Nové sliby

Nové sliby https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485101/bmid_nove-sliby-8tf-485101.png 4 685 158

Láska z Green Valley série

< 2. díl >

V malém městečku Green Valley uprostřed Skalistých hor žije už od mala Izzy, která tady pracuje jako instruktorka snowboardu. Už léta je tajně zamilovaná do svého nejlepšího přítele Willa, který ji bere pouze jako dobrou kamarádku. Ani romantický polibek na silvestra nepřiměl Willa, aby se na Izzy díval jinýma očima. Jednoho dne se v Green Valley objeví Cole, seriálová hvězda z Netflixu, a najme si Izzy jako instruktorku lyžování, aby ho připravila na jeho novou roli. Čím více času s ním Izzy stráví, tím více jí to k němu táhne a tím více si je Will jistý, že i jeho city k Izzy jsou hlubší, než si do teď přiznával. Jak si s tím ale šerif a milovník žen, který se vážným známostem vyhýbá, poradí? A kdo nakonec získá Izzino srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

New Promises , 2019


více info...

Přidat komentář

Wajny
12.04.2024 5 z 5

Nové sliby mají opět skvělou atmosféru - hory, zima, poklidné malé městečko, sounáležitost obyvatel, která vás hezky navnadí na příběh Izzy a Willa. Izzy, instruktorku snowboardingu, a Willa, šerifa a playboy v jednom, jsem si oblíbila už v předchozím díle, takže jsem si jejich příběh nemohla nechat ujít.

Objeví se tu i nová postava seriálové hvězdy Colea, který si najme Izzy jako instruktorku. Cole byl takový nijaký, i přestože působil jako machýrek, tak mu chyběla jiskra. Takže rozhodování Izzy, kterého si vybere, bylo hodně snadné. Setkáme si tu i s Lenou a Ryanem. Mám hrozně ráda tyhle propojené série, kde se dozvíte další info o předchozím páru. Tady jsme se utvrdili v tom, že ty dva k sobě prostě patří.

Příběh vypráví o lásce dvou přátel a o strachu ze ztráty nejlepšího přítele. Táhne je to k sobě, ale ani jeden z nich nechce nic udělat. Líbila se mi ta nerozhodnost, neustálé výmluvy a pomalé připuštění toho, že by to nemuselo skončit tragicky.
V příběhu je i hodně vtipných momentů a vtipkovaní mezi Izzy a Willem bylo skvělé.

Autorčin styl psaní je svižný, nemusíte se bát zbytečných okecávek a ihned se ponoříte do příběhu. Líbí se mi, jak dobře dokáže autorka popsat jiskření mezi postavami. Děj je předvídatelný, hlavně konec, ale to mi vůbec nevadí (tohle totiž není žádný Tolkien a nebo S.J.Maas, u kterých epické zvraty čekáte).
Jediná věc, která mi trochu vadila byl nedořešený konec ohledně Colea.

Není úplně nutné číst první díl Nové začátky, ale určitě ho doporučuji, protože o něj nechcete přijít!

Pengi
21.03.2024 3 z 5

Po prvním díle asi zklamání.


Zuzíček77
10.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Máme tady druhý díl z toho nejkrásnějšího městečka, Setkáváme se zde v hlavních rolích s Izzy a Willem, které již trochu známe z předchozího dílu. Kniha je opět krásně napsaná. Kamarádství které je z jedné strany více než kamarádství. Neopětovaná láska, nově příchozí člověk, uvědomění citů. Kniha má všechno radost, lásku, kamarádství, zvraty, spoustu emocí. Přes to se mi tento díl líbil o trochu méně než první, ale určitě stojí za přečtení.

whiolet
14.02.2024 3 z 5

První polovina knihy byla úžasná.
Děj svižný, vtipný a ve vzduchu byla cítit chemie, jenže pak přišla druhá polovina a tam kde měla být romantika přišel kýč a nelogické chování hlavních aktérů.
První díl se mi rozhodně líbil víc a ačkoliv i tenhle díl byl velmi čtivý a fajn, ke konci už mě to moc nebavilo.

zamilov.do.knih
08.02.2024 5 z 5

už nějakou dobu jsem ve čtení nějak zaseklá. buď nemám čas, nebo mě knihy v polovině přestanou bavit, nebo prostě nemám na čtení chuť. ale nové sliby mě stejně jako první díl série chytnul a nepustil. a na chvíli mi z té krize pomohl ven.
je to čtivý. fakt hodně čtivý. hlavní hrdinka izzy mi přirostla k srdci, prostředí horského městečka jsem si zamilovala už v prvním díle, romantická linka je sice taková lehce klišoidní, oba "nápadníci" jsou občas fakt na hlavu a oba dva mě štvali, nedokážu říct, který víc, a přesto jsem si tuhle knížku mega užila. knížku a vlastně i celou sérii proto můžu doporučit všem romantickým duším, věřím, že si získá vaše srdce.

Ančísek
03.02.2024 5 z 5

Bylo poměrně iritující neustále sledovat Willa s nějakými ženskými a to se jednalo jen o pár hodin, ne 8 let. Izzy má svatou trpělivost a jak víme, trpělivost přináší růže :)

Příběh mě neskutečně pohltil a prosvištěla jsem jím snad během 2 dnů. Myslela jsem, že první díl nic nepřekoná, ale tenhle se mi líbil snad ještě víc!

Napínavé, dechberoucí, legrační a neskutečně čtivé. Hurá na díl 3! :D :)

Nattali.ka
26.01.2024 3 z 5

(SPOILER) Pěkné pokračování první knihy, navázala jsem ihned na tu předchozí a samozřejmě už od první knihy víme, co se zde bude odehrávat. Tentokrát nepůjde o rychlé vzplanutí vášně ale změna přátelství v lásku. Budu se opakovat, ale pro mě prostě toto téma (vznik lásky z celoživotního přátelství) není uvěřitelné a je až skoro nereálné řekla bych. Děj byl velmi přeslazený a docela kýč, hlavně ta náhlá změna z proutníka na věrného přítele "žili spolu šťastně až do smrti". Postavy mi byly sympatické, četlo se to dobře, ale předchozí díl se mi líbil trošku víc.

Evaho73
25.01.2024 3 z 5

Čo napísať ? Možno iba to, že ide o ľahké oddýchové čítanie, ktoré ma nejako výrazne nenadchlo. Chýbala mi tam výraznejšia akcia a dynamika príbehu.

1v8na
13.11.2023 5 z 5

Navazuje na první díl. Potkáváme se i s Lenou i Ryanem.
Izzy a Will mi byly velmi sympatický.
Oblíbila jsem si je.
Líbí se mi i popis Skalistých hor.
Seznamujeme se i s novými postavami.
Za mě spokojenost

Lucyeinstory
11.11.2023 5 z 5

Nové sliby
Od autorky jsem četla Nové začátky, které se mi moc líbily a oblíbila jsem si v nich Izzy, která je pravé hlavní postavou v tomto díle. Will a Izzy jsou takový ten typicky pár z romantických komedií.
Dostávali se do situací, které bych opravdu moc ráda viděla ve filmovém zpracování.

I v tomto příběhu se setkáváme s hlavní dvojicí z minulé knihy, která mě stále bavila. Seznámíme se ale i s novými postavami, které vám rychle přirostou k srdci.

Sice jsem knihu četla v rámci společného čtení, ale nebyla jsem schopná dodržet rozvrh, ačkoli jsem se snažila. Kniha je velmi čtivá a musíte číst dál a dál

Izzy a Will jsou za mě moc fajn dvojka a líbilo se mi, jak si k sobě postupně hledali cestu.

ElessaRiverbow
31.10.2023 4 z 5

(SPOILER) Tohle bylo skvělé čtení. Už od začátku se to četlo velmi dobře a příběh mě bavil. Prostředí Skalistých hor jsem si opět zamilovala. Izzy mi byla sympatická, stejně tak i Cole. O něm jsem četla čtvrtý díl, takže bohužel kvůli tomu jsem přišla o to napětí, jestli Izzy skončí s ním nebo s Willem. Naštěstí to můj dojem z knihy nijak nezničilo. K Willovi jsem si musela dlouho hledat cestu, protože se mi někdy jeho chování vůbec nelíbilo. Konec byl trochu rychlejší než jsem očekávala. Moc se těším, až si přečtu i zbylé díly.

Kniholapka
15.10.2023 5 z 5

Tahle série prostě hladí po duši a hřeje u srdce. Krásná atmosféra hor a divoké přírody tomu dodává správnou dávku divokosti a romantická linka je jak vystřižená z pravého slaďáku. Přestože je to typická romantika, nevadí a nezdá se být naivní ani vnucovací.
Tuto knihu si užijete...

petraLI
09.10.2023 2 z 5

Nuda, nuda, nuda. Musím říct, že jsem vážně zklamaná. Z prvního dílu jsem čekala, že Izzy a Will bude rodeo, ale ono prd. Chemie žádná, příběh pokulhával a zápletka taky žádná. Škoda... mohl to být skvělý příběh.

Ála1968
01.10.2023 5 z 5

Tak na Izzy a Willa jsem se těšila už po přečtení prvního dílu s Ryanem a Lenou, který byl opravdu skvělý.Sice to bylo trošku jiné,ale stejně působivé jako předchozí díl.Oba byli sympatičtí a vůbec jsem se nenudila

Dasa1313
22.09.2023 5 z 5

Ach, ano, je to romantika jako blázen, ale tak krásně napsaná. Skalisté hory, sníh, dřevo, oheň.. Zní to jako pohádka.
Již první díl mě nadchnul a na druhý jsem se opravdu těšila, příběh Izzy a Willa je skvělý a líbí se mi jak navazuje na předchozí díl a postavy stále vyvíjí. I když jsem četla první díl dávno, rychle jsem si na vše rozpomenula.
Autorka píše neuvěřitelně čtivě. Relaxační, oddechová kniha, nejlépe ke krbu s dekou a horkou čokoládou:)

adelazelenkova
19.09.2023 5 z 5

Druhý díl taktéž nezklamal, ale kdybych ho měla porovnat s tím prvním, tak byl o trochu slabší. Děj je opět velmi jednoduchý, romantický a příjemný. Možná mi tam chyběla nějaká větší zápletka a trochu větší milostný trojúhelník, ale i tak jsem byla spokojená. Postavy jsou sympatické, u jejich dialogů se zasmějete a romantické pasáže jsou dostatečné, mohlo bych ji být ale více :). Doporučuji všem holkám, které mají rády romantiku a jednoduché příběhy jim nepřipadají klišé.

Bety093
09.09.2023 4 z 5

Druhy díl za mě o malinko horší než ten první. Líbilo se mi jak se to hezky propojilo a vlastně příběh z první knihy pronikl i tady. Izzy za mě ze začátku trochu zmatená, ale celkově ostrá a upřímná. Will mi ze začátku vadil, ale na konci si i on získal mé sympatie. Krásný román, půjdu i do dalších dílů, doporučuji.

Petra-1
08.09.2023 3 z 5

Styl psaní i postavy pro mě byly nemastné a neslané. Četla jsem hodně knih na podobné téma.

klarinka9974
06.09.2023 5 z 5

Už první díl byl perfektní a druhý díl s Izzy byl taky vážně super. Žádný dlouhý, nudný příběh. Ale skvělý děj, pořád se něco dělo a o zábavu nebylo nouze. Samozřejmě jsem hlavním postavám od první stránky fandila a konečná kapitola byla opravdu třešničkou na čokoládovém koktejlu.

pollyn
04.09.2023 3 z 5

Hlavní story je romantické klišé, ale vše ostatní je nekonvenční, osvěžující a čtivé. Zajímavé prostředí, postavy i trojúhelník. Do toho ten Hollywood. Vtipné a nápadité :)

Štítky knihy

láska Amerika romantika sníh, vločky Colorado přátelství z dětství snowboarding

Autorovy další knížky

Lilly Lucas
německá, 1987
2021  87%Nové začátky
2022  86%Nové sliby
2022  85%Nové sny
2023  87%Nové vyhlídky
2024  87%Nové šance

Kniha Nové sliby je v

Právě čtených8x
Přečtených930x
Čtenářské výzvě136x
Doporučených44x
Knihotéce438x
Chystám se číst273x
Chci si koupit86x
dalších seznamech13x