Knihomura
Slušná oddychovka s překvapivým koncem. Naštěstí je ještě druhý díl, kde se snad dozvíme - co, jak, proč a kdo. ;-)
Ilustrace pěkné, verše nejsou moc pro malé děti.
Pokračování knihy "Těhotnej Buddha", tentokrát s celkem optimistickým koncem.
Co dodat? Stále stejně skvělé. Příběh i ilustrace, plné rozmanitých legračních bytostí. Bavíme se vždy všichni.
Jak je dobré se "vypsat" z bolesti - kdo to umí. Pomůže tím sobě i dalším s podobným příběhem. Připomene to všem, že mít zdravé miminko je největší dar na světě a není to samozřejmost.
Tak nevím. Místy mi to přišlo přehnané, ale co my víme, jak by to dopadlo kdyby to nedopadlo s covidem dobře. Ale není popsáno, jak to probíhalo dál... Dalo se přežívat jen na samotě a vystačit si sami? Konec happy end.
Čteno s vnučkou. Co dodat. Za mne ne, ale jsou daleko horší...
Krásný příběh o kamarádech a vánoční atmosféře. Povedené ilustrace. pro nejmenší.
Názorně, pro nejmenší - co si sbalit na "vandr", jak se chovat v přírodě,... Jasně, přehledně.
Základy "zahradničení" pro úplně nejmeší. Jak si vypěstovat bylinky v květináči. Názorně podle obrázků s vtipnými komentáři popletené kachny.
Rozhodně je spousta knih nesrovnatelně lepších. A na téma přátelství? Nepočítaně.
Rozhodně je pro děti spousta lepšího čtiva. I na toto téma. Touto knihou bych je nekazila.
Gamebook pro nejmenší. Pěkné ilustrace, příběh jednoduchý.
Ilustrace dobré, příběh humorný, trošku zvláštní, ale dětem se líbil.
Nevěděla jsem, že byly vekslačky i ženy. A takto úspěšná? Ale mohlo to být.
Čekala jsem trochu něco jiného, nicméně některé povídky byly velmi povedené, jiné slabší.
Skvělý příběh jako ten první. Děti se při čtení baví spolu s rodiči nebo prarodiči.
Nevím proč nakladatelství vyměnilo ilustrátorku předchozích dvou knih o Lišce Šišce. Knize to uškodilo. Ne že by Marie Nováčková byla špatná, ale Bára Buchalová je nenahraditelná. Příběh dobrý jako ty předtím.
Není co dodat. Povedená kniha o narození Ježíška, proč se narodil ve chlévě a ne doma, atp. Sice je to /podle autorů/ zaměřené na Katalánsko, ale spousta věcí je stejné. Na konci si můžeme vyprávět o tom, jak slavíme Vánoce my, jaké jsou rozdíly, co máme stejné...
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK: