Pohřbené lži

Pohřbené lži https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491424/bmid_pohrbene-lzi-tBZ-491424.jpg 3 22 5

Narodila jsem se v zajetí... Marissa prožila prvních sedm roků svého života ve sklepě. Od útěku z pekla ji nyní dělí dvacet let a navzdory traumatu se snaží vést normální život. Když ale přijme práci, při které musí fotit místa činů vražd, minulost ji dožene. Podzemní doupata, cetky a hračky z jejího dětství, vzkazy určené jen pro ni. Aby mohla Marissa odhalit vrahův další krok, musí vydolovat dlouho potlačované vzpomínky. A po celou dobu někdo sleduje každý její krok a něco chystá… Marissa prožila prvních sedm roků svého života ve sklepě. Pak se jí ale s matkou a dvěma sestrami podařilo utéct. I když ji trauma pronásleduje i po dvaceti letech, snaží se Marissa vést normální život. Pod novým jménem pracuje jako fotografka na volné noze a v Portlandu se dostane k práci pro místní noviny. Jejím úkolem je fotit místa činů děsivých vražd. Marisse neujde podobnost s její minulostí. Vraždy se odehrávají v podzemních doupatech, nacházejí se tam cetky a hračky naprosto stejné jako ty, které měla ona jako malá. A pak jsou tady anonymní vzkazy určené jenom pro ni. Aby odhalila vrahův další krok, musí Marissa vydolovat dlouho potlačované vzpomínky na svou minulost a čelit svým strachům. A nebude na to sama, protože někdo sleduje každý její krok a něco chystá…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

Lies We Bury , 2021


více info...

Přidat komentář

Tom.Majka
14.01.2023

Tak nevím,nemohla jsem se začíst,nebavila mě,trochu spád to dostalo až na posledních asi padesáti stránkách a jak píše Damaj,konec byl překvápko.

Monkas1
29.08.2022 5 z 5

Doporučuji


Damaj
06.07.2022 2 z 5

Bylo těžké se knihou prokousat, zorientovat se ve všech postavách a celém příběhu. Konec byl pro mě velkým překvapením, ale četla jsem mnohem zajímavější knížky podobného žánru. Na celé knížce je nejlepší obálka a anotace, která upoutá čtenáře. Škoda

L.Helena
31.05.2022 1 z 5

K přečtení knihy mě zlákala hodně slibná anotace. Námět zajímavý, ovšem provedení tak nezáživné, že jsem se kolikrát přistihla, jak mi oči běží po řádcích a přitom vůbec nevnímám, co čtu, protože myšlenky mi utíkaly někam úplně jinam.
Chtěla jsem dát aspoň dvě hvězdičky za snahu, jenže jsem mnohdy dala dvě hvězdy i lepším knihám, tak by to nebylo spravedlivé.

JustWomen
28.05.2022 1 z 5

Zklamání, asi nejslabší kniha s tímto námětem, co jsem četla.

Autorovy knížky

Elle Marr
americká
2022  58%Pohřbené lži

Kniha Pohřbené lži je v

Právě čtených1x
Přečtených35x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce95x
Chystám se číst59x
Chci si koupit14x
dalších seznamech1x