Tery702 Tery702 komentáře u knih

☰ menu

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Kniha nebyla úplně špatná, ale měla jsem problém se do ní začíst. Ovšem dám tomu ještě šanci a půjdu do druhého dílu.

22.12.2018 3 z 5


Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

Zajímavý příběh o holce, která to má v hlavě pomotané.

16.11.2018 4 z 5


Černooká Černooká Anna Musilová

Je to dobrá kniha. Má děj, který má smysl, ale i přes to, se mi některé pasáže nelíbily a přišly mi až moc skoro brutální.
Proto hodnotím 4 hvězdičkami. Ale určitě se mi líbí, že takovouto knihu byla schopná napsat česká autorka, takže by si jí měl přečíst každý, kdo má rád tento žánr! Určitě to není promarněný čas a DOPORUČUJI.

06.11.2018 4 z 5


Archiv Archiv Victoria Schwab

Kniha se mi líbila, četla se dobře. Ale nebylo to zase to, že bych se od toho nemohla odtrhnout.

22.06.2018 4 z 5


Černé znamení Černé znamení Sebastien de Castell

Úžasné. Ten děj krásně plynul, že jsem se nenadála a už byl konec knihy! Opravdu se moc těším na další díl a doporučuju všem, co mají rádi pořádné sci-fi :-)

11.06.2018 5 z 5


Divotvůrce Divotvůrce Sebastien de Castell

Už jenom samotný název a obal knihy mě okouzlil. Přečetla jsem jí jedním dechem, a pokud máte opravdu rádi pořádné sci-fi, tak mohu určitě doporučit. Má to pořádný děj a hlavně to má hlavu i patu. Skvělé!!!

31.05.2018 5 z 5


Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Upřímně musím říct, že jsem se na tuto knihu opravdu těšila, jelikož jí všichni chválili. Ale zase na jednu stranu jsem nevěděla, co čekat, protože o LGBT komunitu se nezajímám a nemám na ní žádný názor. Ovšem po přečtení této knihy, je to jinak :-) Dozvěděla jsem se i nové informace ohledně této komunity a určitě doporučuji k přečtení! ;-) Jediný důvod, proč dávám jenom 4* je ten, že epilog na konci - ty poslední přímé věty, které oznamuje Daniel s Kitem Terese - mi přišel až přehnaný :-)

20.05.2018 4 z 5


Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Toto je přesně ten typ knihy, u které je mi opravdu líto, že končí. Ale co jsem pochytila z ostatních komentářů, tak by mohlo být pokračování ne? Každopádně se těším, pokud budou další díly. Už od začátku jsem se do knihy začetla a zamilovala se do ní! Je skvěle napsaná a námět na knihu je perfektní.
Určitě doporučuji k přečtení!!! :)

13.05.2018 5 z 5


Ledová jako sníh Ledová jako sníh Danielle Paige

Mě osobně se kniha velmi líbila, ale přece jenom k nějakým částem bych si výhrady našla. Například asi k posledním 5ti stránkám... Co to má jako být? Chápu, že autorka to chce udělat napínavé, ale toto? Určitě se to dalo udělat jinak, nebo to alespoň lépe napsat... Proto dávám 4 *

29.04.2018 4 z 5


Inferno Inferno Lisa Jane Smith

Rozhodně nejlepší díl z této série. Ze začátku jsem se bála, abych tuto sérii vůbec dočetla, ale musím říct, že když si vše přeberu zpátky, tak to bylo vlastně velmi vydařené a povedlo se. Mě osobně se to velmi líbilo! ;-)
A neskutečně jsem si oblíbila Juliana!!!

09.04.2018 5 z 5


Lovec Lovec Lisa Jane Smith

Od knihy jsem čekala trochu více, ale i přesto mě bavila. Proto dávám 4 *

01.04.2018 4 z 5


Jeden z nás lže Jeden z nás lže Karen M. McManus

Tato kniha se mi moooc líbila. Je velmi čtivá a opravdu pořád se tam něco děje, takže nemůžete přestat číst. A hlavně ten konec! Čekala jsem cokoliv, ale toto? Byl to jediný konec, který jsem prostě nečekala!
Za mě pět hvězdiček :-)

17.02.2018 5 z 5


Krysař Krysař Viktor Dyk

Vybrala jsem si jí jako povinnou četbu. Těšila jsem se na ní, protože jsem u ní četla kladné recenze, ale mě osobně celkem zklamala....

04.02.2018 3 z 5


Souboj Souboj Nancy Lindsay Jones Holder

Miluju tuhle sérii! Je to krásné a hlavně čtivé. Posledních 50 stránek jsem doslova zhltla. A hlavně mě překvapilo, jak to nakonec všechno dopadlo.. nečekala jsem to. Musím říct, že jsem si zakončení představovala úplně jinak, a proto mě to tak asi šokovalo, ale nakonec jsem se s tím musela smířit a líbilo se mi to! Doporučuji k přečtení ;-)

02.02.2018 5 z 5


Polibek v New Yorku Polibek v New Yorku Catherine Rider

Velmi příjemný příběh a jednoduché na čtení. Prostě taková oddechovka ;) Doporučuji k přečtení!!! :)

30.12.2017 5 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

Hodně lidí říká, že se jim pokračování Selekce nelíbí. Ale já si myslím opak. Je zajímavé číst, co se dělo dál po svatbě Maxona a Ameriky. A ještě úžasnější je sledovat, jak se Eydlyn během příběhu mění. Od začátku jsem se zamilovala do Kila a tak trochu doufala, že to bude on, kdo si získá celé její srdce. On si ho teda sice získal, ale nakonec si vzala někoho, koho bych tedy ani ve snu nečekala. A Hale s Eanem... to bylo sakra nečekané!!!!!! Miluju celou serii a ještě více muluji Eadlyn!!!! :)

28.12.2017 5 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Kniha mě opravdu mile překvapila. Nejdříve jsem koukala na film, ren mě ale nebavil, tak jsem ho v půlce vypla a šla jsem si přečíst knížku. A jsem naprosto nadšená, všechno to do sebe krásně zapadá. Je to prostě úžasný. John Green má opravdu úžasné knížky :)

15.12.2017 5 z 5


Mluv Mluv Laurie Halse Anderson

Tato kniha mě mile překvapila. Nejdříve me nebavila, ale když jsem jí dočetla, tak jsem jí celou pochopila a je to úžasná kniha. Jediné co mě na ní mrzí, je to, že se ro všechno rozjede až na konci.

02.12.2017 5 z 5


Palác lží Palác lží Erin Watt

Dle mého názoru velmi pěkný díl. Sice byl trošku zdlouhavý, ale i přes to mě bavil. Tušila jsem jak to skončí, ale i tak jsem musela číst dál, abych se přesvědčila, že to tak opravdu bude. Hodnotím tuto knihu kladně a doporučuji.

24.11.2017 5 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Nádherné! Lepší než prví díl. A ten konec? Hned musím číst třetí díl!!!

09.11.2017 5 z 5