Artep071 Artep071 komentáře u knih

Obálka knihy Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Kdo by "nežral" Saturnina xi xi je to tak barvitá postava, která vede svého vypravěče -klidného a nesmělého pražského úředníčka do absurdních situací . Vtipně a velice slušně napsáno, já ten příběh prostě miluju :)

03.08.2020

Obálka knihy Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Název knihy mě od koupě tak strašně odrazoval, že jsem si jí přidala do košíku vlastně jen kvůli ceny a počtu stránek a Vašeho hodnocení...takové romantické klišé ...uf , alespoň mi vydrží na pár dní když se budu nudit a nebudu mít co číst...... pche ... vzala jsem jí do ruk jen náhodou jedno sobotní dopoledne a v 6:40 v neděli s napuchlými oči dočetla tuhle vtipně milou a dle mého skvělou romanci. Eden i Paul byli tak skvělí, že se mi nechce věřit, že je opouštím... doporučuji přečíst ... je to skvěle napsané, drží tempo a vtipné hlášky vás pobaví. Vedlejší postavy jsou nedílnou součástí tohoto příběhu a jsou skvělé i když by si zasloužili větší prostor a vůbec by mi nevadilo kdyby tento příběh měl i pokračování. Moc fajné počteníčko :) moc

24.01.2022

Obálka knihy Nesnáším tě Nesnáším tě Vi Keeland

Juuuuuuuuu ... moc jsem si příběh užila, bylo to tak milé, vtipné, sexy i smutné . V příběhu jsem našla vše, a UF emoce se mi střídali kapitola od kapitoly od úsměvu přes slzičky . Skvělé střídání vyprávění příběhu z pohledu Charlotte i Reeda. Oba byli úžasní , praštění , zamilovaní a bavili mě.
Pátou hvězdičku dávám autorkám za závěr příběhu, jelikož miluju i kousek nahlédnutí co se děje ...po .....x letech :)
Tuhle knížku si velmi ráda za nějaký čas opět přečtu a upřímně ji mohu jen doporučit.

18.01.2022

Obálka knihy Půlnoční knihovna Půlnoční knihovna Matt Haig

Tak tohle jsem si užila. Doporučuji :)

18.03.2024

Obálka knihy Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

No né, že by to byl nějaký super nepředvídatelný příběh, ale ty dialogy byli tak sarkasticky vtipné, že jsem se bavila a chechtala až do konce . Autorka opět předvedla svůj neskutečný talent vtáhnout čtenáře do děje, zvednout mu sebevědomí a pobavit jej!!! Jsem ohromena a doufám, že jí u nás vydají i ostatní její knihy , protože tyhle dvě ( Hořím pro tebe / taju pro tebe) jsou sakra dobré!!!!!!!

p.s. opět budu narážet na vydavatelství a upozorním na zcestné přebaly !

06.02.2022

Obálka knihy Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

No to bylo parádní .... juuuuu skvělý příběh, vtipný , milý, sexy a pěkně gradoval až do samozřejmě pohádkového finále... Mezi hlavními hrdiny to jiskřilo a jejich vtipné přestřelky mě opravdu dohnaly k hlasitému smíchu... Peprnější výrazy Drewa mě v tomto případě překvapivě sedli a vlastně to bylo místy docela rajcovní :) xi xi

Tohle se povedlo Ví ! :)

25.01.2022

Obálka knihy Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Tak tohle vůbec nebylo pohodové čtení... Tento příběh ve mě rezonuje a ještě dlouhou bude.

05.12.2024

Obálka knihy Návrh Návrh Elle Kennedy

Skvělé , úsměvné nenáročné bez velkých zvratů , užila jsem si to a těším se na další příběhy z této série. Doporučuji :)

09.11.2022

Obálka knihy Idol Idol Kristen Callihan

Báječně jsem se bavila ..skvělý příběh, vtipný, zajímavý, povzbuzující , romantický a docela žhavý ... nenarazila jsem na mrtvé pasáže, celý příběh pěkně gradoval a celou dobu mě nenechal odložit knihu. Oba hrdinové jsou úžasní a chemie mezi nimi mě strhla, věřila jsem každému řádku a autorce moc děkuji, že mě po dlouhé době vtáhla do děje a pobavila mě. Určitě doporučuji :)

03.08.2022

Obálka knihy Vytočenej na Maxx Vytočenej na Maxx Melanie Moreland

Další neuvěřitelně povedený úžasňákový příběh ... od začátku do konce jsem se culila jako měsíček na hnoji :) moc milé, vtipné, živé, miluju její odvážné a skvělé hrdinky :) Melanie umí vtáhnout do děje takovým způsobem, že se ztratíte a prožíváte její písmenka .. neuvěřitelný dar ... neuvěřitelný talent ... doporučuji si přečíst :)

13.07.2022

Obálka knihy Omyl Omyl Elle Kennedy

Četlo se to velmi snadno a v podstatě jedním dechem, jen do 5* mi tam něco chybělo. To Johnovo okamžité prozření bylo pro mě nějak neuvěřitelné a ten závěr byl docela nereálný , ačkoliv miluju sladké konce, život je prostě úplně jinej a z tzv. s*aček se člověk nedostane jedním probuzením v čistých trenkách. Takže celkový dojem není na plnej počet bodů .. :)

14.11.2022

Obálka knihy Hra s ohněm Hra s ohněm L. J. Shen

Bylo velmi zajímavé a poutavé sledovat příběh této mladé dvojice, která si vás získá tím jak se svým zvláštně vášnivým způsobem navzájem vyhrabou z těch svých sraček co si v sobě nosí. velmi podařený příběh ..

29.09.2022

Obálka knihy Drzý bastard Drzý bastard Vi Keeland

Jo! Za mě 5*
Užila jsem si skvělý příběh s pěkným tempem a od hlasitého smíchu jsem se dostala i ke slzičkám . Většinu knížky, jsem se culila jako měsíček na hnoji a v podstatě jsem knížku neodložila a přečetla na jeden zátah, abych věděla jak to dopadne. Jsem ráda, že jí mám v knihovně, jelikož se k ní určitě moc ráda vrátím a všem co mají rádi tento žánr, jí upřímně doporučuji.

17.01.2022

Obálka knihy Vejce a já Vejce a já Betty MacDonald

Já mám tuto knihu velmi ráda ..a líbí se mi styl psaní Betty M. Četla jsem vše co napsala a bavila jsem se u toho. Doporučuji všechny její knihy.

19.07.2020

Obálka knihy Medúza Medúza Jarmila Loukotková

Loukotková ....je to pár let zpět co jsem si s ní vytvořila vztah :) její styl psaní se nedá okopírovat. Medúzu jsem si koupila náhodně v antikváči a když jsem si k ní sedla , nemohla jsem přestat číst. Opravdu fascinující a náhled na komplikovanost vztahů byl tak reálný .... fuuuu... těším se až se k ní zase vrátím .

17.06.2020

Obálka knihy Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Tip od maminky a neuvěřitelné překvapení jak mě celý příběh polapil.
Tohle není romantické fantasy.. Ale šílené DRAMA. Svižně plynoucí děj, odkrývající děsivou minulost a drsné ovlivnění budoucnosti hrdinek k pochopení a smíření.

04.01.2025

Obálka knihy Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Tak tohle se vážně povedlo ..bylo to milé, vtipné a sexy .. četlo se to jedním dechem a bavilo mě to :) Určitě doporučuji jako oddechovku :)

28.11.2022

Obálka knihy Jax Jax Kristen Callihan

Skvělý příběh .. vtipný, romantický, vášnivý a silný ..udělal na mě dojem ..umět do příběhu vložit hrdinům depresi nebo jakoukoliv formu bipolární poruchy je vždy na hraně zda to autor přepískne nebo se s tím popasuje a zde Kristen zaválela ...Já jsem to Johnovi věřila a bylo mi ho sakra místy tak líto ..uf ... v jeden moment se mi do očí draly slzičky .. opravdu se tento příběh autorce neuvěřitelně povedl a všem je doporučuji :)

07.08.2022

Obálka knihy Chlap snů Chlap snů Kim Jones

No do psí zádele ........ :)) já se u celé knihy tak nachechtala jako dlouho né .... Výborné, čtivé, lehké ,nenáročné a fakt praštěně vtipné a samozřejmě milé a sexy a sladce pohádkové ..no klidně bych si dala ještě 100 stran ... a doufám , že se dočkáme příběhu o druhé dvojici jenž se nám v závěru tak pěkně naservírovala ...fuuuuu ... bylo to moc fajn počteníčko a určitě doporučuji těm co nepotřebují nějakou krutěpřísnou zápletku :)

01.02.2022

Obálka knihy Manon Lescaut Manon Lescaut Vítězslav Nezval

Manon je můj osud, Manon je můj osud.
Manon je všecko, co neznal jsem dosud.
Manon je první a poslední můj hřích,
nepoznat Manon, nemiloval bych.
Manon je motýl. Manon je včela.
Manon je růže, hozená do kostela.

02.08.2020