Rudá královna přehled

Rudá královna
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/260316/bmid_ruda-kralovna-k82-260316.jpg 4 1567 1567

Chudobou zasaženi Rudí žijí pod nadvládou Stříbrných - elitních bojovníků s nadpřirozenými schopnostmi. Pro sedmnáctiletou chudou dívku Mare Barrow se ale asi nikdy nezmění to, že patří mezi Rudé. Mare pracuje v paláci Stříbných, v městě, které nenávidí. Rychle nicméně zjišťuje, že přesto, že jí v žilách koluje červená krev, ovládá smrtící sílu. Taková, která je pro Stříbrné hrozbou a která by mohla zničit jejich nadvládu. Moc ale představuje nebezpečnou hru. Kdo v tomto světě rozděleném krví vyhraje?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Red queen , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rudá královna. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (339)

Eleanor-ka
22.07.2024 5 z 5

Naprosto úžasná kniha! Popravdě vůbec nechápu to hodnocení tady, protože takhle dobrý fantasy příběh jsem už dlouho nečetla. Co se týče hlavní myšlenky, tak to není zrovna něco zcela výjimečného, co bychom už někdy něco podobného nečetli, ale v podstatě je to úplně jiný a zcela pohlcující příběh a já se do něj úplně ponořila, takže za mě spokojenost maximální a už se těším na ostatní díly!

_čtenářka_
06.06.2024 5 z 5

Kde se mi Rudá královna schovávala? Moc se mi totiž líbila! Skvělá hlavní hrdinka, úžasně vymyšlený svět, a nejlépe napsané vyprávění z první osoby, jaké jsem v tomto žánru četla. Jsem více než spokojená a jdu hned na další díl - konec byl totiž jeden velký zvrat.


petrulka
28.04.2024 4 z 5

Mě se kniha líbila moc. A to od prvních stránek. Nezdálo se mi na nich ní nudného, ani zdlouhavého. Příběh má něco z Hunger Games, něco ze Selekce, není to úplně vrchol originality a vývoj některých postav je celkem předvídatelný. Je to takové osvěžující čtení, zábavné, pohodové. Mám všechny díly a jsem ráda, že jsem je pořídila najednou, čekám, že dvojka bude ještě lepší.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Rudá královna v seznamech

v Právě čtených32x
v Přečtených2 234x
ve Čtenářské výzvě299x
v Doporučených190x
v Knihotéce646x
v Chystám se číst968x
v Chci si koupit301x
v dalších seznamech22x