petrisca petrisca komentáře u knih

☰ menu

Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Skvělá kniha. Emoce z ní u mě přetrvají ještě dlouho. Příběh je zase o něco jiný, než jsou všechny knihy o holocaustu. Skvělý konec, opravdu jsem to nečekala. Rozhodně doporučuji!!!

17.01.2017 5 z 5


Bílá Masajka Bílá Masajka Corinne Hofmann

Kniha se mi hrozně líbila. Všichni říkali, že to je drsná knížka, ale mně to tak ani nepřišlo do té doby, než jsem is začala uvědomovat, že se to skutečně někomu stalo. Vůbec nevím co bych měla napsat, protože tohle jinak napsat nešlo.

13.02.2015 5 z 5


Poslední píseň Poslední píseň Nicholas Sparks

Dostala jsem ji k vánocům a místo povídání s rodinou po rozdání dárků jsem ihned běžela číst. No prostě úplně úúúúúžasná kniha :) Moc se mi líbí jakým stylem píše Sparks v této knize, tak určitě zkusím i další od tohoto autora :)

07.01.2015 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Waw.... jak jsem dočetla tuto knihu neudržela jsem slzy. Nejsem první, ani poslední kdo u této knihy brečel, ale byla prostě skvělá :3 Na tuto knihu jsem narazila, i když jsem nechtěla. Zapomněla jsem si knihu na čtenářské chvilky do školy a moji poslední nadějí, abych nemusela dělat pracovní list, ale číst bylo požádat učitele (protože měl ve škole knihy a i mě už několik půjčoval) aby mi jednu knihu půjčil. Slíbila jsem mu, že knihu Než jsem tě poznala vrátím hned po hodině, ale nevrátila. Jemu to vůbec nevadilo a tak jsem si ji vypůjčila a přečetla. Četla jsem ji jedním dechem. Chvilkama jsem se smála nad poznámkami Willa a v jedné chvíli skoro brečela na Lou jak se trápí. Jednoduše řečeno kniha je naprosto úúúúžasná :)

26.12.2014 5 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Celá série je pro mě jedna z nejlepších. Autorka do příběhu umí vnést něco co nikdo. Hodně se mi líbil epilog. Nejvíc se mi sice líbil první díl, ale tento je hned za ním. Druhý díl, byl podle mě o maličko slabší. No prostě Suzanne Collins je pro mě jednou z nejlepších autorek :)

26.12.2014 5 z 5


Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Sice se mi o trochu více líbil první díl, ale pořád je to jedna z mých citovek a ráda se k ní vrátím. Hodně mě mrzí, že autorka napsala pouze tuto sérii :/ Ale jinak skvělé pokračování Hunger games :)

26.12.2014 5 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Tato kniha se mi líbila, ale ten konec ne. Ne že by se mi nelíbilo příběhem, kterým to autorka ukončila, ale hlavně mě zklamalo jakým stylem to bylo napsané. V jednu chvíli byl začátek konce a za chvilku konec. Měla to hrozně rychle ukončené. Druhý díl se nechystám číst.

26.12.2014 4 z 5


Marcelo ve skutečném světě Marcelo ve skutečném světě Francisco X. Stork

Přesně jsem nerozuměla nějakým pojmům, ale to se stávalo málokdy. Kniha byla podle mě úžasná. Patří mezi mé oblíbené. To jak uvažují autisti mě vždy zajímalo a proto jsem si taky koupila tuto knihu. Nevím co víc dodat než to že to byla skvělá kniha.

04.05.2014 5 z 5


Chvíle před koncem Chvíle před koncem Lauren Oliver

Kniha mi byla doporučena a vůbec nelituju že jsem si ji přečetla. Zezačátku mě to moc nechytlo a neměla jsem rád Sam a především Lindsay. Postupem času jsem si Sam oblíbila, ale Lindsay nemám ráda stejně. Nejprve mi to přišlo jako americký film, ale nakonec když jsem pochopila celou knihu byla jsem nadmíru spokojená a už mi to tak nepřišlo. Mám ráda tuto autorku a čtu od ní i jiné knihy :)

14.04.2014 5 z 5


Město Ember Město Ember Jeanne DuPrau

Já jsem si u této knihy neustále přestavovala to město. Hrozně se mi to líbilo a neustále jsem doufala, že to dopadne jinak, ale mám dojem že to tak i nakonec dopadne v dalším díle :D no doporučuji knihu všem co mají dobrou představivost :)

08.04.2014 5 z 5


Souboj Souboj Lisa Jane Smith

Já čtu knihu a koukám na seriál a líbí se mi oboje, protože každý je úplně jiný příběh a všichni jsou naprosto jiní, ale trochu mi vadí jaká je Elena v seriálu se mi líbí víc :)

22.02.2014 5 z 5


Jizvy a jiný tajemství Jizvy a jiný tajemství Klára Škorpilová

Námět knihy mě zaujal ihned. Nevím co více dodat. Kniha byla skvělá, ale něco o neumím pojmenovat tomu chybělo :)

15.02.2014 4 z 5


Probuzení Probuzení Lisa Jane Smith

První jsem viděla seriál a až potom jsem začala číst knihu. Neumím určit co je lepší, protože v každém je něco. Také jsem si myslela že to bylo natočeno přesně podle knihy jako to je ve většině případech (je tam upraveno malé množství), ale Upíří deníky jsou úúúplně o něčem jiném :) Moc se mi kniha líbila a za chvilku se vrhnu na další díly :D

15.02.2014 5 z 5


Delirium Delirium Lauren Oliver

Kniha mě na začátku moc nezaujala, ale potom jsem se nemohla odtrhnout a četla jsem ji jedním dechem :)

15.02.2014 5 z 5


Legenda Legenda Marie Lu

Skvělá kniha, tento žánr zbožňuji a vůbec mě to nezklamalo :)

19.01.2014 5 z 5


Výkřik do tmy Výkřik do tmy Manuela Martini

Trošičku jsem převídala konec ale toto mě naprosto dostalo. Skvělá kniha :)

19.01.2014 5 z 5


Tak trochu jiná Tak trochu jiná Nina Berry

Ze začátku jsem knihu vůbec nechápala, tak jsem ji chtlěla odložit, ale neudělala jsem to a vůbec toho nelituju :) Kniha byla skvělá. Zajímavý a čtivý příběh.

19.01.2014 5 z 5


Rebelky Rebelky Sarah Mlynowski

Kniha se mi líbila, ale nějaké části mě nebavili.

19.01.2014 4 z 5


Vyvolený Vyvolený Marianne Curley

Kniha mě ihned oslovila. Vůbec mě nezklamala. Už se chystám na druhý díl :)

19.01.2014 5 z 5


Dostaňte mě odsud Dostaňte mě odsud James Patterson

Knížka je skvělá :) za chvilinku jsem ji měla přečtenou. Mám ráda i Deník malého poseroutky, také proto mě zaujala i tato kniiha. Nemám ji co vyčíst :)

11.12.2013 5 z 5