Molly

Molly https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485132/bmid_molly-wdc-485132.jpg 4 210 64

Připoutejte se a připravte se na zběsilou jízdu plnou emocí, jakou jste ještě nezažili! Molly si v životě prošla peklem. Matka jí zemřela, otec skončil ve vězení a ona tak vyrůstala v dětských domovech a náhradních rodinách. Teď je dospělá a chce si už jen užívat. Šlápnout na plyn a zběsile uhánět černou nocí s Robsonem – kamarádem z děcáku a nejbližším člověkem na světě. Je se svým životem spokojená, dokud nepotká Viktora Tuliho. Syn někdejšího partnera jejího otce je dnes majitelem velké firmy. Je klidný a spořádaný… dokud mu do života nevstoupí ona. Příležitostná zlodějka a respektovaný podnikatel – není divu, že jejich vztahu nikdo nepřeje. Viktor je ovšem připraven o svou Molly bojovat. Jsou však mezi nimi nevyjasněná tajemství z minulosti… Dokáže mu Molly důvěřovat?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Red
Originální název:

Molly , 2020


více info...

Přidat komentář

makkuska
22.01.2024 5 z 5

Svižný a strhující děj, který Vás vtáhne do děje, hrdinům fandíte zvlášť přes jejich traumata, která si nesou z dětství. Konec bych snesla trochu víc rozepsaný, zvlášť emoce člověka, který se snaží změnit v lepšího člověka. Mužský hrdina je typický princ na bílém koni, po kterém každá touží, ale co už, hlavně že to přes všechna úskalí končí takovým tím 'A žili šťastně až do smrti'.

piskotjanicka
14.12.2023 5 z 5

Příběh Molly, mě neskutečně vtáhl do děje. Molly neměla vůbec lehké dětství a dospělost také ne. Životem jí provázel kamarád z dětství se kterým se poznala v dětském domově, ale byl to opravdu jen její kamarád? Poté se objevil druhý kamarád z dětství a Molly to úplně změní dosavadní život, ale nic nebude tak jednoduché. Plánovaná akce se hodně zkomplikuje, ale ten konec já už myslela, že...... No masakr ale nic není tak jak to vypada. Nechci víc prozrazovat musíte si přečist. Příběh je opravdu plný neskutečných emocí místy trochu vulgární výrazi, ale do prostředí příběhu to pasuje


Kniholapka
27.11.2023 5 z 5

Kniha byla zezačátku pořádná jízda, pak lehce zpomalila a trošku driftovala na místě, konec mi chyběl maličko rozvinout nebo aspoň tolik ho neuspěchat a bylo by to lepší. Každopádně totální emoční smršť. A jak říkala Molly - zítřek možná nebude, proto dělala vše na plný plyn. I když si kolem sebe postavila spoustu hradeb, někdy spadnou jak domeček z karet...

cornetka
19.11.2023 5 z 5

“Já žiju jen tím, co je dneska. Zítřek ještě není a možná ani nebude.

Molly přišla v dětství o rodiče, její kamarád Robert taky. Potkají se v dětském domově a vytvoří si mezi sebou sourozenecký vztah, který přechází v něco víc. Vyrostou a nakonec spolu i bydlí. Ve 20 letech potká Molly Viktora, kamaráda z dětství - jejich otcové spolu kdysi podnikali - jeden zbohatl a druhý šel za podvod s penězi do vězení. Můžete hádat, který z nich je ten Mollyin. Mezi Viktorem a Molly vzniká silné pouto, které si Molly ze začátku nechce připustit.

Celkově je Molly dost svérázná, drzá, zdá se sebevědomá, ale je to jen jeji póza. Molly dělá bláznivé věci a všemu se směje, než aby přemýšlela nad tím, co je pro ni důležité. Je pro ni těžké někomu důvěřovat. Viktor se ale nechce Molly vzdát.

Naopak Viktor je mladý, krásný, bohatý a sebevědomý mladý muž. Takže přesný opak.

Tato kniha byla pro mě hezká oddechovka. Jen tedy ten konec nabral na obrátkách a jen jsem valila oči, co že se to děje. Líbilo se mi střídání vyprávění z pohledu Molly a Viktora. Pěkně na tom autorka ukázala, jak každý vnímáme danou situaci jinak.

Laf
04.11.2023 4 z 5

Kniha se mi poměrně líbila, ale hodnotit ji není jednoduché, protože se mi to sice četlo kupodivu dobře a začátek mne vtáhl, ale pak jsem si připadala, že se děj točí v kruhu a pořád dokola to samé, což mne pak nudilo. Závěr to celé vylepšil, ale ten byl takový rychle sfouknutý. I přes nějaká negativa kniha špatná není, za přečtení to stojí.

Elda12
07.09.2023 5 z 5

Kniha se mi velice líbila, dokonce i slza ukápla.

Books_by_Dee
13.07.2023 3 z 5

IG: books_by_dee

Víkend jsem tedy strávila s bláznivou, ale celkem fajn postavou jménem Molly a dream boyem Viktorem. Anotace nabízela zběsilou jízdu plnou emocí, jakou jsme ještě nezažili. Přiznám, že jsem měla 2x uslzený oči, občas jsem se zasmála ale zběsilou jízdou, jsem nezažila. Za mě je Molly knížkou, kterou jsem si ráda přečetla, ale měla za mě naprosto nevyužitý potencionál, kdy první polovina knížky mě moc nebavila, přišlo mi, že je to celé takové ploché, bez děje, pořád se jenom dokola řešilo, jak vyrůstala v dětském domově a jak to má teď strašně těžké. Druhá polovina knížky pak už začala být docela slibná a konec ten byl dle mě naprosto nečekaný, úžasný a jedno wau (tam mě 2x kapala ta slzička )

Molly to neměla v životě jednoduché. Zemřela ji matka a otec skončil ve vězení. Ona tak vyrůstala po dětských domovech a náhradních rodinách. Teď je Molly dospělá a života si chce užívat. Nejradši tráví čas děláním nezákonných věcí se svým kamarádem z děcáku Robsonem. Pak ale potkává Viktora Tulliho syna partnera jejího otce, který je dnes majitelem úspěšné firmy. Je klidný a ona mu v životě udělá pořádný vítr. Zamilují se, ale nad nimi je jedno nevyřčené tajemství, které by jejich láska nemusela přežít.

Já moc nemám ráda bláznivé, až hloupé (tvářící se jako hloupé) hrdinky, a to pro mě Molly trošku byla, alespoň ze začátku. Šíleně mě lezla na nervy a nešlo mi si ji oblíbit. Zato Viktor to je jiné povídání. Viktora jsem si zamilovala, a to i přesto, že byl trošku suchar. Další postava Robson mě neuvěřitelně vytáčela a pokaždé když se objevil na scéně, tak jsem měla chuť scénu přeskočit.

Já vám nevím. Bylo to s Molly náročné. Četla se dobře, jinak bych ji za dva dny neměla přečtenou, ale nějak ve mně nic nezanechala. Závěr knížky její hodnocení značně vylepšil.

Bettybook
06.07.2023 4 z 5

Spoustu lidí říkalo, že jim tento příběh stylem psaní připomínal Lilianu. Ne, že bych s tím souhlasila, ale nějaké spojitosti rozhodně vidím, když nepočítáme, že obě autorky jsou Polky.
A čoveče, mně se to docela líbilo. Ten polský styl vyprávění se mi sakra líbí. Jistě, nemělo to takovou hodnotu jako Liliana s Malvínou, ale stejně. Tenhle příběh mě chytil za srdce, líbil se mi a to mi asi stačí. Víc jsem od toho ani nečekala. Oddechovka s grumpy sunshine tropem. Ale teď kdo z hlavních hrdinů je grumpy, a kdo sunshine... ಡ ʖ ಡ 4/5

TerapieKNIHOU
17.05.2023 3 z 5

Tato kniha mě na první pohled zaujala svoji obálkou a i dle anotace jsem se na ni těšila. Ani ve snu by mě nenapadlo, že se budu při čtení spíš trápit. Molly mi od začátku nesedla, nenadchnula mě, do čtení jsem se musela spíš nutit a rozhodně to pro mě nebyla zběsilá jízda emocí, jakou jsem ještě nezažila. Spíš jsem žádné emoce necítila a ani jsem si k postavám nebyla schopná vytvořit nějaký vztah.

S Molly se život zrovna nemazlil, smrt jednoho z rodičů, otec ve vězení, vyrůstání v náhradní rodině a dětském domově. To člověka poznamená. Molly se s tím, co ji život naložil, vypořádává po svém - užívá si života a nic moc neřeší. S nejlepším kamarádem Robsonem, který je do ní btw platonicky zamilovaný, vymetá bary, kradou peněženky a občas si i vypůjčí nějaké to fáro. Tenhle její neřízení lifestyle ji naruší náhodné setkání se spořádaným sympaťákem Viktorem - známým z dětství, kterého s Molly spojuje tajemství z minulosti. Hlavní hrdinka mi vyloženě lezla na nervy. Chovala se někdy až otřesně, jako neřízená střela. Viktor na mě naopak působil jako její pravý opak, rozvážný, klidný, měl to v hlavě srovnané, ale ve vztahu k Molly jsem si často říkala, co na té holce vůbec vidí a proč se na ni nevykašle

,,Já žiji jen tím, co je dneska. Zítřek ještě není a možná ani nebude"

Chemie mezi hlavními hrdiny téměř nulová, sexuální scény plytké. Co se týče děje ze začátku hrozně natahovaný, předvídatelný, plný klišé momentů. Konec mi naopak přišel jak z rychlíku, všechno hrozně hrc prc Abych však nebyla úplně kritická, ke konci se naše hlavní hrdinka výrazně posunula, dospěla. Zakončení se mi líbilo a hodně celkovému hodnocení pomohlo.

Podtrženo sečteno příběh neurazil, ale ani nenadchnul. Určitě se ale nenechte odradit. Molly si své čtenáře našla a určitě i do budoucna najde.

marina4088
16.03.2023 3 z 5

Stále úplně nevím, co si o knize myslet. Byla čtivá, stránky ubíhaly samy a nutily čtenáře číst dlouho do noci. Jenže tím to pro mě nějak končí.

Nejsem si úplně jistá, jak hodnotit knihu, která se četla sama, ale naopak obsahově pro mě byla nic moc. Hlavní hrdinka je teda číslo, ale většinu času mi děsně lezla na nervy a skoro do konce jsem si k ní nemohla vytvořit sympatie. Chápu, že měla těžkou minulost, ale to je právě něco, z čeho by se měl člověk poučit, ne v tom pokračovat. Viktor byl naopak pravý opak Molly, věcné pozitivní sluníčko, mírně naivní, protože si nechával vše líbit i přes to, že některé situace byly teda dost přes čáru. Robson byl naopak majetnický a manipulativní.. no, byla to zajímavá skupinka i zvláštně zajímavé čtení, které mě bohužel nenadchlo, i když všechno asi skončilo tak, jak mělo. Kniha měla i své světlejší momenty, taky nějaké zvraty a překvapení, ale ano to nedokázalo knize více pomoct.

2,5/5

LennaK
26.02.2023 4 z 5

Tuhle knihu jsem dlouho odkládala. Pamatuji si, že jsem ji koupila ve slevě, ale ani obálka, ani anotace příběhu mě nezaujala. Nicméně ... Odhodlala jsem se k přečtení.
Od první chvíle, co jsem se začetla, mě příběh strhnul. Je to veselé, vtipné, smutné, dojemné, živé, svobodné ... :)

Zuzi_cte
10.01.2023 5 z 5

(SPOILER) Safra, tohle jsem necekala...takova jizda!
Molly je pekny cislo, obcas na facku :-)
A Robsona, previta jednoho, jsem si svym zpusobem zamilovala a bylo mi ho moc lito.
Vico byl tak dokonalej jako skutecnej rytir na bilym koni.
Konec byl poradnej sesup...uf

zuzana9386
10.01.2023 5 z 5

Skvělá čtivá kniha, zajímavá hrdinka, nemohla jsem se o knihy odtrhnout...doporučuji!

Littlemonday
29.12.2022 5 z 5

Skvělý oddechový románek plný dojemných momentů! Jsme velmi spokojená, kniha mi dala přesně to, co jsem čekala.
Čtivostí a stylem mi hodně připomínala Lilianu a Malvínu, takže úspěch byl zaručen.
Molly na mě byla trochu šílená, příběh nebyl ve všech pasážích úplně reálný, ale kdo ví?
Skvělá postava byl Viktor, toho jsem měla ráda od začátku do konce, skvělej týpek! I přes občas až otřesný chování Molly byl vždy chlap se srdcem na správném místě a věděl, jak na ní. Bohužel ne ve všem k ní byl upřímný, a to udělalo pěknou paseku.
Děj gradoval, našlo se pár zvratů, poplakala jsem si, vyděsila jsem se…
Pokud si chcete odpočinout, moc nepřemýšlet a užít si hate-love příběh, Molly je ta pravá!

5/5 ⭐️

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme ️️️

ivetdos
12.12.2022 3 z 5

Kniha mě hodně zaujala hlavně díky nadšeným ohlasům, dlouho jsem odolávala, zda si ji přečíst, nakonec si ke mně našla cestu sama :)

Byla to velmi originální a čtivá kniha, ovšem hlavní hrdinové mi moc nesedli. Molly na mě byla až moc ulítlá, nedokázala jsem s ní soucítit na začátku ani na konci příběhu, některé věci mě při čtení na postavách iritovali a za uspěchaný konec dávám nakonec hodnocení 3,25*

katallinka
05.11.2022 3 z 5

Fajn oddechovka, která se dobře čte. Jediné s čím jsem měla celkem problém bylo chování postav. Neustále se chovali hrozně nedospěle.

Lenča727
31.10.2022 3 z 5

Molly asi není knížka pro mě a koupila jsem ji nejspíš omylem…Začala jsem číst a dočetla, i když nevím,co přesně jsem od ní čekala.Ona mrcha (jaksi programově),on svatoušek (ukázkový),do toho kamarád/di (se kterým/mi je ONA pořád na scestí),stará vina otců,spousta vulgarismů,nějaká ta erotika,akce (co se tváří jako pořádné akce-krádeže aut,vloupačka do domu :-) ).Jednoduchè čtení,zápletka nicmoc :-).A happy end.No tož moderní,řekla bych téměř rudá knihovna. Že bych z téhle knížky lezla po zdi,tak to ani náhodou,ale je fakt,že tenhle druh literatury nevyhledávám. Ale věřím,že někomu se to určitě bude líbit.

NikolaSkop
22.10.2022 4 z 5

Dobrá kniha a hezký příběh. Urcite stoji za precteni ale na plny pocet hvezd to neni. :)

KarolinaBer
30.09.2022 5 z 5

Kniha mě od začátku zaujala. Měla spad a byla čtivá. Částečně byla předvídatelná…knihu jsem přečetla za 2 dny, takže za me jednoznačně zajímavá kniha. Doporučuji, pokud mate rádi romantiku a akci, ale zároveň ne úplně červenou knihovnu.
Občas me Molly svým chováním naprosto vytáčela a nemyslím si, ze by byla tak hloupá, jak se občas zdálo z jejího chování. Na druhou stranu Molly byla takova bláznivka, ze se nikdy nedalo čekat, co udělá a jak zareaguje. Dodávala celému ději svou nepredvidatelností šťávu.
Viktor byl naopak velmi předvídatelný a více méně od začátku bylo jasné, co před Molly tají a co asi tak mohlo být tajného mezi jejich otci…
Konec byl pro mě částečně překvapivý. Takový konec jsem čekala a nečekala zároveň.
Za mě super čtení s drobnými výhradami :)

nikca3882
22.09.2022 4 z 5

Byla to jízda :D, kniha mě rychle vtáhla do děje, nechtělo se mi knihu odkládat. Za mě super :)

Autorovy další knížky

2022  80%Molly
2023  70%Odsouzeni k bolesti

Kniha Molly je v

Právě čtených4x
Přečtených259x
Čtenářské výzvě12x
Doporučených16x
Knihotéce234x
Chystám se číst191x
Chci si koupit24x
dalších seznamech7x