xmetelkova xmetelkova komentáře u knih

☰ menu

Nespoutaná Nespoutaná Cynthia Hand

Úžasná kniha. Konec se mi moc nelíbil, ale jinak úžasná kniha.

15.12.2015 5 z 5


Na hraně věčnosti Na hraně věčnosti Jessica Ann Redmerski

Nejprve mě kniha bavila, potom nebavila, ale ten konec se mi líbil. Pořád jsem si říkala, že to je úplně zbytečná kniha, ale když už jsem ji přečetla, tak mě tak nudná nepřipadá.

13.11.2015 4 z 5


Můj život u sousedů Můj život u sousedů Huntley Fitzpatrick

Super kniha. Četlo se to úžasně, jen ten konec byl trochu divný podle mého názoru. A doufám, že spisovatelka vydá i další díl, protože si myslím, že to má takové trochu nedokončené. Ale určitě jedna z mých nejoblíbenějších knih.

22.06.2015 5 z 5


Vykoupení Vykoupení Lauren Kate

Poslední díl byl rozhodně nejlepším z celé série. Celou knížku jsem se těšila na to, jak to spisovatelka ukončí a podle mého názoru by ten konec mohl být mnohem lepší, ale tak já s tím nic nenadělám. Jinak děj byl v pohodě, četlo se to skoro samo. Určitě si tuto sérii ještě někdy přečtu.

27.04.2015 5 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Krásná kniha. Po totálním nadšení z první knihy, jsem měla trochu obavy, že druhý díl bude o ničem, že se Amerika nebude moct rozhodnout (to byla pravda) a že mě to přestane bavit. Ale docela mile překvapila. Už jsem si našla osoby, které naprosto nesnáším, ale taky jsem si udělala lepší obrázek o Maxonovi. Jsem zvědavá, jak to celé dopadne a strašně se těším na První. Doufám, že nezklame.

25.04.2015 5 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Přečetla jsem všechny tři díly a jsem docela ráda, že to už mám za sebou. Nevadilo mi to, jaký je Christian nebo Ana, jen bych byla radši, kdyby ty erotické scény nebyli tak podrobně popsané... někdy mi to fakt už lezlo na nervy!!! Ana mi přišla až moc naivní a někdy jsem jí už měla plný zuby. Na druhou stranu, někdy jsem se i docela zasmála a přišlo mi vtipné, jak si Christian může všechno dovolit. Knihy jsem přečetla hodně rychle, protože kniha byla opravdu ČTIVÁ, doteď nechápu jak se to spisovatelce podařilo. Pořád jsem čekala na nějaké hodně dobré ukončení, ale toho jsem se bohužel nedočkala, namísto toho to skončilo sladkým happyendem... Viděla jsem první díl zfilmovaný a určitě se podívám i na další, až je zfilmují, protože by mě zajímalo, jak to natočí, ale pochybuji, že se ještě někdy ke knižní formě této trilogie vrátím.

13.03.2015 4 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Skvělá knížka. Četla se jedním dechem. Měla jsem ji rychle přečtenou. Krásný příběh a hlavní postavy jsem si hned oblíbila. Už se vrhám na další díl...

17.02.2015 5 z 5


Příběh dvou staletí Příběh dvou staletí Rachel Harris

Skvělá knížka. Když jsem zjistila, že je psaná z pohledu Less, byla jsem nejprve trochu zklamaná, ale po chvíli mě Less tak překvapila, že jsem byla ráda, že to vypráví právě ona. Druhý díl byl ještě lepší než první a úplně předčil mé očekávání. Austina a jeho "výzvy" jsem si úplně zamilovala stejně jako celou knihu. Rozhodně doporučuji...

31.01.2015 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Úžasná kniha. Naprosto dokonalá. Několikrát mě i dost pobavila a nechyběli ani trapné chvíle. Nedalo se od ní odtrhnout, ale ten konec??? To si dělá ta spisovatelka srandu nebo co??? Konec byl strašnej! Už se nemůžu dočkat na další díl. Všem doporučuji!!!

04.01.2015 5 z 5


Mé sladké šestnácté století Mé sladké šestnácté století Rachel Harris

Úžasná kniha. Děj zábavný a poutavý od začátku až do konce. A ten obal? Ten je naprosto úžasný. Už se těším na další díl. Rozhodně doporučuji!!!

24.12.2014 5 z 5


Znovuzrození Dračího oka Znovuzrození Dračího oka Alison Goodman

Dobrá kniha. Chvíli mě kniha nebavila, ale když jsem se dostala na posledních sto stran nemohla jsem přestat. Konec, ten byl hroznej. V podstatě to nijak neskončilo, ale jelikož mám i druhý díl, tak mi to ani moc nevadí. Rozhodně doporučuji.

07.12.2014 5 z 5


Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Úžasné. Konec strašný, ale už se z toho dostávám. Posledních 300 stran je neuvěřitelných (tak jako vše ale...). Mám strašně ráda Eragona, Rorana i Ariu a hned v prvním díle jsem si je oblíbila. Rozhodně úžasný příběh, i když by toho mohlo být víc...

07.10.2014 5 z 5


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Super kniha, ale ten konec...

21.09.2014 5 z 5


Tygrův osud Tygrův osud Colleen Houck

Super kniha. Velmi se mi líbila a měla jsem ji přečtenou, myslím až příliš rychle...

04.09.2014 5 z 5


Osudová proměna Osudová proměna Franziska Gehm

Šlo to...

02.09.2014 3 z 5


Tygrovo prokletí Tygrovo prokletí Colleen Houck

Super kniha!!!

29.08.2014 5 z 5


Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Super kniha. Napínavá a velmi čtivá. Moc se mi líbila, i když jsem byla z konce knihy trochu smutná. Už se těším na čtvrtý díl.

20.08.2014 5 z 5


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Úžasná kniha. Víděla jsem nejprve film, který se mi velice líbil, i když jsem měla skoro pořád slzy v očích. A kniha ta předčila všechno mé očekávání. Krásně napsaná, čtivá a poutavá. Vřele doporučuji.

11.08.2014 5 z 5


Eragon Eragon Christopher Paolini

Super kniha. Viděla jsem i film a kniha je asi milionkrát lepší. Doporučuji přečíst. Už se těším na Eldesta.

25.06.2014 5 z 5


Střípky hvězd Střípky hvězd Tereza Janišová

Četla jsem všechny tři díly Erilianu a tento mi přišel nejlepší. Trochu mě zklamalo, že to tak rychle skončilo, ale doufám, že bude i další díl. Tuto knihu doporučuji.

27.05.2014 5 z 5