Vražedná pomsta přehled

Vražedná pomsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46842/mid_vrazedna-pomsta-apQ-46842.jpg 5 5630 5630

Hunger Games série

Jste hladoví po dalším strhujícím čtení? Napínavý příběh dobrodružství, útlaku a romantiky pokračuje! Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných. Překvapivé výsledky zápasu v drsné reality show však povzbudily obyvatele země Panem, aby se postavili k odporu, a v krajích se formuje odboj. Podaří se zabránit krvavému střetnutí, jehož důsledky by byly víc než hrozivé?... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (CZ)

Catching Fire, 2009

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná pomsta. Přihlašte se a napište ho.

ZNellyZ
16.04.2025 5 z 5

Spoustu nových postav, revoluce se blíží a já už se nemůžu dočkat třetího dílu.

Sixtinka144
15.04.2025 5 z 5

Druhý díl Hunger games je snad ještě lepší než ten předchozí. Miluju koncept Čtvrtoher, které jsou ještě zajímavější, než samostatné hry. Proto jsem naprosto nadšená, že jsme dostali novou knihu o padesátých čtvrtohrách. Jsou zde nové postavy, výherci z předešlých her, které si nejde zamilovat. Kniha se čte sama, takže jsem knihu přečetla během jednoho večera. Autorka je prostě génius. Akorát mě trochu mrzí, že jsem si zde připoměla i Haymitche hry, na které jsem lehce pozapomněla. Celou sérii samozřejmě doporučuji a už se chystám na další díl.

Becca_books
13.04.2025 5 z 5

Další díl ze série Hunger Games. Přečteno snad ještě rychlejí než první díl :D

Knižní novinky (34. týden)

18.08.2019

Knižní novinky (3. týden)

06.01.2019

Kniha Vražedná pomsta v seznamech

v Přečtených8 800x
v Mé knihovně1 544x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)