Vražedný rej

Vražedný rej https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501044/bmid_vrazedny-rej-QZS-501044.jpg 5 139 56

Maarten S. Sneijder série

< 4. díl

Sneijder a Nemez znovu vyšetřují. Poté, co řada kolegů spáchala sebevraždu brutálním způsobem, začne být Sabine Nemez – inspektorka a školitelka BKA – podezřelá. Mnohé ukazuje na desítky let staré spiknutí a oběť hnanou pomstou. Sabine požádá o pomoc svého bývalého kolegu, suspendovaného profilera Maartena S. Sneijdera. Ten odmítá spolupracovat s varováním kolegů, aby se případem přestal zabýval. Pak Sabine beze stopy zmizí a Sneijder sám zasáhne. Do cesty se staví nejen nenávistnému vrahovi, ale i jeho bývalým přátelům a kolegům, kteří by udělali cokoliv, aby hříchy ze své minulosti jednou provždy smazali... Čtvrtý případ pro Sneijdera a Nemez.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Todesreigen , 2017


více info...

Přidat komentář

m_martina
14.04.2024 5 z 5

Vynikající kniha, kterou jsem nedokázala přestat číst. Sabine a Sneijder, který je sice suspendovaný, ale to mu v ničem nezabrání, zde řeší další případ zdánlivých sebevražd. Kniha se čte jedním dechem a já jí tedy nemám co vytknout. A samozřejmě jsem napjatá, jak bude všechno pokračovat dál.

Lena79
10.04.2024 5 z 5

Opět famózně napsaný příběh, kde má vše hlavu a patu. Samozřejmě rozuzlení bylo úplně jiné, než jsem si myslela. Ale to jen vypovídá o tom, že je kniha dobře napsaná, protože čtenář by pachatele neměl vypátrat hned zkraje...


Čmeláček
29.03.2024 5 z 5

Podle mého prvotřídní thriller, čte se jedním dechem. Případ je taky skvostný, takže se už nebudu dál rozepisovat, dám pět stars a jsem fakt hodně zvědavý, jak to bude dál :).

Jenny46
23.03.2024 5 z 5

Autor zvedá latku každým dílem tohle byla čtenářská lahůdka!!!

Knihu jsem četla pozorněji, abych si zvykla je vyprávěn v několika časových rovinách a dokonce hodně do minulosti a postupně chronologicky do současnosti. Příběh je jak pavučina, dokud se vlákna nepotkají byla jsem chvílemi šokována, zmatená a překvapená tolika událostmi. Autor má krásně vše promýšlené dopředu a každá stránka knihy je napínavá, zajímavá a kompletně se vše vyjasnilo. Snad nebudeme dlouho čekat na další dva díly než se přeloží. Sabinu N. i Maartena S. S. jsem si oblíbila nejde jinak.

Kdo nečetl má se na co těšit, vřele doporučuji a nestačí mě ani 5* v hodnocení skvělá série je lepší číst od 1 dílu

Arwen777
16.03.2024 5 z 5

Úvodní díl trilogie, která navazuje na předchozí trilogii.
Kvalitu autor rozhodně drží, parádní detektivní thriller! Jedno tajemství z minulosti, které se po letech vymstí. A mrtvoly přibývají závratnou rychlostí. Maarten je mimo službu, ten pátrat nemůže, zato Sabine se do toho i přes jeho varování pustí s vervou. A protože jí nadřízení házejí klacky pod nohy, vypadá to na komplikovaný případ korupce. A když jde do tuhého, dostane se ke slovu i nesnesitelný Maarten.
Parádní jízda, čtení jsem si moc užila. A protože další dva díly jsou už dávno vydány, musíme doufat v co nejrychlejší překlad a vydání u nás.
Doporučuji! (Ale doporučuji nepřeskakovat předchozí díly)

85098211
11.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Tahle kniha byla od začátku až do konce fakt parádní fičák! :-) Maarten S. Sneijder je sice suspendovaný, ale to mu nezabrání ve vyšetřování spolu se Sabine Nemezovou. No a já jsem si opět užila poslech audioverze této knihy v jazyce originálu a byla jsem opravdu nadšená! Případ je to vynikající a zároveň hodně komplikovaný. Nejdříve totiž dojde hned k několika zdánlivým sebevraždám kolegů Sabine. A protože jsou obzvlášť brutální, nedá jí to, aby se jim nepodívala na zoubek ;-). Kniha jako taková se dějově vrací i do dávné minulosti, kde hlavní roli hraje Hardy, muž v současnosti po dlouhých letech propuštěný z vězení za vraždu. On sám tvrdí, že je nevinný, ale přesto všechny indicie vedou k němu. A potom je zde celá řada dalších osob, které kdysi patřily do jedné záhadné skupiny vyšetřovatelů... Během pátrání se Sabine ocitne v obrovském nebezpečí, kdy je zajata pachatelem, který nezná slitování, a ten nemá zájem ji propustit na svobodu živou... Případ má hned několik dějových linií a všechny do jedné jsou zajímavé. Autor ovšem píše tak, že je možné se hned ve všem dobře zorientovat. Dávám opět suverénních pět hvězdiček a velké doporučení a zároveň se těším na další díly, které budou - jak pevně doufám - brzy přeložené a zveřejněné. Napsané jsou totiž již dávno ;-).

knihomolkadorfa
09.03.2024 5 z 5

Joooo, tak to byla jízda ! Doufám, že na další pokračování nebudeme muset čekat moc dlouho. Já toho nesnesitelného Maartena prostě miluji.

Pavlína2019
03.03.2024 5 z 5

Hromsky dobrá kniha! Tak komplikované, propracované, napínavé a originální – to už je opravdu kumšt napsat. A navíc sympatičtí vyšetřovatelé. Zvláštní, jak může nepříjemný a excentrický Sneijder přírůst k srdci. Rozhodně všem doporučuji!

Wabinka
29.02.2024 5 z 5

Skvělé čtení. Nevím, jestli je to jen můj pocit z právě dočteného 4.dílu nebo jestli je opravdu tato série díl od dílu stále lepší a lepší. Jen nevím jak to AG dokáže, když už od první knihy po jejím dočtení, pořád píšu
jak je to perfektní.
A jen malý vzkaz autorovi této úžasné série: Pane Grubere, pospěšte si, prosím, s psaním. Protože podle konce a epilogu.... Však my čtenáři víme a už se moc těšíme.

harena
28.02.2024 5 z 5

"Měl jsi pravdu. Minulosti neutečeme."
Čtivé napínavé i plné zvratů a překvapení. Něco, co se stalo před dvaceti lety vyplouvá na povrch. A vyšetřování, do kterého se pustí geniální případový analytik Maarten S. Sneijder a komisařka Sabine Nemezová se rozjede a nejde zastavit. Střídá se tu přítomnost a minulost, což v tomto případě vůbec nevadí. A jak nám autor na konci knihy v "Poděkování" píše, je tato kniha úvodním dílem druhé trilogie, takže se máme na co těšit.

rodak
07.02.2024 5 z 5

Série pokračuje hodně vysoce nastavenou laťkou z předešlých dílů. Naprostá spokojenost s příběhem i s tím svérázem Maartenem S. Sneijderem!

Duchoslp
20.01.2024 5 z 5

Sabine a. Maarten jsou moje oblíbená dvojka. A ani tento díl nezklamal. Super čtení napínavé od začátku do konce. Už se těším na další díl

Kami33
14.01.2024 5 z 5

Nezbývá mi než opakovat předchozí komentáře: Skvělé. Čtivé. Čtvrtý díl oblíbené série.
A závěr knihy slibuje, že tato série bude pokračovat.

katka.oo
07.01.2024 5 z 5

Výborné pokračování série se Sabinou a Maartenem, velmi nevšední, ale originální a sympatickou dvojicí vyšetřovatelů, opět skvělé, napínavé, čtivé od začátku do konce, zajímavý příběh s mnoha zvraty, jsem ráda, že se Maarten vrátil a bude pokračovat :-). Celou sérii vřele doporučuji, dobře si počtete.

derminator
27.12.2023 5 z 5

Zatím z celé série nejlepší kniha. Mám rád zápletky s prohnilymi policajty za mě 100% a jen tak dál.

Jiparis
18.12.2023 5 z 5

Skvěle napsané, měla jsem až depresivní pocit z toho, čeho mohou dosáhnout policisté, kteří přejdou na stranu zločinu.

Kubajzz
13.12.2023 5 z 5

Tak to byla zase jízda :-) Tentokrát to nebylo až tak moc krvavé co se týká popisu vražd ale rozhodně tomu nechyběl spád a napětí. knížka nešla odložit a proto jsem dnes v práci pěkně nevyspaný :-)

Evule *
11.12.2023 5 z 5

Skvělé, čtivé a sakra napínavé. Další velmi povedený díl ze skvělé série. Netrpělivě bude čekat na další díl. Doporučuji celou sérii.

moudivlacek
11.12.2023 5 z 5

Tak to byla jízda! Autor se tady rozhodně nedržel zpátky!
Právě je propuštěn vrah své rodiny a žhář. A najednou začnou umírat vysocí důstojníci SKÚ a jejich členové rodiny. Zprvu to vypadá jako sebevražda. Ale tolik lidí?? To se nezdá ani mladé vyšetřovatelce Sabine a její kolegyni Tině. Proslulý Sneijder se je snaží odradit od případu.
Musí se pečlivě číst, zda je to minulost či přítomnost. Nebudete dlouho tušit, komu se dá věřit a komu ne. Je to drsné, ale myslím, že v reálu by to bylo ještě horší.
Závěr mi říká, že by časem mohl být velmi zajímavý další díl. Radím číst sérii od začátku pro lepší pochopení hlavních postav.
Tenhle rozhodně doporučuji.

TerezaaBaarova
22.11.2023 5 z 5

Kdybych mohla téhle knize dám 10*!
Maarten S. Sneijder a Sabina Nemezová jsou jednoznačně moji nejoblíbenější knižní hrdinové.
Andreas Gruber patří k mým TOP 5 autorům! Už se tetelím nedočkavostí na další jeho knihu!, bude nový tým a bude to stopro jízda jako sviňa!

Štítky knihy

detektivní a krimi romány thrillery

Autorovy další knížky

Andreas Gruber
rakouská, 1968
2019  88%Vražedná lhůta
2020  93%Vražedný rozsudek
2022  95%Vražedné pohádky
2023  95%Vražedný rej

Kniha Vražedný rej je v

Právě čtených4x
Přečtených158x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených20x
Knihotéce123x
Chystám se číst106x
Chci si koupit51x
dalších seznamech3x