Mája777
Velmi dobré. Jeno jsem si občas připadala jako na tobogánu. Amerika, Afrika, Řím, Norsko, Francie. Ale příběh je parádní. Chlapci ze Sigmy jsou bojovníci bez bázně a hany. Přemýšlím, zda si dát pauzu nebo pokračovat.
(3. 12. 25 - 26 948 - 68)
Tak tohle je prudce návykové. Musím číst dál.
(29. 11. 25 - 26 588 - 67)
Ach Monku, Monku.
Další díl plný akce a napětí. Nepřemýšlím o tom, zda je to možné nebo ne. Jenom si užívám příběh. A ten nemá chybu. Musím mít další.
(21. 11. 25 - 26 196 - 66)
Milé a krásné odpočinkové čtení na víkend.
Rodinné ,,prokletí” postihne i nejmladší Madison. I ona se ocitá mezi Vikingy a potkává svůj osud.
(16. 11. 25 - 25 748 - 65)
Tahle parta mě baví. Jde jim o život a přesto zachraňují svět.
(12. 11. 25 - 25 412 - 64)
Další díl s Erikou za mnou. Autor zde rozehrává dramatickou hru mezi policisty a padouchy, kteří velmi ovlivnili Eričin život. Konečně se dovídáme co se stalo jejímu manželovi a kolegům. Je to smutné, ale má to spád a čte se to velmi pěkně. Ale to čekání na další díl je nekonečné.
(8. 11. 25 - 24 996 - 63)
Knihy paní Gablé čtu ráda a proto mi nemohla uniknout ani tato. Válka růží, válka bratranců. Je to velmi kruté období z konce středověké Anglie. Ale co z tohoto období není kruté, tak to prostě bylo.
Autorka nám opět předkládá příběhy rodu Waringhamů. Musím říct, že Jan mi byl víc sympatický než jeho syn Julián, ale to je můj problém. Děj ubíhá velice rychle a po pár dnech zjistíte, že jste u konce dílu a teď musíte čekat na další.
(2. 11. 25 - 24 606 - 62)
Skvělé čtení. A jde to i bez vulgárních slov a potoků krve. I tak vám občas přeběhne mráz po zádech. Ale užila jsem si to.
(22. 10. 25 - 23 726 - 61)
Příjemně překvapení. Doporučil mi ji kamarád a nelituji. Rozplétáme příběh šesti lidí, vrahů. A nevycházíme z údivu. Jedno překvapení za druhým. Těším se na pokračování.
(12. 10. 25 - 23 120 - 60)
I tento díl nebyl špatný. Ale když se začalo něco dít, tak přišla fáze vysvětlování historie, fyziky, chemie …. Ještě tomu dám šanci. Tahle parta mě baví.
(28. 9. 25 - 22 624 - 59)
První ze série a určitě ne poslední. Mám ráda napětí, dobrodružství i historii. To jsem zde našla.
(19. 9. 25 - 22 192 - 58)
Propadla jsem jim. A nutně potřebuji pokračování. Konec tohoto dílu mě dostal.
Autorka píše opravdu čtivě, ale jak už zde několikrát zaznělo - na jeden úder srdce - mě vadilo.
(10. 9. 25 - 21 720 - 57)
Čas od času si fantasy přečtu. Kolem této jsem několik měsíců kroužila, až mi ji dcera půjčila se slovy: ,,Mami čti.” No a tak jsem začala. A musím uznat, že na ní opravdu něco je. Příběh je čtivý, propracovaný, konec je překvapením. A trochu té erotiky, no co, objevuje se snad ve všem.
Ale úplně nejlepší jsou rozhovory s draky, ty nemají chybu a jsou vtipné.
A protože chci vědět, co bude dál, tak se hned pustím do druhého dílu.
(22. 8. 25 - 20 968 - 56)
Návrat ke starým známým. A příjemný návrat. Tento příběh je jednoduchý, vtipný i tajemný. Doporučuji.
(13. 8. 25 - 20 432 - 55)
Další objev v knihobudce. Tuto knížku jsem neznala. Jerome, to pro mě byli Tři muži…. Ale i toto dílko je hezky napsané. Je to milé a poklidné, úsměvné i k zamyšlení. Co všechno zažije otec a jeho tři děti v novém domově na venkově. Určitě si přečtěte.
(12. 8. 25 - 20 112 - 54)
Příjemná jednohubka na letní odpoledne. Kdo je Maska a kam se vlastně poděl? Vše se dozvíme až v samém famózním závěru. Nechybí ani láska a opravdový padouch.
Tuto knihu jsem objevila v knihobudce a budu hodně přemýšlet, zda ji pošlu dál -:)
(6. 8. 25 - 19 920 - 53)
Stará dobrá klasika. Bez potoků krve to jde také. Bezva čtení.
(4. 8. 25 - 19 592 - 52)
Páni!!! Přečetla jsem Hry o trůny a zajímalo mě, co bylo před tím.
K této knize jsem přistupovala s opatrností. Trochu mě vyvádělo z míry, že je to psáno jako kronika. Ale toto jsem fakt nečekala. Je to skvělé. Ano, je zde spousta jmen a malých i větších hrdinů. Mnoho událostí, které splývají. Přesně tak, jak Martin píše. Často jsem se vracela a dohledávala v textu, překvapivě mě to vůbec nevadilo a užívala jsem si to. Pro skalní fanoušky Hry o trůny je toto přesně to pravé. Jenom jednu chybu to má, opět musíme čekat na pokračování.
(1. 8. 25 - 19 433 - 51)
Tohle je ale vždycky sázka na jistotu. Kim se vrací a nemá to vůbec lehké, ale tým ji nenechá ve štychu a s vervou sobě vlastní se všichni pouštějí do vyšetřování dost otřesného případu.
(15. 7. 25 - 18 769 - 50)
Tohle nebyl tak úplně můj šálek. Nezaujalo mě to a moc jsem se nutila ji dočíst.
(14. 7. 25 - 18 433 - 49)