Nové vyhlídky

Nové vyhlídky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/513510/bmid_nove-vyhlidky-X5Q-513510.jpg 4 329 74

Láska z Green Valley série

< 4. díl >

Když se Annie po těžké nehodě probouzí z kómatu, musí se spoustu věcí naučit od začátku. A to nejenom takové věci jako je chůze a psaní, ale musí se naučit především zase žít. Annie se chce co nejrychleji vrátit ke své práci automechaničky v dílně, kterou vede spolu s tátou v městečku Green Valley. Idylické prostředí Skalistých hor si ovšem jako svůj úkryt před novináři vybral i Cole Jacobs, seriálová hvězda Netflixu, která se tu především užírá nudou. Annie se pustí do zkoušení vánoční Betlémské hry, aby tak zachránila letní tábor pro děti, a Cole Jacobs se jí připlete do cesty jako pomocný režisér. Ti dva se ovšem nemůžou v ničem shodnout a Annie je o tolik jiná, než všechny ostatní ženy, které Cole doposud poznal. Najdou spolu vůbec někdy společnou řeč, nebo pochází z až příliš odlišných světů?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

New Horizons


více info...

Přidat komentář

Klárka30
19.04.2024 5 z 5

Nové vyhlídky– již po 4 se vracíme do Green Valley. miluju toto maloměsto. Tentokrát sledujeme Annie a Cole– od nenávisti k lásce, jak víme již z předchozích dílů Annie byla dlouhou dobu v kómatu a nyní se vrať vrací do městečka kde žije zde potkává filmovou hvězdu a láska mezi nimi může začít. asi nejvíce mě rozesmálo sáňkování (vrátila jsem se do dětských let)

Miluji knížky od této autorky jsou skvělé a pokud máte rádi romantiku tak určitě doporučuji tuto celou sérii stojí to opravdu za to já mám všechny díly série pořízené jako e knížky a nemůžu se jich nabažit.

Wajny
12.04.2024 5 z 5

Vracet se do Green Valley je vždycky jako návrat do známého a milovaného místa, kde se ale vždy najde něco nového a zároveň se nezapomíná na postavy z minulých dílů.

Příběh Annie a Cole jsem si užila. Annie je skvělá, lehce paličatá, která si jde tvrdě za svým. Její návrat do běžného života nebyl úplně snadný, ale naštěstí má opravdu skvělého tátu, místní obyvatele a také novou přítelkyni v podobě Leny. Líbilo se mi její povolání, které bylo velmi nevšední, autorka tím boří stereotypy.

Cole se mi líbil už v Nových slibech, ale tady konečně ukázal svou pravou stránku. Jeho ego je sice enormní, co bychom taky mohli chtít od Netflixové hvězdy, ale mě to hrozně bavilo. Líbilo se mi jeho odhodlání ke změně a k tomu ukázat to Annie, i když to měl tedy velmi těžké, ale nevzdal se.

Jejich vztah se vyvíjí od prvotního odporu k přátelství a nakonec k něžné milé romantice. Autorčin přístup k romantické lince je přirozený a pozvolný, což mi velmi vyhovuje. Postupně se odhalují jejich minulé bolesti a trauma, což přidává hloubku jejich vztahu.

Styl psaní autorky je plynulý a snadno srozumitelný. Krátké kapitoly a svižný děj zaručují, že stránky knihy plynou rychlostí blesku. Konec byl trochu uspěchaný a lehce vyřešený, autorka je mohla ještě nechat chvilku trpět, ale jelikož si nelibuje v pseudodramatech, tak tam už nebylo moc prostoru na nějaké další věci, takže ve výsledku jsem s koncem spokojená.

Jsem nadšená a těším se na další díl série, protože na Sama jsem opravdu zvědavá. Autorka už tady nahlédla do jeho života, ale bylo to jen pár útržků, takže jsem hodně zvědavá.

Nové vyhlídky doporučuji všem, kteří hledají lehké a zábavné čtení s příjemnými postavami a krásným romantickým příběhem.


alzbeta2843
26.03.2024 3 z 5

Milé čítanie na doladenie kľudnej pohody v zime, hoci sa kniha odohráva skôr v jesennom období i tak som sa preniesla do tej krásnej oblasti v horách. Kniha bola taká priemerná, musela som sa nejakými časťami preskúsať, asi ma prvá časť bavila viac.

vera4669
16.03.2024 4 z 5

Green Valley mi přirostlo k srdci. Líbí se mi popis krajiny a okolí a stejně tak postavy, i když jsou příběhy tak nějak podobné ve schématu, tak si stejně nenechám ujít. Neznám moc takto příjemných románků a pro mě je to příjemná oddechovka, kdy se plně ponoříme do Skalických hor a nic jiné v tu chvilku není :)

Kuci12
11.03.2024 4 z 5

"Postarej se o to, aby s tebou byl někdo, kdo tě chytí, když upadneš."
Hmm, Green Valley - hned bych tam jela na dovolenou. Vysoké hory, bělostný sníh, vzduch který jiskří mrazem a láskou. Všichni staří dobří známí a zápletka, která je stejná, ale pokaždé trochu jiná. Annie a Cole mě bavili stejně, jako seriál na Netflixu. Ne dobře, oni byli lepší.
"Každý má zátěž. A každý má příběh. To nás dělá tím, kým jsme."

Zuzíček77
09.03.2024 5 z 5

(SPOILER) Město Green Valley si mě úplně získalo, líbí se mi popis celého města a zatím každá postava mi přirostla k srdci. Annie se mi zalíbila svojí láskou k autům. Celý děj se vyvíjel tak hezky od popichování k lásce jako hrom. Těm dvěma jsem to opravdu přála. Mohu s klidným srdcem říct, že tento díl se mi líbil nejvíc. Teda všechny byly hezké ale tenhle mi přirostl k srdci nejvíce.

Drnkla
01.03.2024 4 z 5

Jelikož má kniha podobnou dějovou linii jako předchozí díly, nečekala jsem, že román č.4 mě bude bavit stejně jako ty předchozí.
Pořád je to hrozně milá romantická oddychovka a jsem ráda, že popisuje opět zimní zasněžené Green Valley. Opravdu povedená čtivá série.

uzivatel9575
27.02.2024 5 z 5

Jak já bych chtěla jet do Green Valley pro svoji lásku! Tahle série je tak milá, mám ráda všechny postavy a jsem ráda, že s nima jste pořád v kontaktu i s dalšími díly, které už nejsou o nich. Annie a Cole byla další dvojice, která chytla za srdce a získali si mě mnohem více než Noah a Elara.

MamaKnihomolka
27.02.2024 4 z 5

Již po čtvrté jsem se vrátila do Skalistých hor se sérií Láska z Green Valley. Tentokrát byla v hlavní roli Annie, kterou jsme už poznali v předešlém díle (Nové sny), spolu s Colem, kterého známe už od dílu druhého (Nové sliby).
Takhle série mě prostě baví. Stejné prostředí, humor, dobře známé postavy, které pokračují ve svých životech dál a spolu s nimi poznáváme další postavy z městečka Green Valley.

Kniha se opět krásně četla a já si to moc užívala.
Smála jsem se nahlas při popichování mezi Annie a Colem. I když jsem zrovna Colea ze začátku (a vlastně už v druhém dile) nemusela, cestu si ke mě postupem čtení našel.
U Annie jsem se těšila na život automechaničky, ale toho tam bylo pomálu (a to je silný slovo). Ano, zotavovala se z nehody, ale stejně, čekala jsem víc.

Celá série jede podle určitého vzorce, který nijak extra nevybočuje a musím říct, že tady na tom dílu to bylo hodně znát. Ne, že by mě nebavil, ale už nepociťuji takový moment překvapení nebo napětí, jako u předchozích dílů. Mám ráda originalitu a tady už značně pokulhává. Chtělo by to něčím ozvláštnit, aby čtenáře něco překvapilo. Něco co zkrátka nečekal a v minulých dílech to nebylo.

petulkapeta
25.02.2024 5 z 5

„Mám tu jizvu rád," šeptal mi do rtů.
„Já ne. Připomíná mi nejhorší den mého života."
„Pro mě znamená, že jsi přežila."

Tady v Green Valley je stále nádherně a nedivím se,že byl Cole okouzlen. Anie jsem měla ráda už dřív..a ti dva jak si dopisovali to mě bavilo..tuhle serii miluju

Ančísek
17.02.2024 5 z 5

Nečekala jsem, že mě právě tento díl zanechá v slzách, ale je to tak, byl to doják :D

Krásně svižně plynul a byla to zajímavá změna mít hrdinku bláznivou do aut :)

Co na to říct, dechberoucí a rozkošné :)

1v8na
16.02.2024 5 z 5

Romantika až na půdu, ale hodně se mi líbila.
S Annie jsme se seznámili už ve třetím díle série. Už tehdy jsem byla zvědavá, jak to s Annie bude. Tenhle díl mě proto dostal.
Musím říct, že Annie nezklamala a obdivuju její silnou povahu.
Cole mě také naprosto překvapil.

Už teď se těším na další dil.

keiko33
30.01.2024 5 z 5

Tak to bola taká pekná rozprávka o hercovi a automechaničke v krásnom horskom prostredí.

Domisek1
18.01.2024

Moje srdcovka z Green Valley.. krásný příběh,prostředí i postavy. Už se nemůžu dočkat další knihy.

Marry001
17.01.2024 4 z 5

V pořadí čtvrtý díl ze série Láska z Green Valley. A pro mě krásný návrat do ještě krásnějších hor.

U Lilly je jistota, že si u knihy příjemně odpočinete, zrelaxujete a přenesete se do té správné zimy v horách, kde je krásná příroda, lidi jsou zde na Vás milý, usmívají se a pomáhají si navzájem.

Annie se po kómatu vrací do Green Valley, kde začíná od začátku svůj život. Popravdě jsem ji její návrat nezaviděla. Ty soucitný pohledy a vědomí, že nic nebude jako dřív. Ale stala se z ni silná žena, která to nevzdala a pracovala na sobě.

Cola známe z druhé knihy. Na konci druhého dílu mě dost sklamal. Tady jsem si k němu chvilku hledala zpátky cestu. Ale to jak se choval k Annie. Co mi vadilo na začátku byla jeho arogance. Betlémská hra to ale u něj vyžehlila a to nemluvím o festivalu.

Přitažlivost mezi oběmi tam byla, vtipné scény a hlášky určitě nechybí. A co určitě nechybí jsou postavy z předešlých dílů. Je možný, že Lenu mám čím dál raději i když si mě získala už v prvním díle?

Jak už jsem říkala u předešlých knih. Nehledejte zde žádné velké drama ani zápletky. Opravdu je to odpočinkové čtení u kterého se usmíváte a si říkáte, že sladčí to být nemůže. Ovšem i tak si říkám, že mě dosti zajímá, jak by to u nich vypadalo třeba za 5-10 let. A mě tato kniha do tohohle hektického období sedla.

4xbabča
10.01.2024 5 z 5

Zatím všechny příběhy z Green Valley byly krásné romantické čtení v prostředí Skalistých hor. Tentokrát je to příběh automechaničky Annie, která po autonehodě se vrací zpět do běžného života a také ke své oblíbené práci a přátelům. Tato krásná čtenářská série opravdu stojí za přečtení a já se těším na další knihu, která už brzy vyjde.

Tamirai
26.11.2023 4 z 5

Tak v tomto dieli bola romantická linka aj iskrenie medzi hrdinami oveľa viac uveriteľné.

Bolo to milé a pohodové čítanie, staré-dobré Green Valley a tešilo ma, že v tejto časti bola aj Lena.

Jednotka je stále mojou srdcovkou :) , no aj táto časť bola fajn. Síce sa tu riešilo režírovanie a nácvik Betlehémskej hry, ale som rada, že sa to nejak do detailov nerozoberalo a malo to len taký fajn “malomestský nádych.

Som spokojná, knižka sa čítala sama.

MAU256
24.11.2023 5 z 5

"Je to jenom pár měsíců a doufám, že tak dlouho na mě počkáš." Jeho hlas přitom najednou už nezněl tak sebevědomě. "A potom se přestěhuju sem. Buď do své chaty, nebo ...," nadechl se, "někam s tebou."

Opět nádherné romantické čtení. Zase jsme se ocitly v Green Valley, tentokrát s příběhem automechaničky Annie, která se zotavuje po autonehodě a dlouhých měsíců v kómatu. Od začátku je nám jasné, jak to celé dopadne, ale to vůbec neubírá na čtivosti. Určitě mohu celou sérii jenom doporučit a už se těším na "Nové šance" a příběh Sama.

LunaL.
16.11.2023 5 z 5

Stejne krasny, jako 1.dil. A 2. a 3.! :)
Kdyby byly vsechny knihy stejne ctive, jako tyhle od Lilly Lucas, to by bylo tydne prectenych knizek! :-))

klarinka9974
14.11.2023 5 z 5

Já prostě miluju Lásku z Green Valley, každý příběh byl vážně skvělý a rozhodně i tento s Annie a Colem byl úžasný. Od začátku jsem se do knihy ponořila a líbilo se mi, že se vrátila Lena z prvního dílu a byla součástí tohoto dílu. Líbí se mi jak je popsané prostředí a jak na vás dolehne i ta zimní atmosféra. Bylo od začátku jasné jak i tento příběh skončí ale i přesto to bylo tak kouzelný a hezký, že bych nejraději četla další díl.

Autorovy další knížky

Lilly Lucas
německá, 1987
2021  87%Nové začátky
2022  86%Nové sliby
2022  85%Nové sny
2023  87%Nové vyhlídky
2024  87%Nové šance

Kniha Nové vyhlídky je v

Právě čtených11x
Přečtených432x
Čtenářské výzvě17x
Doporučených20x
Knihotéce279x
Chystám se číst188x
Chci si koupit57x
dalších seznamech12x