Bulldog Bulldog komentáře u knih

☰ menu

První krev První krev Angela Marsons

Dobrý nápad vzít to od začátku a další díl, který mě rozhodně bavil..a co mě v celé sérii baví nejvíc, je suchý humor patologa Keatse :))

06.02.2022 5 z 5


Zvěrolékař a psí historky Zvěrolékař a psí historky James Herriot (p)

Tuhle knihu by měl mít v knihovně každý milovník psů.. Úžasné povídky protkané humorem i slzami, ale hlavně vzájemnou láskou mezi lidmi a zvířaty a tak se mi to líbí a takhle by to mělo fungovat.

28.01.2022 5 z 5


Noční směna (20 povídek) Noční směna (20 povídek) Stephen King

Po této knize jsem sáhla s naprostou jistotou, že bude víc, než dobrá a ona byla nakonec jen průměrná.. škoda. Z dvaceti povídek se mi libilo jen sedm.

21.01.2022 2 z 5


Den Trifidů Den Trifidů John Wyndham (p)

K této knize je tady spousta skvělých komentářů a já už asi nic nového nevymyslím, takže aby řeč nestála.. Tato kniha je geniální, nadčasová a tyhle knihy jsou prostě klenotem v knihovně každého kdo má fantazii posunutou o něco dál..

01.01.2022 5 z 5


Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

Tak třetí díl mám za sebou a paní spisovatelka drží skvělé tempo. Dětství Josie? Nečetlo se to dobře. Matka Josie? Kreatura která by měla hnít v díře s hladovými potkany. Zápletka a její rozuzlení? Velké překvapení, které mě jak jinak opět nenapadlo a já prostě Columbo nikdy nebudu :)

15.12.2021 5 z 5


Tiger v bahně - vzpomínky tankového esa Tiger v bahně - vzpomínky tankového esa Otto Carius

Moc ráda čtu vzpomínky a paměti všech válečných veteránů, kteří 2 světovou válku prožili a přežili. Je mi jedno za kterou stranu bojovali pro mě jsou hrdinové všichni, kteří tohle období zvládli a zůstali i na konci lidmi..

15.12.2021 5 z 5


Unesená Unesená Mo Hayder

Opět skvělý díl.

08.12.2021 5 z 5


Ptáčník Ptáčník Mo Hayder

Kdo má rád svižný děj, krátké kapitoly, snese nějakou tu prasárnu proloženou ještě větší prasárnou a i po několika dílech je mu Jack Caffery stále sympatický, tak bude z knihy nadšený stejně jako já..

29.11.2021 5 z 5


Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Čtivé, napínavé tak jak jsme u Keplera zvyklí, ale.. posledních 80 stran mě prostě zklamalo. Pachatele a celý jeho život nebudu komentovat.. trochu zbytečně překombinované a Joonovi bych malinko ubrala ty počty zranění a nedělala z něj nesmrtelného.

14.11.2021 3 z 5


Šikmý kostel 2 Šikmý kostel 2 Karin Lednická

Druhý díl Šikmého kostela splnil mé očekávání a paní Lednická má opět můj obdiv jak dobře dokázala popsat razovity kraj včetně válečného období.. Skvělá kniha.

01.11.2021 5 z 5


Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Velká poklona k této knize i k samotné autorce. Některé věty i odstavce jsem si četla dvakrát, abych jejich sdělení uchovala v sobě co nejdéle. Neskutečně dobře a citlivě propojena čeština s nářečím. Takže i já se připojím k zástupu spokojených čtenářů se Šikmým kostelem a rozhodně doporučuji.

22.09.2021 5 z 5


Dětské duše Dětské duše Angela Marsons

Tak za mě tady Angela chytla druhý dech a po dvou předchozích slabších dílech mě tahle kniha hodně bavila a oba příběhy v ní byly zajímavé. Kim i Stacey se taky tak nějak zklidnily a už mi nelezly na nervy a dokonce musím vyšvihnout i dobrý humor.

16.09.2021 5 z 5


Až na kost Až na kost Ellison Cooper

Takhle má vypadat správný thriller. Tenhle díl je opět jako jízda na rozbouřené řece a když už na konci jen tak zlehka plujete, tak poslední věta mi vzala absolutně vítr z plachet a nedočkavě vyhlížím další díl.

27.07.2021 5 z 5


Hodná a zlobivá holka Hodná a zlobivá holka Michael Robotham

Tak jsem se hezky namlsala a druhý díl nikde.. Doufám, že se brzy s Cyrusem i Evie opět ponořím do napínavého děje a konečně se taky dozvím kdo ta Evie vlastně je..

20.07.2021 5 z 5


Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Trochu průhledný a předvídatelný děj, ale i přesto se mi to líbilo.

09.07.2021 5 z 5


Malorie Malorie Josh Malerman

Tak oproti prvnímu dílu velká fakt velká slabota.. Dlouhé popisy všeho i otevřených dveří a Malorie byla taky pořád nějaká ze všeho zpocená a na můj vkus až přehnaně hysterická..

09.07.2021 2 z 5


Vlk Vlk Mo Hayder

Naprosto skvělá kniha.. Nemám slov a jednoznačně doporučuji.

15.06.2021 5 z 5


Mrtvé vzpomínky Mrtvé vzpomínky Angela Marsons

Za mě tenhle díl trochu slabota, přesto, že jsem četla všechny díly, pamatovala jsem si z minulosti tak tři jména a to mi vadilo, páč se během čtení v mé hlavě nabaloval totální chaos. A poslední tři díly mi začíná dost vadit chování Stacey i Kim..Ale i tak se těším na další díl už jsem si na všechny tak nějak zvykla..

26.05.2021 3 z 5


Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Druhý díl s Josie a tahle vyšetřovatelka je mi prostě sympatická. Kniha určitě čtivá a napínavá, jen bych ubrala několik postav. Byly tam navíc, dějem nějak zvlášť nezamíchaly a jen se mi tam zbytečně motaly. A ještě jedna mini výtka.. Tak tři věci dost přitažené za vlasy, ale jinak určitě doporučuji a těším se na třetí díl.

17.05.2021 3 z 5


Hypotéza zla Hypotéza zla Donato Carrisi

Tak tenhle díl se mi líbil malinko víc, než Našeptávač i přesto se ale s panem Carrisim rozloučím a jeho další knihy už číst nebudu... Vlastně nemám ani žádný velký důvod, ale je tam to ale..

11.05.2021 3 z 5