Počkám na tebe přehled

J. Lynn (p)

Počkám na tebe série

1. díl >

Na něco se vyplatí si počkat… Devatenáctiletá Avery Morganstenová nastupuje na malou univerzitu v Západní Virginii, tisíce kilometrů od domova. Domnívá se, že vzdálenost jí pomůže uniknout před tím, co se jí stalo na halloweenském večírku před pěti lety, kdy se její život navždy změnil. Nyní jen musí chodit včas na vyučování, nosit na levém zápěstí náramek, nepřitahovat k sobě zbytečnou pozornost a možná si najít pár přátel, protože to by byla příjemná změna. Rozhodně ale nepotřebovala a neměla v úmyslu přitáhnout pozornost jediného kluka, jenž by mohl otřást nejistou budoucností, kterou si pro sebe naplánovala. Něco se vyplatí prožít… Cameron Hamilton je metr devadesát vysoký sexy bůh s oslnivě modrýma očima, jemuž ženy padají k nohám. Má pozoruhodnou schopnost vyvolávat v Avery touhy, o nichž se domnívala, že jsou jí už navždy zapovězeny. Uvědomuje si, že se od něj musí držet dál, ale okouzlující a vtipný Cam s tím zatraceným dolíčkem na tváři se objevuje všude, kam se pohne. Zaplést se s ním je nebezpečné, ale když jiskřivé napětí, které je zachvátí pokaždé, jakmile se ocitnou spolu, už nelze dál přehlížet, probudí Cam v Avery něco, o čem neměla tušení, že v ní dřímá. O něčem by se nikdy nemělo mlčet… Když však Avery obdrží několik výhružných zpráv a telefonátů, nemá na vybranou a musí se postavit čelem minulosti, kterou toužila pohřbít. Někdo jí totiž odmítá dovolit, aby zapomněla na tu noc, kdy se všechno změnilo. Až zničující pravda vyjde najevo, vydrápe se z ní Avery tentokrát bez jizev? A bude tu Cameron pro ni, aby jí pomohl, nebo ho stáhne s sebou do propasti? Za něco se vyplatí bojovat…... celý text

Romány Pro ženy Erotika
Vydáno: 2014 , Baronet
Originální název: Wait for You, 2013

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha přináší příběh o Avery, která se snaží překonat svou bolestnou minulost. Její cesta za novým začátkem na univerzitě je plná emocí a výzev. Setkává se s Cameronem, mladým mužem, který jí pomáhá najít cestu k odpuštění. Autorka se nebojí otevírat těžká témata, což dává příběhu hloubku a autenticitu. Čtenáři si oblíbí nejen romantické momenty, ale i postavy, které jsou realistické a sympatické. Příběh je napsán čtivým stylem a nabízí jak napětí, tak i oddechové chvíle. Více v komentářích.

Komu by se kniha Počkám na tebe mohla líbit?

• Fanoušci romantických příběhů
  • Čtenáři hledající emocionální hloubku
  • Milovníci příběhů o překonávání překážek
  • Ti, kdo ocení silné ženské postavy
  • Čtenáři, kteří mají rádi příběhy z univerzitního prostředí

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Počkám na tebe. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Vanda_v_knihách
13.10.2025

Audioknihu jsem si pustila v moment, kdy jsem ji vážně potřebovala. Náročné období, ve kterém jsem neměla zrovna příliš času na čtení, a vlastně ani chuť. Potřebovala jsem něco oddechového a nenáročného, což splnilo má očekávání maximálně. A zároveň tak nějak vrátilo do čtecí nálady. Audiokniha je namluvená Anežkou Šťastnou, hlas mi k hlavní hrdince sedl a poslech byl díky tomu moc fajn. Fajn jako celá kniha. Co si budeme, romantika je romantika. Vzorce se opakují, hrdinové jsou podobní, klišé rozhodně nechybí. Ale je to právě definice té knihy, u které přesně tohle vyžadujete.
Neobsahuje to nic převratného, je to šablonovitá romantika z vysokoškolského prostředí, která obsahuje nějaké náročnější téma, o kterém je fajn mluvit. To téma tomu dalo tu špetku zajímavosti, ale jak říkám. Posloucháno v době, kdy jsem něco takového potřebovala a sedlo mi, takže si v podstatě nemám na co stěžovat. Na oddech rozhodně doporučuju.

všech 266 komentářů

Související novinky - Počkám na tebe (1)

Knižní novinky (43. týden)

18.10.2020

Kniha Počkám na tebe v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených2 505x
v Mé knihovně616x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi