Skippka Skippka komentáře u knih

☰ menu

Stříbrný stonek Stříbrný stonek Crystal Smith

Musela jsem si přečíst první dva díly znova, abych se neztrácela. Přesto jsem občas musela zapřemýšlet nad časovou osou. Každopádně se mi závěr líbil :-)

02.02.2024 5 z 5


Princezna popela Princezna popela Laura Sebastian

Nečekala jsem dle recenzí knihu roku, ale mě se líbila :) Děj tak nějak ubíhá, čte se dobře. Některé scény by možná zasloužili trochu rozepsat, ale neměla jsem problém jí dočíst :)

11.09.2022 5 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Četla jsem jí na dvakrát. Poprvé jsem knihu odložila po první nebo druhé kapitole, že tohle nepůjde. Nakonec jsem to zkusila znova a byla to pecka. Příběh ubýhal, nabíral zajímavé směry a nakonec překvapil.

10.07.2022 5 z 5


Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Byla to jízda! Nemohla jsem knihu odložit, dala jsem jí za víkend :-) Poppy mě sice občas trochu štvala rozebíráním toho samého dokola, ale vývoj celého příběhu se mi líbil. Třetí díl začnu louskat v angličtině, to by mohlo vyjít akorát než vyjde česky :-D

03.04.2022 5 z 5


Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Podle recenzí jsem si nebyla jistá, jestli se mi bude knížka líbit, ale přečetla jsem jí na jeden zátah! Četla se snadno, děj ubíhal, postavy vyvolali přesně to co autorka zamýšlela :-) Za mě super!

30.03.2022 5 z 5


Dvůr stříbrných plamenů Dvůr stříbrných plamenů Sarah J. Maas

Maas nezklamala a vtáhla mě do děje tak, že jsem knihu nepustila ani při čištění zubů
Mě se líbila, četla se sama, příběh zaujal, spád to mělo až v poslední části jak jsme zvyklí. Nestu jsem měla za takovou neutrální osobu, tvrďačku, ale teď mi přirostla k srdci. No a Cassian? Tak toho zbožňuju od první stránky co se objevil, takže já jsem spokojená :-)

05.03.2022 5 z 5


Tři temné koruny Tři temné koruny Kendare Blake

Tak jo, ten konec jsem nečekala! Knížka byla čtivá, ubíhala, postavy se mi líbili a těším se na další díl :)

23.01.2022 5 z 5


Bohové a monstra Bohové a monstra Shelby Mahurin

Líbilo se mi, i když místy se to táhlo Autorka se dobře mi čte moc dobře

24.12.2021 4 z 5


Krev a med Krev a med Shelby Mahurin

Ale jo, nakonec se mi líbila, rozjezd byl delší, ale vývoj postav mě bavil :) Občas mi to přišlo trochu natahované, ale tak to občas bývá. Začalo to odsýpat a najednou byl konec, těším se zas na trojku :)

20.03.2021 4 z 5


Caraval Caraval Stephanie Garber

Nemohla jsem se začíst, nakonec to bylo i zajímavé. Občas jsem se trochu ztrácela, ale zase to patřilo k tomu světu :-)

05.01.2021 4 z 5


Temný kvítek Temný kvítek Crystal Smith

Anotace mě prvotně odradila, ale jsem zvědavá a knihu přečetla :-) Pěkně navazovala na první díl, byla akční, moc se mi líbila, teď jen to čekání na závěrečný díl :-)

10.10.2020 5 z 5


Smrtná zima Smrtná zima Kate A. Boorman

Jsem na drobných rozpacích, možná jsem čekala trošku více akce :) Ale jinak je to čtivá kniha, příběh zajímavý, krásná obálka, hned se vrhnu na další díl.

10.08.2020 4 z 5


Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Přečteno za dva dny a to jen proto, že jsem musela do práce :) Závěr trilogie se mi líbil, i když mi přišel trochu "uspěchaný". Nenudila jsem se, Cardana jsem si zamilovala ještě více.

31.07.2020 5 z 5


Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Začátek byl opět krušný a přemýšlela jsem, zda knihu neodložit. No nedala jsem se a bylo to bezva! Myšlenka je suprová :) Nejvíc se mi líbila dimenze v Rusku.

18.07.2020 5 z 5


Krvavý lístek Krvavý lístek Crystal Smith

Přes mé počáteční rozpaky se děj rozjel a knížku jsem neodložila. Zajímavý svět, promyšlený příběh. Párkrát jsem i zaklela :) Tentokrát mi sednul uzavřený konec.

28.06.2020 5 z 5


Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

(SPOILER) Nejnapínavější díl, po zmínce na konci Prohnilého města Alina Starková - zesnulá jsem byla napnutá jak to dopadne a jsem spokojená, bitva mohla být trochu více rozepsaná, ale neurazí to. Závěr mě dojal :)
Doufám, že nejsem jediná, kdo choval nějaké sympatie i k Temnyjovi :) Nikolaj mi přirostl k srdci a chystám se na jeho příběh :)

03.06.2020 5 z 5


Světlo a stíny Světlo a stíny Leigh Bardugo

Nejdřív jsem si dala sérii Šest vran, její svět jsem si zamilovala, tady se člověk dostává trochu do hloubky co se týče grišů :) Setkání se Žeňou je jako bonus. Čte se to lehce, dobře.

28.05.2020 5 z 5


Prohnilé město Prohnilé město Leigh Bardugo

Zhltnuto za dva dny, miluju Kaze, Inej a Jespera :) A doufám, že se autorka do tohoto světa ještě vrátí :)

26.05.2020 5 z 5


Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Líbí se mi svět do kterého jsem díky Inej a Kajovi vypadla. Líbí se mi i pohledy jiných postav. Knížku jsem zhltla za dva dny :-)

19.05.2020 5 z 5


Válečná smršť Válečná smršť Victoria Aveyard

Všeobecně nemám ráda otevřené konce a tenhle je otevřený až až. Ale zase naděje, že bude pokračování mi vykouzlí úsměv na tváři :) Knížka se mi líbila, líbil se mi celkově svět rudých, stříbrných a novokrevných.

28.04.2020 4 z 5