BaPe895
Moc hezká detektivka napsaná v duchu A. Christie.
Absolutně nesympatické postavy, navíc nekonzistentních charakterů. A konečné vyvětlení? Zatočíme ruletou a u koho se kulička zastaví, to je pachatel.
Fantasy je dnes "in", ale tohle byla bohužel jedna velká nuda.
Celkem dobrá kniha od SL, její knihy se mi moc líbí, ale tady už to bylo přece jen moc překombinované.
Skvěle vystavěný příběh, napínavý, tajemný. Doporučuji a dávám plný počet hvězdiček.
Nechápu to zařazení mezi thrillery. Tohle byl klasický vztahový román určený hlavně ženám. Autorčin styl je v pořádku, zajímavý byl i nápad s vyprávěním z pozice různých postav, i když díky tomu byl celý děj dost dlouho hodně nepřehledný. Největším negativem je ale již zmíněné zařazení k thrilleru. Člověk očekává něco jiného, než dostane.
Super příběh.Kniha se nedá odložit,dokud ji nedočtete.
Tohle nebyl můj šálek kávy.Mám raději příběhy s reálným základem.
Zatím pro mně nejslabší autorčina kniha. První polovina trochu postrádala tempo.To se potom zlepšilo,ale vzhledem k tomu,že závěr se dal vytušit,chyběl tomu ten správný moment překvapení.
Tohle se moc nepovedlo. Překombinované, nelogické,nepřesvědčivé.Vše je psané tak nějak na efekt, chybí tomu hloubka a uvěřitelnost.
Josie Quinnovà mi nebyla vůbec sympatická. Příběh byl překombinovaný a přespříliš bylo i postav. Dočetl jsem jen s velkým úsilím.
Výborná starší česká detektivka s šarmantním kapitánem Exnerem.
Průměrná detektivka, u které za týden nebudu vědět, o čem byla.
Moc nechápu ta nízká procenta. Kniha je čtivá, napínavá a opět super popis prostředí.
Příběhy,které odkrývají skrytá tajemství minulosti se mi hodně líbí. Perfektní knížka,doporučuji!
Enzo je sice trochu macho, ale tento příběh byl hodně napínavý a moc se mi líbil. Peter May je v současnosti jeden z nejlépe píšících autorů tohoto žánru.
Kniha mi přišla dost tendenční a souhlasím s komentářem pode mnou, že mi nepřišla ani vtipná,ani zábavná. Četl jsem novější autorčiny knihy a líbily se mi mnohem víc.
Perfektní česká detektivka ze Šumavy. Od autora jsem četl už dvě předchozí knížky a taky se mi moc líbily. Autor píše čtivě a do všech knížek,které jsou napínavé a poměrně brutální, zařadil na odlehčení jemný humor.