Buď se mnou přehled
Počkám na tebe série
Tereza Hamiltonová prožívá drsný rok – zamilovala se do nejlepšího kamaráda svého staršího bratra. Jase s ní ale nepromluvil od té doby, kdy jí věnoval opravdu úžasný, dech beroucí polibek, takový, co vám změní život. Tereza se právě vymotala z příšerného vztahu a navíc jí hrozí, že kvůli zranění bude muset dát sbohem taneční kariéře. Nastal čas na plán B – vysokou školu. Možná tak dostane šanci přesvědčit Jase, že jí jeden polibek nestačí. Jase Winstead má obrovské tajemství, jež nikomu neprozradil. Obzvlášť nechce, aby ho znala neuvěřitelně krásná sestra jeho nejlepšího kamaráda. Přestože s Terezou sdílel nejžhavější polibek v životě, uvědomuje si, že závazky mají přednost. Rozhodně nemá čas na romantický vztah. Nijak mu však nepomáhá, že nedokáže přestat myslet na polibek dívky, jež mu může převrátit život naruby. Jase a Tereza se potkávají stále častěji a nejsou schopni vzájemné city popírat. Na obzoru však číhá nebezpečí, jež vyvrcholí tragédií. Zatímco se lidé v kampusu vzpamatovávají, osudem pronásledovaní milenci se musí rozhodnout, co jsou ochotni riskovat a co obětovat, aby mohli být spolu. První vydání.... celý text
Originální název: Be with Me, 2014
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha 'Buď se mnou' je oblíbeným dílem ze série 'Počkám na tebe'. Hlavní postavy, Jase a Tess, si získaly srdce mnoha čtenářů. Jejich příběh je plný emocí, tajemství a překážek, které musí překonat. Čtenáři oceňují, jak se jejich vztah vyvíjí a jak se postavy postupně otevírají. Kniha nabízí nejen romantiku, ale i vážná témata, což ji činí zajímavou a poutavou. Celkově je to příjemné čtení, které osloví široké publikum.
Mnoho recenzentů se shoduje, že kniha je skvělým oddechovým čtením, ideálním na léto nebo večery. Někteří čtenáři si oblíbili humor a vtipné dialogy mezi postavami. I když se objevují kritiky na některé aspekty příběhu, většina čtenářů ji hodnotí velmi pozitivně. Kniha byla přečtena jedním dechem a zanechala silné dojmy. Více v komentářích.
Komu by se kniha Buď se mnou mohla líbit?
- Fanoušci romantických příběhů
- Čtenáři hledající oddechové čtení
- Milovníci knih s emocionálním nábojem
- Ti, kteří ocení silné postavy a jejich vývoj
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé zápletky
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Buď se mnou. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 159 komentářůSouvisející novinky - Buď se mnou (1)
Knižní novinky (25. týden)
20.06.2021
Kniha Buď se mnou v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 1 938x |
| ve Čtenářské výzvě | 44x |
| v Doporučených | 102x |
| v Mé knihovně | 520x |
| v Chystám se číst | 339x |
| v Chci si koupit | 83x |
| v dalších seznamech | 12x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
sebevražda láska pro ženy USA (Spojené státy americké) studenti tanec domácí násilí vyrovnání se s minulostíJennifer L. Armentrout také napsal(a)
| 2021 | Z krve a popela |
| 2014 | Počkám na tebe |
| 2014 | Buď se mnou |
| 2015 | Zůstaň se mnou |
| 2014 | Jako led |

90 %
77 %

Túto sériu nečítam chronilogicky, ale na základe príbehov. Takže som vedela už asi ten najväčší spojler, ktorý sa však odhalil pomerne skoro a tak ma to vlastne ani nemrzelo. Príbeh Tess a Jasa je jedným z tých slabších, ale rozhodne nie slabých. Len v porovnaní s ostatnými knihami série mi prišiel o niečo menej zaujímavý. Ale oceňovala som tu trochu krimi zápletku.