DeniCod DeniCod komentáře u knih

☰ menu

Někdo nový Někdo nový Laura Kneidl

Panebože!! Miluju miluju miluju. Jedna z mojich nejoblíbenějších knih. Nějak jsem od začátku tušila, kým Julian nejspíš bude a uplně jsem ho zbožňovala. Mickey mi sice někdy už trošičku lezla na nervy, ale jinak jsem ji měla ráda. Kniha má dobrý námět a moc dobře se čte, takže určitě doporučuji těm, kterým nevadí LGBT tématika.

16.10.2022 5 z 5


Molly Molly Agnieszka Lingas-Łoniewska

Čekala jsem od toho asi něco víc. Nebylo to špatně, ale dobré to taky úplně moc nebylo. Četlo se to rychle s dobře, ale ten děj mě trošičku zklamal. Podle anotace se mi to strašně líbilo, ale za mě je to asi taková průměrná oddechovka.

03.09.2022 3 z 5


Na jedné vlně Na jedné vlně Jenn Bennett

Páni, moc pěkná kniha, jsem rada že jsem si nečetla anotaci. Tak akorát na léto. Krásný děj, četla se rychle. Zdálo se mi to jako takové předvídatelné klišé, ale takové knížky mám rada. Bailey mi byla moc sympatická, ale ke konci se mi zdála už taková strašně tupá, ale jinak to byla chytrá a v pohodě holka. Porter byl úplné zlatíčko.

16.07.2022 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Colleen je srdcovka. Miluju její knihy a tahle nebyla výjimkou. Zdá se mi malinko overrated, ale přesto je vážně super a bolestivá. Miles a Rachel mě moc boleli, tekli slzy (ne že ne), ale konec byl moc krásný. Tate byla vtipná a sympatická. No mužů jen doporučit.

03.07.2022 4 z 5


Kluk odvedle Kluk odvedle Kasie West

Moje čtvrtá kniha od Kasie a taky čtvrtá co se mi tak strašně moc líbila. Knihy od Kasie West miluju a tahle není výjimkou. Dobře se to četlo, krásný děj, není co vytknout :D

30.05.2022 5 z 5


Malibu v plamenech Malibu v plamenech Taylor Jenkins Reid

Nevím proč je pořád tak vychvalovaná... Ano byla super, byla hodně citlivá, ale není to nic světoborného. Ale tak, každý to má jinak, sto lidí sto chutí že jo. I přes to jak špatně se mi četla (i když byla fakt dobře napsaná) jí dávám 4*

22.05.2022 3 z 5


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Páni, nečekala jsem, že by mě to mohlo tak chytnout. Byla to čtivá a vtipná oddechovka a určitě se chystám i na další díly.

04.05.2022 4 z 5


Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Velmi úžasný jako první díl, možná se mi o trošičku líbil vic jako Pan Romantik. Jake mi byl sympatický hned od začátku. Na Ashu jsem se těšila už od první knihy. Určitě se řadí mezi moje top knihy za tento rok :D

01.05.2022 5 z 5


Clarity Clarity Karolína Bendová

Knihu jsem si chtěla koupit už přes dva roky, ale dostala jsem se k tomu až teď. Krásná romantická oddechovka, kterou jsem měla přečtenou za jeden den. Jen jsem udělala chybu, že jsem ji četla, když jsou venku mínusy a sníh. Určitě si v létě dám rereading :D

06.03.2022 5 z 5


Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Úplně první kniha od Colleen a musím říct, že se řadí mezi mé top knihy!

23.02.2022 5 z 5


Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Stejně úžasná jako první díl! :D

13.02.2022 5 z 5


Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Moje úplně nejoblíbenější knížka, která mě taky prakticky dovedla ke čtení. Mám ji doma již 2 roky a přečtenou ji mám už 4x a ještě neomrzela :D

13.02.2022 5 z 5


Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Hm knihu jsem si prvně koupila, jenom protože byla za dobrou cenu a potřebovala jsem doplnit košík. Moc jsem od toho neočekávala, ale určitě se zatím řadí mezi top knihy. Byla jsem mile překvapena. Je tam spousta vtipných hlášek, které rozesmějí. Knihu jsem měla přečtenou za dva dny, byla čtivá a ten vztah, ta "chemie" mezi Paulem a Eden byla vážně super. Za mě byla kniha hodně dobrá, proto taky dávám 5* :)

01.02.2022 5 z 5


Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Udělala jsem chybu, že jsem si nekoupila oba dva díly, teď musím čekat celá napjatá než mi druhy díl přijde. Úžasná kniha, není co vytknout. Oceňuji, že Sage vyhledává odbornou pomoc. Vztah mezi Lucou a Sage jsem milovala, ale ten konec, ten mě zdrtil.

24.01.2022 5 z 5


Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Mile mě to překvapilo.taková příjemná oddechovka, kterou jsem měla za chvíly přečtenou. Ze začátku mi Tyffi nebyla moc sympatická, ale to se za několik kapitol změnilo. Leona jsem měla ráda a líbilo se mi jak byl zapálený do své práce. Super kniha, určitě doporučuji! :)

21.01.2022 5 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

Jelikož se mi od Zapaty kniha Rytmus, já a Malychin moc líbila, tak jsem si přečetla i Kultiho. Za mě byla kniha hodně čtivá, chvilku sice trvá než si na její psaní zvyknu, ale stojí to za to. Někdy mě její "záchodový" humor trošku štval, ale dalo se to. Líbí se mi ta hate-love romatika, kterou Zapata prostě umí napsat. Kulti je takový ten tajemný, sexy bručoun. Sal mi byla od začátku sympatická a příjemná, líbí se mi že na sobě pracuje, aby byla nejlepší. Fotbal mám ráda takže to prostředí mě úplně pohltilo. Do budoucna se určitě chystám na S láskou, Lukov.

21.01.2022 5 z 5