Vytočenej na Maxx

Vytočenej na Maxx https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474673/bmid_vytocenej-na-maxx-bkd-474673.jpg 5 522 116

Maxx Reynolds potřebuje pomoc. Jeho práce, dům i celý život jsou v rozkladu. V zoufalství hledá na internetu a chce najmout nového zaměstnance. Čeká, že do jeho firmy přijde chlapík jménem Charly a usnadní mu život. Místo toho se objeví svérázná zrzka jménem Charlyn. Jenže místo aby se mu život zjednodušil, zašmodrchá se ještě víc. Nejenom že je vtipná, ale navíc taky neuvěřitelně schopná, a hlavně – je to žena! Starého mládence Maxxe to vytočí na maximum. Sice ji nemůže vystát, ale taky jí nedokáže odolat. Sex je ve vzduchu… Jak tohle asi skončí?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Revved to the Maxx , 2020


více info...

Přidat komentář

mina_harker
10.01.2024 3 z 5

Pokud nečekáte vysokou literaturu, tak je to v pohodě.

GalaxyR
12.11.2023 4 z 5

Já jakože obyčejně erotické romány nečtu, ale když už byla e-kniha ve slevě a s motorkářem v hlavní roli, a k tomu všemu s dobrým hodnocením na DK, tak jsem neodolala.
A bylo to fajn. Pět hvězdiček tomu nedám, na to byl příběh opravdu příliš klišoidní, ale byla to vynikající oddechová četba na neděli. Charaktery dostaly nějakou tu hloubku, jiskření se odehrávalo a prostředí dílny, opravy aut, restaurování motorek, mělo to super náboj a četlo se to lehce.


LenkaNovotna32
11.10.2023 3 z 5

Citalo sa to veľmi dobre, pribeh trochu predvídateľny ale nevadi. Mohlo to mat este vic napinavy koniec a bolo by to super. No kto by nechcel mat doma takeho medveďa ako Maxx! A hlavna hrdinka stala za vsetky drobné. Oddychovka pri ktorej clovek vypne a uzije si jazdu.

Petramed
25.09.2023 5 z 5

Super oddechovka.. četlo se to samo.. láska erotika trochu napětí.. vše jak má být..

Ála1968
15.09.2023 5 z 5

Ano,ano,ano,tak tohle je přesně to,co od takových knih očekávám.Super, byla to bomba

Mondaika
10.09.2023 2 z 5

Přiznám se, že mě knížka zklamala. Čekala jsem nějakou zápletku, ale od té doby co hlavní hrdina zjistí, že jeho pomocník bude žena, kterou měl noc předtím tak se vše táhne... Občas se objeví něco, aby se neřeklo... Hrozně předvídatelné, klišé

alekis
15.08.2023 5 z 5

Obrovská hromada klišé, vidlemi je přehazovat! Využito do písmene všechno, co se v romantických škvárech používá! Nic nechybí!

Za prvé: Maxx je prostě nej... Dokonalý holčičí sen!
Slintala jsem, když jsem četla jaký je velký a urostlý, jaké má svaly, oči, tvář... a ještě cosi, co popíšu až po 22 hodině :-)!
Takové borce bez výjimky milují holky z naší školky přes další věkové skupiny až po babky z domovů důchodců.
Zkraje je tu vtip a legrácky, potom, o málo později až po konec příběhu: ta neskutečná výdrž! No, papír snese všechno, Maxxi :-).

Za druhé: zrzavá Charly, to je taky kus! Je tak krásná, jak hvězda jasná! Jsou takové vůbec? Zvládá všechno. Uřídí všechno. Autoservis, kuchyň i Maxxe. A ta výdrž! O tom si nechám tak leda zdát... :-)

Tak jsem svoji nejnovější přečtenou ČK (červená knihovna) pěkně strhala a teď: proč jí dávám za 5*?
No protože je to rozkošně napsáno a myslím, že i přeloženo, moc dobře se to čte, je tam děj, pobavila jsem se... Nemá to chybu!

Kurnik šopa, tož to né, zas mám koment dlouhý, předlouhý! Níže pode mnou to napsala lucakuca krátce a výstižně. Takže na závěr už jen volám: holky všeho věku - jděte do toho! :-)

lucakuca
13.08.2023 5 z 5

Ženský!!!!!
To byla tak vtipná, jiskřivá, dráždivá a vášnivá eroromantika!!!
Božínku, takhle si představuji pravé letní čtení.
Jasný, všechno je jasný od 2.kapitoly, ale vem to buřt a nech se unášet touhle srandou.

Lucie.285
01.08.2023 5 z 5

Tak tohle byla prostě paráda. Opět neuvěřitelně čtivé. Jak Maxx, tak Charly mi byli sympatičtí, zajímavý příběh plný jiskření a samozřejmě žhavé erotiky. Jejich škádlení bylo perfektní. Já prostě hate to love miluju. Líbilo se mi, jak si Charly z něho nic nedělala i přesto, že byl většinou neskutečný mrzout. Perfektní oddechové čtení na dovolenou.

Wewe111
28.07.2023 5 z 5

Knihu jsem měla koupenou už dlouho, ale čekala jsem na správné psychické rozpoložení, než začnu číst:) Nezklamalo, Maxx byl teda pořádný bručoun, ale moc milý chlápek. Líbilo se mi, že už má nějaký ten věk a nadhled.

SleepyAllDay
07.07.2023 5 z 5

Příjemné počtení na sváteční den. Moc se mi to líbilo.

Jenny46
25.06.2023 5 z 5

Knihu jsem si chtěla přečíst už delší dobu a tohle byla sázka na jistotu, doporučuji
Trochu předvídatelné, ale sympatická dvojice Maxx a Charly neboli zrzka a mručoun .o)
příběh byl fajn, vtipné hlášky tohle bylo čtení, které mě moc bavilo...

tatafa
02.06.2023 3 z 5

(SPOILER) Vytočenej na Maxx je ukázkový příklad odpočinkového hate to love románu. Knížka je napsána velice čtivým jazykem, který oživují divoké a jiskřivé slovní přestřelky mezi hlavními hrdiny, a také jejich erotické hrátky.

Román je zasazený do poměrně výjimečného prostředí - malé autodílny kdesi na kanadském venkově. Čtenářky se tak mohou více dozvědět o jinak ryze mužském a tajemném světě. Zároveň je knížka zajímavá i tím, že se zde neobjevuje klasický příběh ve stylu "popelky, která našla bohatého prince", ale že oba hrdinové mají hodně hluboko do kapsy.

Románu lze samozřejmě vytknout velké množství klišé, generalizací, stereotypů a naprosto předvídatelný děj, u kterého už po prvních stránkách víte, jak to všechno dopadne a vlastně vás nic nepřekvapí.

Osobně musím říci, že mě knížka poměrně zklamala - v příběhu chybí nějaká výraznější krize/nedorozumění - prostě se potkali a od té chvíle bylo už všechno sluníčkové až do poslední stránky. Román má velice zajímavý a bohužel naprosto nevyužitý námět, protože vším proplouvá tak nějak po povrchu, bez většího jiskření. Kromě toho na vás ještě čeká rychle useknutý závěr a epilog.

Knížku bych doporučila všem romantickým duším, které si chtějí odpočinout u jednoduchého příběhu, u kterého nečekají nějaký výraznější děj.

bezzink
15.05.2023 4 z 5

Dam 4 hvezdy za ctivost, spad, pribeh, erotiku, zhavost. Je to trochu lepsi nez prumer. S charakterem Charly ale spokojena nejsem. Ty jeji vyrazy, to neni nic pro me a celkove mi vadila jeji povaha. Moc se do vseho pletla a menila dle sveho.

Domkar9116
22.04.2023 5 z 5

Jo, tak tohle by šlo. Myslím, že touto knihou si mě autorka získala a já konečně po mnoha odkladech sáhnu po dalších jejich knihách. Příběh je jednoduchý, nečekejte žádné drama. Je to prostě romantika jak blázen. Četla se jedním dechem a mám takové podezření, že se k této knize ještě jednou vrátím. Plný počet hvězdiček je zasloužený. Jděte do ní.

Gaabii
28.03.2023 5 z 5

Tohle byla prostě slaďárná od začátku do konce, která pohladí po duši. Žádné drama. Asi to bude kniha, na kterou velmi rychle zapomenu, ale ráda si ji zase přečtu znova.

Sarkak94
24.03.2023 5 z 5

Toto byla pořádná jízda a to doslova a do písmene. Je to pořádně žhavá oddechovka u které se od začátku do konce vůbec nenudíte. Já se u ní moc bavila a hodně se nasmála. Není tu sice žádná extra velká zápletka, ale je to ohromně vtipné sexy a klasicky konec je sladký.
.
Oba hrdinové jsou neskutečně sympatičtí. Charly "Zrzka" je pořádná vichřice. Je vtipná, je sarkastická, dokáže Maxxe skvěle uzemnit, ale i vytočit, hlavně teda svými modely. Maxx je morous, ale hodně žhavý, sexy morous. Také dokáže být milý, všímavý. To jak se snaží Zrzce odolávat a ona mu to vůbec neulehčuje. Už od chvíle co se poznali to mezi nimi neskutečně jiskří, a ano byly tam i chvíle kdy jsem chtěla být já Zrzka. A ta jejich paličatost.
.
Jejich seznámení bylo vtipné. Jejich první setkání bylo sakra sexy. A jejich druhé setkání, tak to rozhodně nemělo chybu. Když se Charly život se sype jako domeček z karet, nutně potřebuje změnu a hlavně novou práci... A když začne pracovat pro Maxxe, to teprve začne pravá zábava. Jenže jak dlouho spolu vydrží spolupracovat aniž by se pozabíjeli?.... Vydrží dlouho odolávat jejich vášní? To vše zjistíte až si knihu přečtete. A rozhodně nebudete litovat.

JaSl
13.03.2023 3 z 5

Moc pěkně napsaná kniha. Líbil se mi příběh i postavy, vlastně všechno. Splnila očekávání. Řadím ji mezi ty lepší romanťárny které doporučuji přečíst.

oresvo
21.02.2023 5 z 5

Tenhle příběh se mi libil, byl vtipnej, romantickej.
Charly byla smolařka, špatná spolubydlící, špatnej domácí.
Max byl frajer co má autodilnu a potřebuje pomoc.
Bylo pěkné sledovat jak ti dva kolem sebe krouží a potřebují se .
Četlo se velmi pěkně.

Evitsa
28.01.2023 5 z 5

Taky jsem tuto knihu dlouho odkladala,taky kdo má stíhat všechny novinky co pořád vycházejí, že?
Každopádně je úplně boží a všeho jsem nechala a pustila se do čtení a konečně po pár hodinách mám docteno a jako bonus zjistila , že je to 1 díl. Všem doporučuji