Wau, tak tahle knížka je nádherná! Vtáhla mě do děje hned od začátku a krásně se četla. Přečtená za jeden den, nešlo se od ní odtrhnout a určitě se k ní ještě vrátím :-)
Moje první knížka od paní Mornštajnové a moc se mi líbila. Pro mě jako matku naprosto hororová představa, že by tohle mohla být realita. Jsem vděčná, že listopad 1989 dopadl, jak dopadl a knížka byla jen fikce.
Styl psaní zvláštní, ale velmi rychle si čtenář zvykne. Bohužel k událostem na Ukrajině jsem musela knihu na chvíli odložit, protože mi ty koncentrační tábory nedělaly dobře. Ale v době míru můžu jen doporučit.
Audioknihu namluvila skvělá Petra Špalková. Na první pohled (v mém případě poslech) hodně asociální Eleanor nám postupně odkrývá své zážitky z dětství, které čtenáři objasní její uzavřenost. I přes vážnost tématu je v knize spousta úsměvných myšlenek a situací. Knihu jednoznačně doporučuji k přečtení.
Moje první knížka od autorky a velmi příjemné překvapení. Vraha jsem sice odhadla už v půlce knížky, ale to vůbec nesnížilo napětí. Knížku doporučuji a těším se na Vesnici.
Poslouchala jsem jako audioknihu na procházkách a moc mě to bavilo. Brutalita pachatele byla na hraně, ale zase to vyrovnal osobní život a sympatie vyšetřovatelů. Hned jdu na další díl :-)
Knížka mě začala víc bavit až ke konci, zbytek byl průměr. Zdálo se mi to místy hodně lámané přes koleno. Ale věrnost p. Bryndzovi zachovám a těším se na další díl s Kate nebo Erikou :-)