andrea4865 andrea4865 komentáře u knih

☰ menu

Pravidla touhy Pravidla touhy Rachel Van Dyken

Kniha mě bavila,nebyl to žadný zázrak,hašteření mezi hlavními hrdiny bylo zabavne.konec byl předvidatelny,pro mě to byla pruměrná kniha na oddych.

19.07.2019 3 z 5


Kontrakt Kontrakt Melanie Moreland

Čekala jsem podle anotace další knihu :Šef versus sekretářka,kterych je napsano mnoho,ale tato kniha měla i neco navíc,něco co mě bavilo,to hašteření mezi nima bylo oživení knihy.Autorka ale měla skončit už ve tričtvrtině knihy protože konec už byl zdlouhavy,prilis sladky,jakoby se autorka s knihou nechtěla rozloučit a vymyšlela další děj ktery už byl zbytečný.

19.07.2019 3 z 5


Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

Narozdil od knih z teto serie jde o dobyvani muze zenou,jsem zvykla na dominantni muze a tento hrdina jim opravdu nebyl,zakriknuty ,,nejisty sam sebou navic sexualni zkusenosti pouze s jednou zenou,tyto obracene role mi moc nesedly,nekomu kdo ma rad nesmele muze se to muze libitjine dily z teto serie sou mnohem lepsi.

04.06.2019 3 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Super eroticka kniha,skvely pribeh,ziggy byla moc sympaticka,takova normalni prastena holka,Will typicky proutnik.kniha se mi libila,prectu i dalsi dily.

01.06.2019 3 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

četla sem už lepsi knihy v tomto zanru ale taky i horsi,toto je takovy lepsi prumer.klasicka zapletka šef sekretarka,ktera skonci happyendem samozrejmne.čtivo to bylo příjemne nicmene bez napeti a nejake akce.

30.05.2019 3 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Pribeh mi pripominal pohadku o popelce spojeny milionar hleda zenu,byl docela predvidatelny,nejlepsi byl treti dil kde byla alespone nejak akce a konecne rozuzleni pribehu,nejvic me amerika stvala tim jak se v nemohla nerozhodnout koho chce,jednu kapitolu aspena a druhou prince.Zajimavy pribeh ale cetla sem uz lepsi.

29.05.2019 3 z 5


Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Zničene rodinne vztahy jeste umocní fakt,ze se do sebe zamiluji deti sezdaneho paru,ikdyz nejsou pokrevni sourozenci a poprve se vidi v 16ti letech,presto to zpusobi poprask a odsouzeni,trilogie o zivotnich zkouzkach a napraveni rodiny me moc nezaujala,presto sem ji precetla a jako oddychove cteni,kde se skoro nic nedeje a neni zadne napeti nejspis stoji zato precist, hodnotim to z tohoto pohledu,jelikoz sem starsi rocnik nez young adult a myslim ze tato kniha je pro ne jako delana.

26.05.2019 3 z 5


Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Tragicky a smutny pribeh ,se stastnym koncem v ramci okolnosti.Začatek byl trochu pomalý,ale jakmile došlo na hlavní informace už to bylo napětí až do konce,nedokazála jsem odhadnnout další dění a bylo to naprosto překvapive.Vím že je knižka i z pohledu Sky ,ale ten číst nebudu,protože číst znovu tento smutný příběhuž nechci :(

16.04.2019 4 z 5


Rule Rule Jay Crownover

Lovestory o darebakovi a hodne holce,takova Odpočinková četba,jednoduuchy dej.libila se mi ale znova cist nebudu a nejspis rychle zapomenu.

14.04.2019 2 z 5


King King T. M. Frazier

Pozor SPOILER
Myslela jsem si ,ze budu cist romanticky pribeh o drsnakovi a hodne holce ktera ho napravila,to jsem se ale spletla!!!Pribeh z prostredi gangu,drog,vrazd ,to vse bylo na dennim poradku knihy,pribeh byl drsny,surovy ,vulgarni plny nasílí a ostrych slov,presto jsem se do nej začetla a nemohla skocit dokud jsem nevedela jak to cele dopadlo,skoda ze umreli nektere z vedlejsich postav napr.Prepy protoze ten byl fakt sympaticky a svym zpusobem roztomily,prekvapeni nebralo konce jak vylezalo na povrch kazde tajemstvi,velmi napinava kniha,zadne lovestory ale krimi.

12.04.2019 4 z 5


Bouřlivák Bouřlivák Samantha Towle

pruměrná hollywoodska love story,hravni hrdinka byla nekdy otravná,místy to byl nudný děj,díky několika akčním kapitolám sem to dočetla,ale vracet se kní nebudu a nejspíš hned zapomenu.

08.04.2019 2 z 5


Palác lží Palác lží Erin Watt

spise detektivni kniha ale cetla sem s nadšením a napětím,dobře to dopadlo,přibeh elly a reeda skončil,dalsí dily jsou o zbylych Roalu,sem zvědavaaa...

04.04.2019 4 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Lepsi dil nez jednička,vice zvratu,napětí a tajemstvi,hodně poutavy když se člověk začte nejde přestat,jdu na díl třeti :D

03.04.2019 3 z 5


Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Super příbeh,zvraty tajemstvi,intriky,kniha me bavila,tesim se na celou serii,

02.04.2019 3 z 5


Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat Penelope Ward

Kniha se mi libila,krasna oddychovka,zapletka slozitejsi,jen mi vadila ta delsi odluka

26.02.2019 3 z 5


Papírová labuť Papírová labuť Leylah Attar

velmi originalni,neobvykly,zajimavy ale hlavne poutavy,plny necekanych dhaleni,kniha me moc bavila,ted sem docetla a hned bych si ji precetla znovu,myslim ze je to kniha vhodna na celovecerni film,dokonala.

26.02.2019 4 z 5


Miluji tě, nenávidím tě Miluji tě, nenávidím tě Christina Lauren

knihu sem se nazila docit ale přestala jsem v polovině,dal uz sem nemohla,absolutně mě nezaujala,nic zajimave,nic poutáveho,na mě se autorka až moc rozepisovala o nepodstatnych a nudnych věcech.Samozřemně pouze muj nazor,kniha mě nezaujala,toto se nepovedlo

25.02.2019 1 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Krásně napsaný příběh,poutavý,čtivý,během čtení sem několikrat odhadovala konec,a stejně se netrefila,Brala bych pokračováni :D

25.02.2019 3 z 5


Topím se v tobě Topím se v tobě Jasinda Wilder

Tragický příběh mladé lasky ktery se klidne mohl stát,tři hrdinove knihy navzajem propleteni,hezky napsane,padla i slza.doporucuji.

09.02.2019 3 z 5


Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Calendar Girl 1 - Leden, únor, březen Audrey Carlan

napad dobrý,realizace horsi,strasne mi vadilo jak v knize byli pouze sami nádherní klienti,ze vsech byla hlavni hrdinka hotova a se vsemi se vyspala a pak hlásala ze ona neni kur..,serii sem docetla abych vedela jak dopadne,nektere kapitoly byly nezajimave a me prislo jako by autorka uz nela o cem psat

12.01.2019 2 z 5