Království těla a ohně

Království těla a ohně
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489499/bmid_kralovstvi-tela-a-ohne-hCP-489499.jpg 4 976 976

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série. Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie. Chce, aby proti němu bojovala, a ona jeho rozkaz ráda uposlechne. Aby našla svého bratra, musí se spojit s nebezpečně svůdným Casteelem DaNeerem. Je jen otázkou času, než tajemství dvou království vyjdou na světlo. Ale až nebesa začnou krvácet, mohlo by být pozdě.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

A Kingdom of Flesh and Fire, 2020


více info...

Přidat komentář

Ivanka83
17.10.2024 5 z 5

Tak to byla pecka. Knihu jsem zhltla, ani nevím jak. Až mi bylo smutno, když jsem otočila poslední stránku.
Miluju Poppy, Casteela, Kierana... Těším se, ale i děsím, jaké to bude v Atlantii.
Už abych měla v ruce pokračování...
Doporučuji.

Ála1968
11.10.2024 5 z 5

Tak jo, tenhle díl byl o hodně lepší než ten předchozí.Hned od začátku mě vtáhl do děje a udržel mě tam až do konce.A ten konec? To jsem fakt nečekala, musím honem na další díly


Peťulka3
08.10.2024 5 z 5

Naprostá paráda. Ten svět je úžasnej.

nikca3882
04.10.2024 4 z 5

Stejně jako první díl, precteno jedním dechem. Napínavé a hned mě to donutilo sáhnout po dalším dile

Bellsinka
24.09.2024 5 z 5

Druhý dík série a nezklamal! Jsem nadšená a knihu hltám a nemůžu se nabažit! Už teď se těším na 3.díl jak malé dítě.. V tomto díle mě osobně dost štvala Poppy , hlavně na začátku knihy.. Ale jinak celkově vše super.

katma
11.09.2024 5 z 5

Kniha mě opět pohltila jako předchozí díl. Vztah mezi Poppy a Casem nabírá na obrátkách a ten
žár mezi oběma je naprosto spalující. Jejich popichování mě hrozně baví. Závěr knihy mě absolutně překvapil a už se těším, až vezmu do ruky pokračování.

Nikola086
08.09.2024 4 z 5

Přiznám se, že první díl se mi líbil o trošku více. V knize nechybělo napětí, neuvěřitelné zápletky, u kterých jsem občas měla pusu dokořán a nechyběly ani pikantní scény, u kterých občas budete mít motýlky v břiše.
V tomto díle mě krapet začala štvát Poppy, která při každé příležitosti nezapomněla podotknout, jak může všechny zranit. To si autorka asi mohla odpustit.
Jinak i druhý díl stojí za přečtení a ten konec! Ten vás zvedne ze židle! Tak honem se do dílu pusťte.

EjkaM
23.08.2024 4 z 5

Čtivé, romantické, pikantní i napínavé.

apq
23.08.2024 3 z 5

Druhý díl série byl rozhodně lepší, než ten první.
Kniha je pořád čtivá, přestože by neuškodil menší počet stránek a méně myšlenkových pochodů hlavní postavy.
Jako přestože mám ke knize spoustu výhrad, tak musím ocenit vývoj vztahu Poppy ke Casteelovi, neboť oproti jiným fantasy knihám to bylo překvapivě věrohodný.

Anežka173
21.08.2024 5 z 5

Skvělé pokračování série. Tento díl se mi líbil ještě o trochu více než ten předchozí. Někdo píše, že je děj zbytečně zdlouhavý, ale mně to nevadí a naopak mi přijde, že díky tomu si je čtenář schopen udělat k postavám užší vztah. Ale na druhou stranu přeci jenom musím vytknout, že romantické scény ztrácí své kouzlo (kdyby byl trochu ojedinělejší bylo by to lepší).

petraLI
18.08.2024 4 z 5

Ty knihy jsou psané zbytečně zdlouhavě, přesto mě zajímá jak to všechno dopadne. Jdeme na další díl.

Májenka193
17.08.2024 5 z 5

Tento díl byl pro mě ve znamení očekávání, takové to jak nevidíte za roh, ale tušíte, že za ním bude nějaké další uau, a hrozně už to chcete vědět. Poppy místy otravně svázaná morálkou, ale odpouštím jí to, však ona se vyklube. Ke konci aspoň částečné odhalení a doufám, ze začátek dalšího dílu mě smete. S velkým gustem jdu na něj.

Didi15
31.07.2024 4 z 5

Za mě další dobrý díl , docela jsem se i zasmála. Vrhám se na další díl .

Saichania
04.07.2024 2 z 5

(SPOILER) Čtu, I když se to vleče. Sex po desáté už není tak zajímavý, jako poprvé. Ani když se odehrává na bojišti, de fakto přede všemi. Fakt ne :D. Myslím, že tenhle konkrétní jsem i přeskočila. Chtělo by to míň vnitřních úvah. Ale bojuju dál. Co ten Ian? :)

adelact
19.06.2024

Nedočteno.
I přes všechny moje výhrady k prvnímu dílu, mě zajímala celková zápletka série a říkala jsem si, že další díly by mohly být alespoň o něco lepší. Jenže nemám dostatek trpělivosti hledat zrníčka zápletky v 600 stránkách omáčky.
Znovu - všechno se neskutečně táhne. Skončila jsem po 150 stránkách, za tu dobu se tu udály možná 3 scény. Jedna scéna vážně nepotřebuje trvat 30+ stránek, zvlášť když se v ní neděje nic dějově důležitého.
Poppy každou kapitolu prochází tím stejným myšlenkovým procesem. Dialogy mezi Poppy a Casteelem se točí v kruhu - každou kapitolu mu Poppy vyhrožuje, že ho bodne/zabije, Casteel jí na to řekne, že ho takhle vzrušuje a Poppy mu zase odpoví, že je prasák.
Pořád. Dokola.

Ciarra
08.06.2024

Nedočteno, odkládám. Hawke byl ještě celkem fajn, ale jako Casteel se chová spíš jako psychopat. Chápu, že to patří k postavě a nejsem citlivka, ale některé jeho reakce už mi přijdou vážně přes čáru. Mnohem raději mám dvojici Sera a Šed ze série Žár těla a ohně, která se odehrává ještě před událostmi v této knize.

Jacinda123
18.05.2024 2 z 5

To isté, čo prvý diel. Nadmerny rozsah diela mu značne ubral na kvalite a začína ma znepokojovať správanie dvojice hlavných postáv. Skusim ešte tretí diel a snaď to bude lepšie.

Anniee
01.05.2024

U prvního dílu jsem psala, že do druhého se pustím, ale celou sérii asi nedočtu. No nedočetla jsem ani tenhle díl. Zjišťuju, že romantasy celkově asi nebude nic pro mě. A tohle bylo děsně dlouhý, utahaný a všichni mi lezli na nervy. A nějakých 200 stránek před koncem jsem si uvědomila, že je mi vlastně úplně jedno co se s kým stane a kam se bude ubírat děj, tak jsem to odložila. Dvory od SJM mi stačily a příště se těmhle typům knih budu vyhýbat.

SáraR.
22.04.2024 5 z 5

Mě se tenhle díl moc líbil. Poppy a Casteel jsou moje lásky a celý díl jsem si užívala jejich škádelní a vývoj jejich vztahu. Další co musím zmínit je Poppyin vývoj, jak se z ještě docela nejisté Panny stala, no... tím, čím se stala. ;) Ikdyž to byl rereading, tak jsem si čtení na plno užila. Musím se teda přiznat, že je to asi dva roky zpátky a ten úplný závěr jsem si pamatovala jinak, netuším proč. Alespoň to pro mě bylo překvapením. Každopádně se hned vrhám na další díl a moc, moc doporučuji! :)

Wajny
12.04.2024 5 z 5

Na Království těla a ohně jsem se strašně moc těšila a musím říct, že jsem měla opravdu na co! Na tomhle příběhu miluju úplně všechno a přiznávám se, že moje hodnocení nebude vůbec objektivní #guiltypleasure

Mezi Poppy a Casteel je skvělá chemie, spousta jiskření a jejich hádky jsou skvěle napsané,
ale i oni dva mají své mouchy. Poppy mě štvala svou nerozhodností, co se citů týče a Casteel mi v některých pasážích přišel jako úchyl ...a na to jeho princezno, jsem byla už trochu alergická.

V knize je hodně erotiky, což mi nikdy moc nevadilo, ale tady mi přišlo, že je to na úkor děje a fantasy stránky knihy. Moc se toho tady totiž nestalo - ze začátku je hodně opakování a když se něco dělo, tak to bylo na sobě hodně nahuštěné. Konec byl skvělý a jsem zvědavá, co autorka vymyslí dál.

Líbí se mi, že jsme se dozvěděli trochu více o Atlanťanech i Povznesených. Vše je ale opředeno mnoho tajemstvími....a já nevím, jestli je to záměr autorky, aby nás napínala a nebo vlastně vůbec neví a vaří z vody.

Líbí se mi prostředí knihy. Je zde i spousta cestování, které bývají dost nudná, tady tomu tak nebylo. Byli zde zajímavá místa, díky kterým jsme se dozvěděli více o tomhle světě, jak vlastně funguje.

Přibylo hodně nových postav, ale já jsem hrozně zvědavá na Poppyna bratra!

Po tomhle hodnocení si řeknete, že knížka asi nic moc, ale opak je pravdou. Kniha je skvělá! Má neuvěřitelnou atmosféru, skvěle se čte a máte problém se od ní odtrhnout!