Probuzení přehled

Lisa Jane Smith

Upíří deníky série

1. díl >

Středoškolačka Elena je dívkou, po níž chlapci touží a které se dívky touží podobat. Jenže krásný a tajemný Stefan se zoufale snaží jejímu kouzlu odolat – stíhá ho temná minulost i vědomí, že jeho pomstychtivý bratr Damon je hrozbou pro každého, ke komu se Stefan přiblíží. Elena si brzy uvědomí, že se ocitla mezi dvěma bratry – a ve velkém nebezpečí.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2009 , Fragment (CZ)
Originální název: The Awakening, 1991

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Upíří deníky vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří si rádi připomínají klasiku a oceňují její odlišnost od seriálu. Jiní však považují příběh za slabý a postavy za nesympatické. Mnozí čtenáři se shodují, že kniha postrádá napětí a zajímavý děj, což je v kontrastu s úspěšným seriálem. Přesto se najdou i ti, kteří knihu hodnotí pozitivně a plánují pokračovat ve čtení dalších dílů. Více v komentářích.

Komu by se kniha Probuzení mohla líbit?

• Fanoušci fantasy a romantiky
  • Čtenáři, kteří znají seriál Upíří deníky
  • Milovníci klasických příběhů o upírech
  • Ti, kteří hledají oddechové čtení

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Probuzení. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

emilieselden
17.01.2026

Nikdy jsem to neviděla ani nečetla a určitě už nejsem cílovka, ale nebylo to tak hrozné, jak jsem čekala. Jako odpočinkovka se to dá.

všech 199 komentářů

Související novinky - Probuzení (0)

Kniha Probuzení v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených2 499x
v Mé knihovně694x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi