Drzý bastard

Drzý bastard https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445386/bmid_drzy-bastard-hu3-445386.png 4 681 124

Drzý bastard série

1. díl >

Byl to někdo, kdo patřil do mých nejdivočejších fantazií, a ne na odpočívadlo kdesi uprostřed Nebrasky. Tento sexy drzý Australan jménem Chance byl posledním člověkem, o kterém bych si myslela, že ho potkám na své cestě z jedné strany země na druhou. Když se mi porouchalo auto, uzavřeli jsme společnou dohodu. Cestovali jsme spolu, přespávali v hotelech, odolávali sexuálnímu napětí a podnikali neplánované zajížďky. Původně obyčejná nudná cesta se proměnila v dobrodružství mého života. Celé to bylo zábavné a hravé, dokud to ovšem nezačalo být vážné. Strašně jsem ho chtěla, Chance se však držel zpátky. Cítila jsem, že i on po mně touží, ale něco ho brzdilo. V žádném případě jsem neměla v úmyslu propadnout tomu drzému bastardovi, zvlášť když jsem věděla, že půjdeme dál každý svou cestou. Všechno dobré jednou končí, že? Až na to, že takový konec jsem v žádném případě nečekala.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Cocky Bastard , 2015


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
09.03.2024 4 z 5

„Vyděsila jsi chudáka Skopovýho, až se z toho posral strachy. A to doslova.“
Když je do story namontované zvíře, mám radši, když je to vtipné než sentimentální, a ta koza a Chanceovy interakce s ní byl přesně ten správně ujetý prvek, aby mi to sedlo. Příběh se jako obvykle četl úplně sám, zhltla jsem ho na jeden zátah a řekla bych, že dokud byl Chance tajemnej jak hrad v Karpatech, bavilo mě to krapet víc, než druhá část.

Luciee113
28.02.2024 5 z 5

Kniha mě hoooodně bavila. Z počátku šlo vše jak po másle a pak se to začalo komplikovat a já se knihy nemohla nabažit. Napínala mě jak kšandy a Chancemu jsem fandila jak vzteklá. Super to bylo!


Leído
28.01.2024 3 z 5

První část pro mě byla zajímavější, protože Chance měl tajemství a tím byl zajímavý. V druhé části ale už žádné tajemství nepřetrvávalo a kniha se stala velmi předvídatelnou. A to, jak se Chance choval bylo tak nereálné, že až zas o takhle dokonalém a úžasném muži nesníme, ne??? Co když teď nějaká bude takového v životě očekávat? Nebo nedej bůh bude podobné chování očekávat od toho (chudáka) svého doma?

Pro mě jsou příběhy, kdy dokonalá potká dokonalého a žili šťastně až do smrti, nezáživné, ale tato se mi četla docela dobře. I mě koza bavila, i když jsem si musela pořád představovat, jak takový dům musí smrdět a jak to řešili s venčením? Přecejen koza není pes...

Pokud máte chuť na pohádkový příběh pro velké holky, doporučuji.

Books_by_Dee
23.01.2024 3 z 5

Tohle jsem přesně potřebovala, když jsem se začítala do prvního dílu série dvojice autorke Keeland a Ward – chtěla jsem romantickou fajn oddechovku a byla jsem až překvapená, jak mě příběh sedla a jeho čtení jsem si užívala, tak moc mě sedl styl autorek, že jsem hned sáhla po druhém dílu Drzý kravaťák.
V tomhle díle se na odpočívadle potkávají sexy Australan Chance, kterému se porouchá motorka a Aubrey, které se porouchá auto, uzavřou spolu dohodu a cestují spolu do Kalifornie. Mezi nimi to sice začne jako velké nepřátelství, kdy Chance je drzoun drzej, ale sexuální napětí mezi nimi neutišitelné. Na cestě do cíle je čeká pár zastávek, které končí zlomeným srdcem. Ale proč, to se dozvíte až v druhé části příběhu, že to stojí za to.

Nejlepším na celým příběhu byla KOZA! Ano, čtěte dobře. To byl tak úžasnej prvek a tak krásně se s ním pracovalo, že když byla na scéně roztomiloučká Pixie, tak jsem se úplně rozplývala.

Erotických pasáží moc nebylo, ale když už tak stály za to. Hlavně jeho sprostá pusa, obzvlášť ke konci příběhu, jo Chance umí.

Rozhodně doporučuji. Skvělé oddechovka.

Rapeh
28.12.2023 3 z 5

Koza jako domácí mazlíček. Velmi nečekaná zápletka ( důvod proč ji opustil). Přečteno za jeden den.

Janulkaxxx
10.12.2023 3 z 5

Oddechovka, ktera nijak nenadchne.

trynitrix
16.11.2023 4 z 5

Za mě topovka u knihy jsem se bavila.

Vknihách
05.11.2023 5 z 5

Autorské duo sa s ničím nekafre. Už úvod bol, pre mňa, šokujúci. Pán drzý bastard sa nie prívetivo v obchode prihovorí neznámej Aubrey. Spadla mi sánka. Som si pomyslela, ok dievča, ignor, hlavný hrdina nebude taký debil a čoskoro nastúpi na scénu, len žiadne obavy, žiadny strach. A viete čo? Prd makový!!! Tento debil bol hlavným hrdinom. Jedno sa mu však nedá uprieť. Jeho nechutná úprimnosť, rozumej- nevymáchaná huba, bola aj vražedne vtipná. Doťahovačky medzi hrdinami, po tom, ako sa tento exot predviedol v obchode a následne sa nanominoval Aubrey do auta, lebo jemu sa pokazila motorka a bezodkladne sa musel dostaviť do svojho cieľa, boli skvelé, plné smiechu s pridanou hodnotou menom Esmeralda snehová vločka XD vďaka tejto postave(?) zažili dosť bizarné situácie. Toto sa dialo v prvej časti knihy, s koncom, ktorý rozjarené romantické dušičky prefackal.
V druhej časti sa nám už striedali pohľady hlavných hrdinov. Táto časť bola vážna, priniesla plno šokujúcich odhalení nielen o Chanceovi(perfektné meno pre postavu Drzého Bastarda), ale aj o jeho sestre, živote Aubrey po tom, čo začala nový život.
Už to ale stopnem, viac neprezradím, príbeh pána Bastarda(áno, hlavný hrdina sa dal uviesť do kancelárie Aubrey ako mistr Bastardo XD a nikomu to neprišlo zvláštne ach, tá Amerika) a jeho vyvolenej si prečítajte, lebo Vi a Penelope proste majú čo ponúknuť ;)

hlavajda93
18.07.2023 5 z 5

Pěkná kniha, u které samozřejmě víme, jak skončí, ale zvrat v příběhu Chance jsem nečekala. Koza v příběhu opravdu vtipná. Kdo má strach, že bude moc erotických pasáží, tak bez obav, všeho všudy asi 2 nebo 3.

Medlyn
16.07.2023 4 z 5

Pěkné počtení se zajímavou zápletkou a omdlévací koza jako bonus. Těším se na další knihy ze série..

thessi98
22.06.2023 3 z 5

Prvotina od této autorky (i když to je až druhý díl), ale byla jsem spokojená.
Náboj to mělo, pár nečekaných situací taky, ale osobně bych uvítala, kdyby kromě pasáže, kde jsme se dozvěděli problém s Chancem byla i pasáž, co se stalo během těch dvou let s Aubrey. Ano, asi jsme měli prakticky stejně dlouhé nahlédnutí do života během toho období, ale na druhou stranu - Chance byl ve vězení, tam se toho asi udít moc nemělo, ale Aubrey vedla celkem zajímavý život a i kdyby to mělo znamenat o dvě tři kapitoly více, nestěžovala bych si.

Ale každopádně příjemná oddechovka na pár večerů či v práci, takže první díl i ty ostatní si ráda přečtu.

Kobzíci
03.04.2023 3 z 5

Velká oddechovka, kde je už po pár stránkách jasný konec.

tynavodanova
19.03.2023 5 z 5

Fajn odpočinková kniha

LenkaPet
21.02.2023 5 z 5

Taky chci takového Chance ...
Asi není co dodat. V životě to tak nechodí, ale je to hezké. Moc hezká knížka.
Moc se mi líbil humor v této knize, opravdu jsem se bavila a to mám na tomhle druhu knih moc ráda.

MAU256
12.01.2023 5 z 5

Další krásná romantická knížka od těchto autorek. Chance - drzý bastard s tajemstvím a Aubrey - princezna na cestě za novým životem. A "skopové" jako domácí mazlíček, tak to bylo dokonalé, bezvadně jsem se bavila. Láska na první pohled? Nic není tak jednoduché a společná cesta se na dva roky rozdělí. On odejde po překrásné noci bez rozloučení a tím jí zlomí srdce. Jenže měl vážný důvod odejít, který jí nechtěl sdělit, a myslel si, že pro ni bude lepší, když ho bude nenávidět a začne nanovo, jenže srdíčku se poručit nedá. Romantickým dušičkám mohu jen doporučit.

Dinotrain
13.10.2022 5 z 5

nemela jsem zadne ocekavani, chtela jsem oddechovku a dostala jsem ji, libily se mi obe postavy i pribeh

laura
09.10.2022 5 z 5

Nenávidím tě.
Miluju tě.

Tak jednoduché. Tak prosté. Jedna cesta, dva směry. Od lásky k nenávisti, od nenávisti k lásce a někde tam uprostřed je člověk.

Jeden Drzoun, jedna Princezna a jedna koza na vodítku - a je tady příběh.

Bylo to vtipné, hravé, zábavné a čtivé. Nejvíc mě rozsekalo "skopové" :) Jako bonus přidejte zajímavou zápletku (kterou jsem nečekala) a humor. A je to...

Tohle se mi moc líbilo!

Mona7741
29.09.2022 5 z 5

Kniha mi sedla, nepřišla mi tolik ,,přeslazená" oproti ostatním co jsem od těchto autorek zatím četla. Nechyběl humor a láska, která překonává osudové překážky.

Marci_Vaj
03.09.2022 4 z 5

Další pěkná oddechovka. I když tady musím říct, že všechny co jsem zatím četla od těchto autorek byly o kousek lepší. Nebylo to vůbec špatné, jen možná bych měla přejít zase na chvilku na jiný žánr :)

Michelleee
30.08.2022 5 z 5

Přečteno během jednoho dne. Hrozně jsem si oblíbila autorky a tahle kniha byla skvělá. Zase po nějaké době jsem se u čtení smála nahlas. Příběh zajímavý a moc se mi líbil obrázek u každé kapitoly. Domácí mazlíček byl super a změna vyprávění od Chanceho mi přišla fajn. Akorát se mi moc nelíbí obálka.