Sarka25 Sarka25 komentáře u knih

☰ menu

Někdo z nás Někdo z nás Kristýna Trpková

Moje první knížka od této autorky a musím říct že byla dobrá, ctiva a napínavá, ale už od půlky jsem věděla jak to asi dopadne. Konec trochu smutný. Vraha jsem taky uhadla.

02.04.2024 3 z 5


Odhalení Odhalení Brianna Labuskes

První díl Podezření se mě opravdu moc líbil a na další jsem se opravdu těšila a zklamaná jsem nebyla. V knize je několik časových linek kde se postupně dozvíme jak to bylo. A konec je opravdu odhalení a na upnem konci se mě trochu zalili oči slzami.. Zvolila bych jiný konec

22.03.2024 5 z 5


Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Kniha se mě líbila.. Krátké kapitoly, čtivé, napínavé a matoucí.. Nikdy bych si netipla kdo to udělal. Mě se ale Pomocnice líbila o něco víc než tato kniha..

16.03.2024 4 z 5


Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Kniha určitě není horor spíš taková lehká ducharinka. Doufám že tato série bude nadále pokračovat v tomto duchu. Všechny postavy jsou příjemné a odhalování záhad městečka mě bavilo. Jen tak dál.

08.03.2024 5 z 5


Černočerné srdce Černočerné srdce Robert Galbraith (p)

Další super pokračování mého milovaného Cormorana.. Příběh o teroristech a internetových trollech super.. Hlavně je to téma dnešní doby. Jediné co mě štve je vztah Corma a Robin kdy už to jako dají dohromady!?

06.03.2024 5 z 5


Zlatá vařečka Zlatá vařečka Jessa Maxwell

Detektivní oddechovka při které budete mít chuť pořád něco jist. Opravdu je to soft detektivka při které se nebojíte ale dobře pobavíte. A ta obálka je moc krásná. Kniha neurazí ale ani to není žádná hytparada co tě vystřelí z bot.

25.02.2024 4 z 5


Letovisko Letovisko Sarah Pearse

Druhý díl Letovisko se mě moc líbil. Zajímavý nápad a bavilo mě hádat kdo je vrah. Přečetla jsem ji s chutí a budu se těšit na další.

05.02.2024 5 z 5


Pohádka Pohádka Stephen King

Hrozně dlouho jsem se odhodlavala k přečtení, trochu mě odkazovala tloušťka knihy ale jak jsem se začetla tak pane jo láska na první strance.. úžasná kniha.. hodně dlouho jsem nečetla něco tak úžasného. Pohadka pro dospělé. Nemám nic co bych vytkla .. škoda že z toho není nějaká série Empis mě bude opravdu chybět.

17.01.2024 5 z 5


Neodpovídej Neodpovídej Lucie Bechynková

Tak jo knížku jsem přečetla za jeden den. Obě dějové linky se mě moc líbili.. sice ti spolu moc nesouviselo ale knížce to nijak neublížil. Možná bych to napsala jako 2 samostatné povidky. Ale za mě super ani chvíli jsem se nenudila.

02.01.2024 5 z 5


Past na ďábla Past na ďábla Kerri Maniscalco

Mrzi me ze tato serie s Thomasem a Audry konci, libilo se me jejich vysetrovani a laska mezi nimi. Opet skvele napsana kniha.. priheh mel par necekanych zvratu. Za me skvele pocteni. Ma letosni posleni kniha .. lepsi jsem.si nemohla vybrat nez poslesni dil me oblibene serie

29.12.2023 5 z 5


Harry Potter a vězeň z Azkabanu Harry Potter a vězeň z Azkabanu J. K. Rowling (p)

Harry potter je proste srdeční záležitost a hned po prvním dílu je téhle nejlepší..

23.11.2023 5 z 5


Noční směna (20 povídek) Noční směna (20 povídek) Stephen King

Moje úplně první knizka od "Mistra" a myslím si že od té doby je King jedním z mých top autorů. Takže děkuji mě kolegini Klarce že mě zasvětila do díla Stephena Kinga je z toho láska na cely život.

23.11.2023 5 z 5


Hrůza na Šibeničním vrchu Hrůza na Šibeničním vrchu Darcy Coates

Další "horor" o strasihelnych domech od Darci byl fajn.. její knihy miluju a vždy se těším na další díl. Tak hwzky se u toho člověk bojí. Líbí se mě že propojuje minulost se současnosti a vždy to má nějaký význam. Knihu jsem přečetla jedním dechem i s občasnou husí kůži jedine co mě trochu vadilo byl ten hrozně rychlí až bych řekla odflaknuty konec. Jinak super.

22.11.2023 4 z 5


Podezření Podezření Brianna Labuskes

Knizka se mě líbila, zajímavý námět. Libore se mě nahlédnutí do lidské mysli a povahy. Akorát to nebyl takový bum že bych musela pořád číst. Ale pokud bude mít kniha další díl ráda si ho přečtu.

17.11.2023 3 z 5


Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Miluju knížky kde se prolínají dvě časově linie. Tento trochu smutný příběh byl opravdu moc hezky a dost mě to bavilo. Myslela jsem si za izzy bude pra vnuckou Clare ale nakonec to mělo mnohé lepší rozuzlení. Knizka prectena jedním dechem.

16.10.2023 5 z 5


Zvedá se vítr Zvedá se vítr Kateřina Surmanová

Druhá velice očekávaná kniha od Kateřiny Surmanove
Kniha se mě opět líbila první část možná o krapipetk víc kde dětští hrdinové zažívají neobvyklá do rodruzstvi. Druhá půlka a rozuzlení všeho byla taky moc dobrá. Kateřina umí rozhodně dobře psát a čtenáře zaujmout. A líbí se mě ze tam jsou i skutečná fakta.

10.10.2023 5 z 5


Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Dlouho už jsem nečetla tak dobrý thriller..
Že začátku jsem si říkala no celkem nic moc to určitě bude hne jasný to něco udělá... ale pak ten zvrat a už jsem nemohla přestat číst.. super a kdybych někdy nedej bože potřebovala "pomocnici" zavolám si Milie

02.09.2023 5 z 5


Pod hladinou Pod hladinou Darcy Coates

Tak tohle byla nejlepší kniha co Darcy napsala. Přečetla jsem ji za dva dny. Nikde žádná hluchá místa, rozhodně jsem se u knihy nenudila a celk to bylo i dost napínavé. Hrozně se mě líbí jak umí Darcy skvěle vše do detailu popsat že si člověk připadá jako by tam byl s nimi. Super tema. Nemám co vytknout.

23.08.2023 5 z 5


Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

B.A.Paris je moje oblíbená autora a opět mě nezklama. Příběh byl super. V první půlce odkrývá co a proč se stalo. V druhé půlce vše dovysvetli. Bylo to super jen ten konec bych trochu upravila.

19.08.2023 5 z 5


Každý z mé rodiny někoho zabil Každý z mé rodiny někoho zabil Benjamin Stevenson

Knizka se mě moc líbila. Hezký a osobitý styl psaní a autor má super humor. Knizka byla čtiva a pokaždé jsem se k ní ráda vracela. Doufám že to není poslední od tohoto autora.

05.08.2023 5 z 5