Prajzič Prajzič komentáře u knih

☰ menu

Skryté karty Skryté karty Angela Marsons

V téhle sérii je to už druhá knížka kdy jsem uronil slzu. Ten konec mě dostal husí kůže a slzavé údolí :-D

07.12.2020 5 z 5


Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Moc dobrý díl. Byla i chvíle kdy sem při kapitole slyšel jen tlukot srdce v uších jak mě to vytáhlo.

12.01.2019 5 z 5


Lazar Lazar Lars Kepler

OK zapomenu na to, že existuje nějaký Lovec Králíků, protože to byla hrůza, ale Lazar navazuje na moji nejoblíbenější knížku Písečný muž takže plný počet...byla to jízda.

25.11.2018 5 z 5


Iluze Iluze Jeffery Deaver

Něco tak neuvěřitelného a překombinovaného jsem snad ještě nečetl....Spoiler: nechápu proč ten člověk dělal takový cirkus kolem.Měl přijít zapálit to a hotovo konec představení:-)

14.11.2018 3 z 5


Řezník Řezník Jennifer Hillier

Moc nemám rád knížky kde víte vraha hned na začátku ,ale tady to knížce dalo všechno po čem čtenář touží a napětí se každou další stránkou stupňovalo. Za mě TOP ☆

25.07.2018 5 z 5


Žena, po které se slehla zem Žena, po které se slehla zem Lone Theils

Moje první nedočtená....Dal jsem tomu 110 stran a víc se tím nehodlám trápit. Postrádám u knížky vše co je pro mě důležité aby mě bavila, ale tady je 110 stran zatím o hov.. pardon.

17.07.2018 odpad!


Moskva Moskva Jack Grimwood (p)

Nemohl jsem se do knížky začíst 2x jsem ji odložil a vzal si jinou ale nakonec mě knížka bavila jen na můj vkus tam bylo moc jmen a někdy jsem se těžko orientoval.

18.05.2018 3 z 5


Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Knížka se četla dobře prolínání 2 časových os mě moc bavilo a těšil jsem se až se konečně dozvím co se stalo s Billym a musím říct že konec mě totálně zklamal takové rozuzlení jsem teda nečekal.

05.05.2018 3 z 5


Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Zajímavá zápletka a byl sem hodněkrát na pochybách kdo to udělal a pro mě ideální když se pravdu dozvím v poslední kapitole:-)

26.03.2018 4 z 5


Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Váhově nejtěžší, stránkově nejdelší ale taky nejlepší knížka co jsem doposud četl. Držela mě v napětí od začátku až dokonce a celý ten děj a myšlenka jak do sebe všechno zapadalo....nešla odložit...ješte jednu kapitolu a tahle je krátká tak ještě tuhle a už fakt poslední a jdu spát :) A to sem ji dlouho odkládal než jsem se do ní pustil...nechápu na co sem čekal.

15.03.2018 5 z 5


Noc Noc Bernard Minier

Na rozdíl od 1. dílu který sem četl na 50x a nemohl se začíst tak každým dílem se to zlepšuje a tenhle 4. šel na dvakrát...Servaz a Julian...moc mě to baví...úžasně se četla a nešla odložit.

01.03.2018 5 z 5


Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Ufff musím říct že mě kniha překvapila i když mě druhá dějová fáze tolik nebrala tak mě kniha držela v napětí až do konce a i když jsem chlap tak tentokrát se to bez slzičky neobešlo asi je to umocněno tím že doma mám taky holčičku a ta představa je pro mě šílená...za mě plný počet. Prej detektivka pro ženy

02.02.2018 5 z 5


Temné hlubiny Temné hlubiny Robert Bryndza

I když nemám rád vyšetřování starých případů kde postrádám to prvotní napětí knížka mě moc bavila a dobře se četla."SPOILER" Jen co mi trochu vadí tak 3 díl a po 3 přijdou Eriku domů zabít .....už bych to změnil snad ve 4 díle se nebude opakovat ....nebo ji nakonec přece zabijou.

23.01.2018 4 z 5


Neklidný muž Neklidný muž Henning Mankell

Plný počet hvězd je za celou sérii ....díky Kurte za společné večery až je mi z toho smutno jak to celé zkončilo....až za nějakých pár let zapomenu rád se k tobě vrátím.

27.06.2017 5 z 5


Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Knížka super prostě Nesbo je král to jak si s čtenářem dokáže pohrát a zavést ho tam kam chce.....knížce nic nechybí napínavá dobře se čte vše do sebe zapadá za mě plný počet. A pohni s dalším dílem Jo:-D

19.05.2017 5 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Knížka mě překvapila dobře se četla děj mě taky bavil jen mě strašně vadilo ty dlouhé oslovovani detektiv šéfinspektor Fosterova superintendant Marsh a když se do hovoru zapojil ještě detektiv šéfinspektor Sparks už toho bylo fakt moc, ale možná je to jen můj pocit.....jinak těším se na Noční lov.

11.05.2017 4 z 5


Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

S Keplerem jsem začínal a když vyšla tahle nová kniha bez váhání jsem odložil rozečtenou a vrhl se s očekáváním na tuhle . Začátek knihy super hned jsem se začetl popis prostředí kde se co odehrává i blbá plechovka s barvou v rohu mě moc baví ,ale zhruba v polovině knihy jsem měl chuť ji zavřít a nedočíst což se mě stalo snad poprvé říkám si co to je za srač.. !!!SPOILER : už někdo psal že mu to přišlo strašně Americké asi tak to nazvat ale pokus s problematikou dnešní doby a to je terorismus přišlo mě to moc a vůbec mě to nebavilo ty velké policejní manévry, helikoptéra ,ustřelená ruka pak noha u kotníku , vyvrhnuté střeva na začátku furt stříkala rozstřelená hlava no ne že by mě vadila brutalita , ale do detektivky k Joonovi mě to prostě nešlo těch 5 předchozích bylo o něčem jiném a stále u mě vede Písečný muž . Knížku jsem dočetl konec byl zas napínavý jako začátek takže horská dráha :-)

06.03.2017 3 z 5


Sněhulák Sněhulák Jo Nesbø

Celá série od začátku nabírá na otáčkách a graduje a Sněhulák o5 nezklamal i když asi od poloviny knihy mi došlo kdo asi bude ta zrůda nijak mě to neodradilo ba naopak se četla úžasně. Jen pro lidi co tu napíšou, že četli první knihu od Nesba a začli třeba Sněhulákem nebo Nemesis atd. to je jako by jste si pustili 1059 díl Ulice a řekli , že Vás to nechytlo. Začínám číst 9 díl a nejde to číst na přeskáčku je to prostě příběh Haryho Holea který 1 dílem začíná a každým dalším dílem na sebe navazuje !!!

30.04.2016 5 z 5


Netopýr Netopýr Jo Nesbø

Hledal jsem něco podobného jako 5 dílnou sérii od Keplera a narazil na tohle...nešlo se mi do prvního dílů začíst, ale vydržel jsem 1 díl mě nijak moc neoslovil . Začínám teď 7 díl a jsem nadšený ten opilec co s tím nemůže nějak přestat si mě dostal na svou stranu a já mám jen obavu co zas budu hledat až ta skvělá série skončí :(

01.04.2016


Syn Syn Jo Nesbø

Přecházel jsem od Keplera na Nesba hledal jsem něco podobného a první co jsem od něj četl byl právě Syn který mě donutil začít sérii s HH a jsem nadšený doporučuji.

01.04.2016 5 z 5