Tom.Majka Tom.Majka komentáře u knih

☰ menu

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Tak tohle byla jízda. Za mě celá série super,skvěle napsáno,závěr překvapil,tedy aspoň mě. Moc se mi to líbilo.

03.04.2024 5 z 5


Dopisy, které nikdo nečetl Dopisy, které nikdo nečetl Iona Grey

Právě dočteno a musím říct, že to bylo něco nádherného,tak krásný příběh jsem už dlouho nečetla.Na konci i slza ukápla, prostě nádhera.

08.10.2023 5 z 5


Ještě mě nezabíjej Ještě mě nezabíjej Joy Fielding

Tak nevím co napsat,po dobu pobytu Casey v nemocnici,nuda,trochu se to rozjelo, když ji převezli domů,ale opravdu jen trochu.Docela jsem zklamaná vzhledem k tomu, že jsem už četla jiné knihy od autorky a ty se mi líbily.

25.07.2023 2 z 5


Žena v bílém kimonu Žena v bílém kimonu Ana Johns

Tak to bylo tak krásný,ale závěr takový smutný,doufala jsem v jiný konec, šťastnější,no ale i tak moc hezké.

25.06.2023 5 z 5


Pád do hlubin Pád do hlubin Amber Cowie

(SPOILER) Mně se to moc nelibilo,nemohla jsem se začíst a nakonec jsem i preskakovala stránky.Zajimavé to začalo být, až ve chvíli,kdy Cara přistihla Annu s Jessiem,tedy skoro na konci.

30.04.2023


Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

(SPOILER) Právě jsem dočetla a musím říct, že mně se líbila moc.Ze začátku jsem si říkala,kdeže je to "skryté zlo", vždyť to bylo takové skoro romantické,ale po polovině knihy mi to začínalo docházet a myslela jsem si, že manžel je ten pravý viník, opět chyba nebyl.
Za mně dobře napsané, mám ráda knihy,kde se píše i o něčem jiném, než jen o pátrání po pachateli a tady to byla taková příjemná směska romantiky,napětí a trochu lehké erotiky.Ještě jednou mně se to líbilo moc,moc.

14.04.2023 5 z 5


Okřídlená duše Okřídlená duše Amanda Stevens

Mně se to naopak líbilo, asi jsem divná, než ostatní čtenářky zde, kterým se to nelíbilo.
Na druhou stranu je fakt, že první polovina se rozjížděla pomalu,ale ta druhá to dorovnala.Je to první kniha ze série,tak se snad každá další knížka bude zlepšovat a vyvijet k lepšímu a doufám, že i vztah Devlina a Amelie.

25.01.2023 5 z 5


Pohřbené lži Pohřbené lži Elle Marr

Tak nevím,nemohla jsem se začíst,nebavila mě,trochu spád to dostalo až na posledních asi padesáti stránkách a jak píše Damaj,konec byl překvápko.

14.01.2023


Tatínkova holčička Tatínkova holčička Mary Higgins Clark

Mně se to líbilo a to velmi, četlo se to moc dobře, krátké kapitoly, prostě skvělé.

22.12.2022


Jane utíká Jane utíká Joy Fielding

Tak to bylo něco,super se to četlo. Jedna z knih, která mě zaujala hned od začátku, skvělá zápletka, skvěle napsané.Držela jsem hlavní hrdince pěsti,aby se z toho dokázala dostat a když to napoprvé nedopadlo, byla jsem zklamaná a nutila se číst dál (ono se tak nějak nedalo přestat),jestli se jí to podaří.Poslední třetinu knihy jsem přečetla jedním dechem.No budu se muset poohlédnout po dalších knihách Joy.

31.10.2022 5 z 5


Vždycky je to manžel Vždycky je to manžel Michele Campbell

Za mě takový průměr, začátek knihy mě nebavil,trochu spád to dostalo až ve druhé polovině knihy.Jak čtěte a odkrývají se tajemství, říkáte si, že víte kdo to udělal a po pár stránkách zase obrat a jste na začátku hádání, takže závěr byl překvapením.
Ale od autorky jsem četla lepší knihu.

25.10.2022 2 z 5


Zmizení Samanthy Shipleyové Zmizení Samanthy Shipleyové Joy Fielding

Mně se to moc líbilo, přečteno za dva dny,tak napínavé to bylo,pachatele bych neodhadla.

21.08.2022 5 z 5


Uloupený život Uloupený život Jaycee Dugardová

Mně se to nelíbilo,čekala jsem asi něco jiného,podle recenzí tady jsem si ji pořídila a byla jsem zklamaná.

14.08.2022 1 z 5


Otrokyně lásky Otrokyně lásky Bertrice Small

Tak jsem před chvílí dočetla...a musím říct, že paní Bertrice opravdu uměla psát krásné romantické příběhy.Ano je to taková slaďárna,ale vůbec mi to nevadilo, popisování erotických scén,super a i když je mi už hodně přes třicet, připadala jsem si jako patnáctka.Za mě taková milá oddechovka,do poslední chvíle jsem nevěděla jak to dopadne a četlo se to opravdu moc dobře.

03.02.2022


Čarodějka Čarodějka Sabrina D. Harris

Moc pěkná kniha,krasně se četla.Škoda toho otevřeného konce,bylo by fajn vědět,jak se Valentina rozhodla, nicméně to dává prostor pro naši vlastní fantazii.....

30.07.2021


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Přečteno za dva dny,tak to bylo napínavé.Asi v polovině knihy bylo jasné,kdo je viník a já si říkala,čím ještě autorka může překvapit, když je to tak jasné,ale světě div se, překvapila a já takový konec rozhodně nečekala, alespoň ne hned,pak jsem začala tušit,ale i tak jsem to musela dočíst,abych zjistila,jestli bylo mé tušení správné.Za mě super!

27.01.2020


Spáčův hrad Spáčův hrad Barbara Erskine

Do knihy jsem se ze začátku nemohla začíst a musela ji i odložit. Pak jsem se začetla a posledních asi padesát stránek bylo fakt super.

14.07.2018 5 z 5


Tajemství hradní věže Tajemství hradní věže Kathleen Kirkwood

Tak jsem dočetla a super. Tak napínavá, romantická, krásná. Četla se mi sama a ty pasáže o milování.....zasnila jsem se a říkala si, že bych to také chtěla prožít. No jednoznačně doporučuji, skvělá oddechová kniha.

04.02.2018


Motýlí ostrov Motýlí ostrov Corina Bomann

Moc krásně napsaná kniha, která mě chytla hned od začátku. I když jsem tušila jaké je tajemství, nemohla jsem se dočkat, až si to přečtu a bylo mi líto, že už jsem dočetla,snesla bych ještě dvě stovky stránek. Rozhodně doporučuji těm kdo mají rádi střídání dvou časových linií, já je tedy miluju.

14.01.2018


Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Super knížka, moje druhá od autorky. Byla jsem napnutá od samého začátku a nemohla jsem přestat číst jak jsem se chtěla dozvědět rozuzlení příběhu. Výborná

11.10.2017