Nespoutaná přehled
Nadpozemská série
< 3. díl
Clara se musela vyrovnat se znepokojujícími vizemi, se ztrátou člověka, kterého nesmírně milovala, i s bolestivým rozchodem se svou první láskou. Nepřeje se nic jiného než žít normální život, vystudovat a ujasnit si, který se dvou úžasných kluků v jejím okolí je ten pravý. Avšak další vize, a s ní spojené poslání, na sebe nenechá dlouho čekat. A je ještě děsivější a nebezpečnější než všechny předchozí. A jestliže Clara nechce obětovat svou nejlepší kamarádku i celé andělské společenství, musí se vypravit na cestu, která navždy změní její život, na cestu, která jednou pro vždy určí, kam se bude ubírat osud její i osud všech, které miluje. Ve strhujícím finále Nadpozemské musí Clara rozhodovat o svém osudu jednou provždy.... celý text
Originální název: Boundless, 2013
Co říkají o knize uživatelé?
Závěr této série vzbudil u čtenářů smíšené pocity. Mnozí byli nadšeni z napínavého děje a překvapivých zvratů. Jiní však vyjadřovali zklamání nad osudem některých postav, zejména Christiana. Kniha byla chválena za čtivost a emocionální náboj, ale někteří čtenáři měli výhrady k pomalejšímu rozjezdu a opakujícím se motivům. Celkově se však většina shodla, že série stojí za přečtení a nabízí zajímavé pohledy na milostné vztahy a nadpřirozené prvky. Více v komentářích.
Komu by se kniha Nespoutaná mohla líbit?
- Fanoušci romantických příběhů s nadpřirozenými prvky
- Čtenáři hledající napínavé a emocionální závěry
- Milovníci trilogií a sérií
- Ti, kteří ocení rozmanité postavy a jejich vývoj
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nespoutaná. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 85 komentářůSouvisející novinky - Nespoutaná (1)
Knižní novinky (25. - 31. 7.)
20.07.2013
Kniha Nespoutaná v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 2x |
| v Přečtených | 832x |
| ve Čtenářské výzvě | 8x |
| v Doporučených | 77x |
| v Mé knihovně | 276x |
| v Chystám se číst | 220x |
| v Chci si koupit | 68x |
| v dalších seznamech | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Cynthia Hand také napsal(a)
| 2012 | Nadpozemská |
| 2017 | Má lady Jane |
| 2015 | Kdybychom se neviděli |
| 2013 | Zasvěcená |
| 2013 | Nespoutaná |

84 %
64 %

Krásná kniha a takový konec jsem nečekala.... Za mě pěkná trilogie. Určitě takových knih více