TerezaaBaarova TerezaaBaarova komentáře u knih

☰ menu

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

A je tu opět neodložitelný díl!
Robert sexysuperinteligentní policajt s insomnií a jeho dobrácký kolegova Garcia jsou moji nejoblíbenější hrdinové. Všechny knihy jsou poklad a vy, kdo to nevíte, tak jděte do toho! Ani jedna není slabá, ani jedna není nudná, ani jednou nebudete zklamaný!

23.11.2023 5 z 5


Nenávist Nenávist Chris Carter

Nechceš prostě potkat nasranýho Luciena, kterej utekl z vězení....V tomto díle, (navazuje na 6.díl), se Carter zase vyšvihl! Hltala jsem každé písmeno v tomto a jsem smutná, že mám před sebou už jen dvě...který přečtu a co pak? Co se vyrovná téhle sérii?

23.11.2023 5 z 5


Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Ježiš marja, slíbila jsem si, že po každý Carterovce dám jinou knihu, abych to nezhtla všecko naráz a pak neměla nic. Jsem slabá... a okamžitě otevírám další díl, jelikož ...SPOILER... Lucien.... mrazí mě!

23.11.2023 5 z 5


Hovor se smrtí Hovor se smrtí Chris Carter

Noční můra začíná, super čtivost, masakrózní příběh začleněn do dnešního světa.... prostě opět typický Carter a jeho hnusný až mrazivý vraždy. Za těch 8 dílů byly i lepší, ale to této vůbec neubírá na kvalitě, jen se mi třeba Já jsem smrt líbila víc.

23.11.2023 5 z 5


Já jsem smrt Já jsem smrt Chris Carter

Carter svými knihami nasadil laťku hodně vysoko. Protože po přečtení jeho knih už nebudete nikdy (skoro nikdy) považovat další detektivku za dobrou.
Já jsem smrt, Hunter nezklamal a tentokrát byl i Garcia! Pachatele jsem neodhadla a za to u mne Carter získává další plusové body!

23.11.2023 5 z 5


Zloba Zloba Chris Carter

Nejlepší, 6. díl strčí všechny předchozí do kapsy (všech 5 jsem do teď vychválila). FBI, minulost, Robertovo soukromí... hustěěěěě!!!!!

23.11.2023 5 z 5


Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Poprava online a Hunter s Garciou.. mazec! Tohle byl zas fičák. Sáhnutím po knize od Crise Cartera nikdy neprohloupíte!
Myslím, že 5. díl byl zas pecka a byl svůj! Není třeba tu vypisovat, co se v knize dělo, protože když si jednou oblíbíte Roberta Huntera, tak přečtete celou sérii a komentáře Vás vlastně neovlivní.

23.11.2023 5 z 5


Muž z chatrče Muž z chatrče Martin Goffa

Muž z chatrče si zaslouží 3,5 hvězdy. Protože byl rozhodně lepší než Přiznat vinu. Jde o to, že si musíte zvyknout na styl psaní autora, přizpůsobit se a ponořit se. Jo, ušlo to a rozhodně budu pokračovat v sérii Marka Vráze a jeho nevšedním zážitkům.

23.11.2023 3 z 5


Přiznat vinu Přiznat vinu Martin Goffa

Další český autor detektivek, kterému dávám šanci... a pokud takhle série nebude dobrá, tak už fakt nebudu číst české autory... Martin Goffa a jeho Terence (Marek Vráz) ušlo to, nebylo to zlý... prostě detektivka. Nic víc a nic míň. Další díl rozhodne.

23.11.2023 3 z 5


Zlý pes Zlý pes Alex Smith (p)

Přesně tohle je můj šálek čaje. Pořádný dechberoucí thriller. Hnusný zločin, humor, odvaz a dějová linka hlavní postavy. Líbí se mi detektiv Kett a jeho příběh s manželkou Billie, která je ztracená (možná se ve třetím díle dozvíme, jak to s ní je), líbí se mi jeho tři dcery, jejich postavy jsou milé odlehčení.

23.11.2023


Symetrie odplaty Symetrie odplaty Tim Weaver

Asi jsem nepochopila, proč tohle bylo... takové odbočení, takové nijaké povídání o ničem... No, každý den není posvícení a o to lepší bude Nářek drozda, ne? :)

23.11.2023 2 z 5


Nářek drozda Nářek drozda Tim Weaver

Super! Tento díl byl měl opět famózní zpracování. Tohle mě prostě baví, Tim Weaver mě baví. David Raker i Colm Healy mě baví. Nemám co vytknout. Těším se další knihu!

23.11.2023 5 z 5


Stín ve dveřích Stín ve dveřích Tim Weaver

Řekla bych že Tim chtěl zkusit se trochu rozšoupnout a napsat trochu něco jiného. Mně to nevadilo a zase vlastně docela bavilo.
Nicméně věřím, že se vrátí ke své dobré klasice, k Davidovi a jeho nezničitelnosti.

23.11.2023 3 z 5


Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Ze začátku to vypadalo super, jako vždy... od půlky mne to tak nějak zklamalo. Ale ne, že by to bylo blbé, nudné.. ale prostě se to táhlo. 4 hvězdičky si Tim Weaver stopro zaslouží... ale měl i povedenější knihy!

23.11.2023 4 z 5


Žena mého života Žena mého života Tim Weaver

Už podle názvu jsem tušila, že tenhle díl nebude jen tak... Naprostá pecka! To se mi fakt líbilo! Asi zatím nejvíc ze všech! I tentokrát dostává David zabrat, ale tak nějak spíš po jeho psyché... opakuji se, ale rozhodně must to read!!!! :)

23.11.2023 5 z 5


Muž bez minulosti Muž bez minulosti Tim Weaver

Sázka na jisto jistě dobré čtení je rozhodně Tim Weaver!
Tentokrát je napětí je dávkováno hezky pomalu hned od začátku, a pak si užíváme jízdu. Tentokrát David hledá minulost, člověka, který je ztracený jen ve vzpomínkách. Dostane na prdel, jde mu jako vždy o život - chudák chlap :) Zaklapnete knihu a na e-shopu už objednáváte další!

23.11.2023 4 z 5


Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Když čtete již v pořadí 7. díl, víte, že Tim jede svoje knihy v nějakém určitém zajetém scénáři...takže tak trochu tušíte, co bude následovat. Jak David dostane na prdel, vylíže se z toho a nakonec ji najde, tu nezvěstnou osobu. No ale Vám to nevadí, protože Davida máte rádi a hltáte a hltáte dál a dál :)

23.11.2023 3 z 5


Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

Znovu zdůrazňuji, že je třeba číst postupně. Protože nějaké scény a osobnosti mají návaznosti. Healy zde vystupuje se svým nevyřešeným případem a skončí, tak jak skončí,... Myslím, že není všem dnům konec a ještě se to nějak vyvrbí. David je nezničetlný :) trochu málo uvěřitelný, ale co už, je to kniha hlavní hrdina může být dost dobrej machr,ne?! :)

23.11.2023 3 z 5


Bez slitování Bez slitování Tim Weaver

Jasných pět hvězd! Nezklamal. Po přečtení předchozích dílu tuto knihu hodnotím jako slabší, ale pořád si Tim a jeho David Raker jedou svůj standard. Líbí se mi to a nemám co víc k tomu dodat. Prostě jen: Přečti si to!

23.11.2023 5 z 5


Vražedný rej Vražedný rej Andreas Gruber

Kdybych mohla téhle knize dám 10*!
Maarten S. Sneijder a Sabina Nemezová jsou jednoznačně moji nejoblíbenější knižní hrdinové.
Andreas Gruber patří k mým TOP 5 autorům! Už se tetelím nedočkavostí na další jeho knihu!, bude nový tým a bude to stopro jízda jako sviňa!

22.11.2023 5 z 5