Koruna přehled

Kiera Cass

Selekce série

< 5. díl

Keď sa Eadlyn stala prvou princeznou v dejinách Illey, vôbec nepredpokladala, že by sa v Selekcii mohla zaľúbiť do niektorého z tridsiatich piatich uchádzačov o svoju ruku. Prvé týždne len odpočítavala dni, aby mohla konečne poslať všetkých účastníkov Selekcie domov. Udalosti v paláci sa však zvrtli, postavenie Eadlyn sa výrazne zmenilo a ona si uvedomila, že asi predsa len nechce zostať sama.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , CooBoo
Originální název: The Crown, 2016

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Koruna uzavírá příběh Eadlyn a přináší smíšené pocity. Mnozí čtenáři oceňují její vývoj a dospělost. Atmosféra je stále pohádková, ale děj obsahuje politické prvky a romantika je méně výrazná. Někteří fanoušci postrádají epilog a považují konec za uspěchaný. Přesto většina čtenářů hodnotí knihu pozitivně a doporučuje ji dalším. Více v komentářích.

Komu by se kniha Koruna mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi pohádkové konce
  • Milovníci knih s politickými prvky
  • Čtenáři, kteří sledují vývoj postav

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Koruna. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Mabie
03.02.2026

Nejsem cílová skupina, ale je to oddechovka, která mě potěšila. To koneckonců odráží i výborné hodnocení, které jsem knize dala. A třebaže to není není žádný literární skvost, prostě jsem něco takového potřebovala.
Selekce v “opačném gardu” dopadla jak měla, potěšila a kromě ústředního motivu výběru ženicha přinesla řadu dalších mikropříběhů, které by se daly dále rozvíjet.
Nakonec byl příběh o Eadlyn opravdu milý a jako romantické pohlazení po duši ho doporučuji.
Stručně: milá oddechovka

všech 366 komentářů

Související novinky - Koruna (1)

Knižní novinky (15. - 19. květen)

16.05.2017

I malý kousek dobra je lepší než žádný.

Kniha Koruna v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených3 242x
v Mé knihovně936x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi