená o vlastnej genialite a pritom dokopy nič nerobila, nejak extra sa nesnažila, vôbec na sebe nepracovala, proste nula bodov. Taký ten typ, čo príde za šéfom: „Zvýšte mi plat.“ „Prečo?“ „Lebo!“
A pokiaľ ide o spoločné scénky: nuda. Obaja by mali podstúpiť BOZP, lebo podľa pani autorky horeli, len čo na seba pomysleli. No strašne trápne to bolo, fakt. Asi som už stará, ale radšej by som chcela romantickú/erotickú knihu, kde je slečna milá a má niečo v hlave a hlavný hrdina zasa pracovitý, zodpovedný, fešný a miesto striptízu zvládne opraviť práčku.


ElikaS
07.02.2024 4 z 5

Vzhled k tomu, že na můj vkus vychází strašně málo romantických knížek ve formě audioknih. S chutí jsem se do této pustila. Příběh jsem si užila. Paul byl prostě úžasný, která z nás by něco takového nechtěla zažít, že? Za to s Eden to bylo už trochu horší, ta mě občas vyloženě rozčilovala. Ale společně to fungovalo a poslech jsem si užila.

ivka7708
15.01.2024 5 z 5

Super oddychová romantika. Po kope fantasy a romantickej fantasy som potrebovala niečo, pri čom sa dá vypnúť. Pan Romantik sa číta sám. Nečakajte žiadne veľké prekvapenia. Zvraty v knihe boli za mňa dosť predvídateľné, ale na kráse jej to neubralo. Síce je to od vydavateľstva RED, ktoré si spájam predovšetkým s erotickou literatúrou, ale toto je taká odľahčená verzia. Odporúčam ako odpočinkovú knihu, po ktorej sa budete cítiť dobre.

Lena79
12.01.2024 4 z 5

Námět knihy je originální, neokoukaný, což mě potěšilo. Strávila jsem dvě příjemná odpoledne.
U romantických knih nemám moc ráda ty přeslazené konce, ani tento příběh není výjimkou, ale to je čistě můj problém, nikoliv autorky. Možná se někdy pustím do dalšího dílu.

Dasa1313
06.12.2023 2 z 5

Po knížce Muži, kteří nenávidí ženy jsem opět chtěla knihu z lehčích témat, tak jsem zvolila P.R.
No, mám úplně odlišný názor než je tu většina recenzí. Kniha mě nebavila, nevím, jestli mi nesedl styl psaní, jelikož postavy byly vcelku sympatické, ale několikrát jsem i přemýšlela, že knihu nedočtu.
Dočetla, ale nevím,.. nevím důvod, co mi na knize nesedělo, ale jsem ráda, že už ji mám za sebou.

sarahmoon
01.12.2023 3 z 5

Audiokniha - načteno velmi příjemně.

Kniha mě nenadchla, ale ani mě nezklamala... Příběh jednoduchý, předvídatelný, ale milý :o)

Škoda, že Tobík tam neměl víc prostoru. Absolutně nejlepší postava :o)

mnohoknih
29.11.2023 3 z 5

Investigativní novinářka Eden, muž mnoha převleků Paul a romatika je na světě. A právě díky talentu Paula být chameleonem se jedná o vcelku originální námět. Samozřejmě, že on i ona mají za sebou trauma z dětství i úmrtí v rodině. Paul chce být lepší člověkem a to je hodně sympatické. Za to Eden je tak ublížená, nesympatická osoba, že si tu práci, co s ní Paul má, opravdu nezaslouží. Ale svět není spravedlivý a tohle je romantika, takže konec dle očekávání. Příběh je čtivý a Edenina babička tomu dodává tu vtipnou část.

janinaV123
25.11.2023 4 z 5

Originální téma, jen ten konec trochu uspěchaný

biairicia
03.11.2023 2 z 5

No už jsem četla lepší knihy tohoto tématu. Eden si moje sympatie moc nezískala. A takové to ne ne ne a nebo radši jo, bylo moc. Jelikož čtu tohle téma jako oddechovku, tak účel to splnilo. Ale fakt takový průměr no.

Kniholapka
29.10.2023 4 z 5

Kniha sama o sobě byla super a měla originální příběh. Je jistě všem jasné, jak toto všechno dopadne....Vyvíjelo se to krásně a slibně, jen ten obrat přišel na můj vkus hrozně uspěchaně a vlastně ráz naráz...Což je trochu škoda. Jinak příjemné čtení.

Magdyla.8
24.10.2023 3 z 5

Pan romantik přišel s originálním příběhem, který jsem ještě nečetla. Tajemný společník pro ženy, bere si neskutečné peníze za schůzky, ale žádný prostitut to není. Postava Eden mi nesedla, líbila se mi ze začátku, když byla skeptická a svá a nechtěla o romantice nic slyšet. Chápu, že se zamilovala, ale takový obrat jsem opravdu nečekala a zkazilo mi to dojem z knihy. Jak už je zde řečeno, vedlejší postavy jsou nejlepší a nejvíc top! Těším se na ně i v příštích dílech.

Nuttelka
23.10.2023 4 z 5

(Audiokniha)
Naprosto souhlasím s komentářem pode mnou od Knihomolky_176.. Ráda bych dala plný počet, kdyby Eden nebyla taková jaká je.. tvrdohlavá, zabejčená, slepá a místy opravdu bezohledná.. Občas mi docela fakt štvala. Zato Paul a jeho všechny podoby jsem úplně "žrala" a rozplývala se :-) Kniha je skvěle načtena a já si poslech opravdu užila..

Knihomolka_176
05.10.2023 4 z 5

Musím říct, že mě tohle téma neskutečně bavilo. Bylo to originální, nikdy jindy jsem nic podobného nečetla a hlavně kvůli tomu jsem knížku ohodnotila tak vysokým počtem hvězdiček.
Knížka je čtivá, stránky vám utíkají pod rukama a vy si celou dobu říkáte, jak může existovat někdo takhle dokonalý.
Jediná věc, která mi vadila, byla její až příliš velká zarputilost ohledně toho, že nechce vztah. Že ona na romantiku prostě není.

werunka488
18.09.2023 5 z 5

Dobře napsaná kniha, zezačátku to šlo trošku pomaleji, za to od půlky jsem se těšila na konec a zajímalo mě jak to skončí.

sloncekhk
08.09.2023 5 z 5

Toto sice není "moje " literatura, ale musím říci, že je to pěkně a lehce napsaná kniha.

Mamka_cte
29.08.2023 4 z 5

Začátek knihy byl pomalejší a já měla problém se začíst, ale po tom, co se pan Romantik prozradil, se příběh krásně rozjel.

Hlavní postava Eden se mi líbila! Byla správně negativní, i když to už někdy přeháněla.
Pan Romantik byl doslova spíše pan Herec a já bych tedy s někým takovým být nemohla, i když to nakonec napravil...
Něco mi na něm prostě nesedělo a byl mi nakonec nesympatický.
Ale chemie a celková romantická linka mezi Paulem a Eden měla správný šmrnc a moc se mi líbila.
Vedlejší postavy byly snad úplně nejlepší. Hlavně babi (ta byla přímo hustá!) a její mazlíček Moby!

Příběh je místy dost citlivý a smutný, ale přesně to, dělá knihu čtivou. Nakonec je ale přeci jen ukončen krásným happyendem, jak už to u romantik bývá.

Kniha není nic totálně přeslazeného, z čeho by jste dostali cukrovku a u čtení si krásně odpočinete. Doporučuji!

bezzink
28.08.2023 3 z 5

V ramci zanru je to za me prumer. Nedalo se mi zacist, prokousavala jsem se tim nekolik dni. A to kolikrat prectu romantarnu za den. Eden byla dost nesympaticka, chladna a jeste ke sve divne povaze navic vykreslena jako nehezka seda myska bez boku a zadku, takze nejak nevim, co presne na ni Paul videl? Nemam rada, kdyz je (vetsinou zena - proc?) jedna z postav popsana negativne, osklive a druha postava je v totalnim opaku naprosto dokonala, bozska.
Eden byla porad v nejakem zaporu, porad neco bylo spatne, neverila tomu a onomu, nechtela to a ono, branila se cokoliv citit a najednou voila! Miluji te a nemuzu bez tebe zit.
Zachranuji to aspon vedlejsi postavy a hlavne Moby. :)

Áža707
28.08.2023 4 z 5

Nějak jsem nevěděla, co chci číst a říkala jsem si, že bych si dala něco milého, odpočinkového a hlavně něco u čeho se pobavím a myslím, že všechny tyhle kategorie Pan romantik splnil na výbornou.

Do knihy jsem se začetla velmi rychle a už jsem se neodtrhla (do dvou do rána). Prostě se nedala odložit a já byla nadšená.

Jedná se doopravdy o velmi příjemnou romantiku, která má neobvyklou zápletku, když Pan romantik poskytuje dokonalá rande ženám. Obě dvě postavy jsem si velmi rychle oblíbila. Eden byla skvělá a strašně jsem si užívala hlášky a komentáře její sestry i babičky - byly taková správná trojka. Eden byla správně skeptická a velmi mi sedlo i vysvětlení, proč tomu tak bylo. No a co říct více o Panu romantikovi? Že mě doopravdy bavil a bavilo mě i jeho fungování.

Knize nechyběl ani správný zvrat a musím říct, že mi zatrnulo a i jsem si lehce pobrečela. Happyend asi nikoho nepřekvapí. Celkově knihu hodnotím velmi pozitivně, je to skvělé napsaná romantika, která vás doopravdy pohladí po duši.

Rozhodně mohu doporučit všem, kteří vyhledávají romantické knihy a nechtějí úplně přeslazenou blbost a chtějí si u knihy dobře odpočinout.

Samozřejmě se těším na další díly této série

4/5

Lucyeinstory
14.08.2023 4 z 5

Tuhle knihu jsem měla doma už faaaakf dlouho a pořád jsem ji odkládala. Když mi přišel Pan profesor věděla jsem, že bych se měla pustit do prvního dílu, protože se mi už celkem kupily resty.

Příběh jsem si užila a moc mě bavila romantická linka mezi hlavními hrdiny. Příběh byl napsaný opravdu čtivě a ubíhal rychle. Paul mi byl od začátku sympatický, ale k Eden jsem si hledala cestu do půlky knížky.

Knížka byla super a čtivá, prostě klasická dobrá romantika, která vám vykouzlí úsměv na tváři.

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Leisa Rayven
americká, 1980
2021  83%Pan Romantik
2022  85%Profesor Sympaťák
2023  76%Doktor Láska

Kniha Pan Romantik je v

Právě čtených17x
Přečtených1 180x
Čtenářské výzvě82x
Doporučených58x
Knihotéce508x
Chystám se číst299x
Chci si koupit40x
dalších seznamech13x