tynka65 tynka65 komentáře u knih

☰ menu

Moje vina Moje vina Mercedes Ron

Super knížka, strašně dobře se čte a stránky ubíhají. Nad chováním Noah jsem občas protáčela oči, přišlo mi dost věcí co dělala hloupých, ale zas jí omlouvá věk. Nick byl skvělý, žrala jsem ho jako blbečka na začátku i jako slušňáka a ochránce na konci. Jen jsem se neubránila srovnání s Papírovou princeznou a ta pro mě byla o stupínek lepší... Jen tedy nevím co bude v dalších dílech, příběh mi přišel pěkně ukončený.

06.03.2023 4 z 5


Žhavý trůn Žhavý trůn Julie Johnson

Super pokračování, přečetla jsem ho jedním dechem. Hned beru do ruky poslední část příběhu a jsem napnutá jak to celé dopadne, ale nejvíc se těším na Cartera!

22.10.2022 4 z 5


Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Tak tohle mi vzalo dech! A zlomilo srdce.
Nádherný příběh, plný bolesti a citů. S neuvěřitelně sympatickým hlavním párem Laurie a Samem.

Knížka mi ležela doma přes rok a mě se do ní nějak nechtělo, absolutně nechápu proč?! Je úžasná! A řadí se mezi mé romantické oblíbence . A Sarah Sprinz mezi mé oblíbené autory, z německé stáje autorek je hned za Mohou Kasten ( uvidíme jak s poradím zamíchají další dva díly série).

18.10.2022 5 z 5


Jeden rok Jeden rok Eleanor Corvin (p)

Tak tohle mi sedlo jak pr**l na hrnec! Morbidní téma smrtek a sbírání duší s naprosto skvělou hlavní hrdinkou. Ema je úžasná, je sarkastická, samostatná a není fňukna (konečně!). Strašně mě bavilo, jak tahle naše drsná Ema pomalu roztává v přítomnosti Eskara (on je bůh mezi knižními hrdiny) a postupně se mění.

Zhltla jsem knížku za dva večery, jednoduše jsem se nemohla odtrhnout .

13.10.2022


Snít znovu Snít znovu Mona Kasten

Miluji každý díl celé téhle série. A všechny hlavní postavy. Série Začít znovu je jednou z nejhezčích romanťáren, které se mi dostaly do rukou ( a že jich nebylo málo). Jediné co mě štve, že to tímhle celé končí! :(

22.09.2022 5 z 5


Kouzlo obsidiánu Kouzlo obsidiánu Petra Martišková

Druhý díl je ještě lepší než první. Tak moc se těším na pokračování a na Damiena samotného!!! Tak nějak si myslím, že jsem u čtení ani nedýchala .

22.09.2022 5 z 5


Tajemství obsidiánu Tajemství obsidiánu Petra Martišková

Miluji přesně takovéhle "holčičí" fantasy s prvky romantiky. A moje holčičí dušička tady byla uspokojena na plné čáře. Skvělé postavy, dobře vymyšlený svět a prostředí Prahy. Knížku jsem zhltla asi za dva dny.

22.09.2022 5 z 5


Malibu v plamenech Malibu v plamenech Taylor Jenkins Reid

Taylor mě nikdy nezklame! Její knížky pro mě začínají být sázkou na jistou, když chci číst něco opravdu dobrého! Malibu mě vtáhlo hned od prvních stránek a moc mě bavily obě časové linky rodiny Rivových.

22.09.2022 5 z 5


BreakAway BreakAway Anabelle Stehl

Krásný příběh, sáhla jsem po něm v dobrou chvíli a krásně mi navodil prázdninovou atmosféru. Co musím vyzdvihnout je obálka! Hezčí jsem neviděla!!!

22.09.2022 4 z 5


Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Já nevím, asi byla laťka u série Začít znovu nasazena moc vysoko. Protože celá tahle série je o poznání slabší. Poslední díl jsem dočetla už jen že setrvačnosti a zvědavosti jak to celé Mona zakončí.

22.09.2022 3 z 5


Nové sliby Nové sliby Lilly Lucas

Krásný návrat do Green Valley. Izzy a Will jsou boží, a strašně mě jejich příběh bavil. Určitě jsem knížku nečetla naposledy.

22.09.2022 5 z 5


Někdo nový Někdo nový Laura Kneidl

Ten konec jsem opravdu nečekala, a to jsem si myslela, že už mě zápletky v romantických knížkách nemůžou překvapit. No, mýlila jsem se hodně. Nějak se s tím nemůžu smířit a asi to na mě bylo moc. Ale Laura píše úžasně, moc se těším na další díly.

22.09.2022 4 z 5


Zachraň se Zachraň se Mona Kasten

Ruby a James mě v prvním díle bavili mnohem víc. Tady se víceméně nic nedělo až na zvrat na úplném konci knížky. Jediné co příběh zachraňovalo byly dějové linky vedlejších postav a to hlavně Ember a Wrena. Tam jsem opravdu zvědavá jak se to bude vyvíjet dál.

No Mona Kasten sérií Začít znovu nasadila sobě samé laťku tak vysoko, že jí bude hodně těžké překonat a bohužel série Zachraň se je pro mě o hodně slabší. Naštěstí je psána opravdu čtivě, z více různých pohledů.

Jdu se pustit do posledního dílu a trošku doufám, že bude lepší než tenhle prostřední.

04.04.2022 3 z 5


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Colleen je moje modla, totálně miluji vše co napíše a 9.listopad není výjimkou. Nádherný příběh, který mě chytl a nepustil od samého začátku. Určitě jsem ji nečetla naposledy, tak jako většinu knížek od Colleen.

15.02.2022 5 z 5


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Německé autorky jsem si opravdu oblíbila a Nové začátky jsou pro mě opravdu skvělým překvapením, které jsem zhltla během asi dvou dní. Moc se těším na pokračování. A Lilly Lucas se pro mě stává mou druhou nejoblíbenější spisovatelkou německých romantických příběhů.

15.02.2022 5 z 5


Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Totálně a zcela jsem se zamilovala do postavy Jeřába a opravdu doufám, že jeho postava bude hodně figurovat v dalších dílech. Prosím!!

09.11.2021 4 z 5


Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Skvělé! Hltám každou stránku, jen čekám na nějakou větší romantiku! Maasová ji umí, to moc dobře vím už ze Dvorů, tak doufám že se dočkám i tady. Jakmile bude romantika, dávám plný počet hvězdiček.

03.11.2021 4 z 5


Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Bože, díky za Maasovou a vše co napíše! Opět se jí povedlo vytáhnout mě že čtecí krize. Miluju to, stejně jako Dvory a hned se pouštím do dalšího dílu.

28.10.2021 4 z 5


Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Proč nám to ty autorky dělají a za každou cenu rozdělí knížku do dvou dílů? První díl byl úžasný, ve druhém se kromě konce nic závratného nestalo.

23.09.2021 4 z 5


Zachraň mě Zachraň mě Mona Kasten

Příběh obyčejné puntičkářky Ruby a namyšleného floutka Jamese mě bavil, jen by mi bylo milejší, kdyby hlavní hrdinové byli starší, ale to je čistě věc mého vkusu (a věku ). Příběh sám o sobě není nijak převratný, ale je skvěle a čtivě napsaný. Chemie mezi hlavními hrdiny funguje skvěle a místy se člověk i zasměje. Knížka ubíhá pod rukama a na konci zůstaneme zírat s otevřenou pusou. Možná z ní vypustíme i nějaké peprné slovo. Na další díl jsem zvědavá, ale Začít znovu pro mě bylo silnější.

19.09.2021 4 z 5