Sazinek Sazinek komentáře u knih

☰ menu

Žena mého života Žena mého života Tim Weaver

Wooow! Rakeroviny čtu postupně, ale tenhle díl byl svým způsobem jiný.Raker nikoho nehledá, ale hledá sám sebe? Tohle bych zažít nechtěla. Emoční jízda, těším se na další díl...
Myslím, že tohle je jeden z nejlepších dílů z pera Tima Weavera.
Jo a poznámka pod čarou.... Poděkování českým čtenářům mě zahřálo na srdci ;)

12.11.2021 5 z 5


Fáma Fáma Lesley Kara

Příjemné čtení, hlavní hrdinka sympatická. Od této knihy jsem popravdě nic nečekala a předčila mé očekávání. Rozuzlení jsem tedy nečekala ani náhodou a poslední věta mě vlastně dost šokovala.
Stojí za přečtení.

23.08.2021 4 z 5


Můj anglickej deník Můj anglickej deník Nina Cibulková

Milá oddechovka, občas k zasmání. Na jeden večer nebo na dovolenou proč ne.

16.08.2021 3 z 5


Muž bez minulosti Muž bez minulosti Tim Weaver

8.díl mé oblíbené série. Předchozí kniha mě tolik nebavila, ale tento díl, to je neskutečný posun vpřed... Popisná místa mě teda trošku nudí, asi by nevadilo, kdyby kniha měla o 100 stran méně. Co se týče příběhu, tak jsem to nečekala, co za tím bude a proto jsem překvapena. Tentokrát David nebyl nesmrtelnej, ale co si budem, neskutečný štěstí má vždy. Závěr mě překvapil a trochu dojal, těším se tedy na 9. díl. Za mne doporučuji číst postupně, přeci jen je to série..V tomto díle ale nebyla žádná postava kromě Davida z dílů předešlých.. Za mne ano... Doporučuji přečíst.

30.07.2021 5 z 5


De(bil)níček De(bil)níček Veronika Lechnerová

Verču sleduju na sockách, takže mi bylo jasný jakým stylem bude kniha psaná. Začetla jsem se do ní hned po Vánocích a za jedno odpoledne přečteno. Smála jsem se nahlas. Pokud se chcete pobavit a nečíst plytké kecy, tak směle do ní!

21.07.2021 5 z 5


Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Jsem ráda, že nejsem matkou, protože by mě tato kniha zasáhla mnohem víc. Od autorky jsem četla všechny její vydané knihy a tahle teda byla wow! Psychologické drama na jedničku.

21.07.2021 5 z 5


Dokonalé ticho Dokonalé ticho Helen Fields

Tahle série je skvost. Luc a Ava jsou sympaťáci a i ostatní detektivové. Čte se to jako po másle, má to spád, wow momentů se také dočkáme. Těším se na další díl!

21.07.2021 5 z 5


Inkoust Inkoust Alison Belsham

Masakr! I jednička byla boží, ale dvojka taktéž. Celé to tajemno okolo tetování mě baví. Čtivé, má to spád, nejde se odtrhnout. Za mě ano!

21.07.2021 5 z 5


Zlomené srdce Zlomené srdce Tim Weaver

Sérii Davida Rakera miluju, ale v tomto 7 díle jsem se nějak plácala. Určitě by příběh mohlo mít o 100 stránek méně a nevadilo by mi to. Ač se mi to četlo dobře a jsem zvyklá na pomalý rozjezd autora, tak mě zápletka paradoxně tolik nepřekvapila. Vzhledem k sérii stojí určitě za přečtení, ale autor má mnohem lepší díly.

21.07.2021 3 z 5


Ta, která prohraje Ta, která prohraje Liv Constantine

Od autorek jsem četla všechny vydané knihy, za mě jednička paní Parrishová. Zajímavý příběh,vlastně ale děsivý...Každopádně doporučuji přečíst.

21.07.2021 4 z 5


Vím, kdo jsi Vím, kdo jsi Alice Feeney

Kniha byla čtivá, od autorky jsem četla i knihu Občas lžu, ale měsíc od dočtení si z ní nic nepamatuji. Z toho soudím, že to asi takový šlágr nebyl

21.07.2021 3 z 5


Dvanáct měsíců před a po 30 Dvanáct měsíců před a po 30 Daniela Vaněčková

Příjemné čtení, ale asi jsem čekala více. Lehce jsem se pobavila,ale to je tak vše.

21.07.2021 2 z 5


Takový hněv Takový hněv Cara Hunter

To byla jízda. Četla jsem všechny díly, sérii s Adamem Fawleym miluju a ani tento díl není výjimkou. Narovinu musím přiznat, že ač se mi dobře četlo, tak z celé série to je nejslabší díl. Doufám, že bude časem další díl, ale autorka vydává každý rok něco, tak snad. Rozuzlení toho kdo páchal činy mě velmi překvapilo a netipla bych to, takže za mě moment překvapení na jedničku...

21.07.2021 5 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Kniha se četla svižně, ač je to druhý díl a já nečetla první, tak jsem velmi rychle pochopila o čem byla jednička, oddechovka s prvky erotiky, proč ne

21.07.2021 5 z 5


Dokonalá smrt Dokonalá smrt Helen Fields

Opět se mi líbilo, ale ze všech tří dílů je tento nejslabší.. Zbytečně táhlé, neměla jsem problém knihu odložit. Luc a Ava jsou sympaťáci.. i Lively mi přestal překvapivě vadit. Za mne velké minus je spousta postav a rychlé střídání, po čase jsem si zvykla. Na další díl se těším velmi. Série jako taková je parádní.

20.10.2020 4 z 5


Dovolená očima delegátky Dovolená očima delegátky Jitka Herzánová

Příjemné a oddychove čtení. Místy jsem se zasmála a tak to na být. Práce to musí být teda náročná, a ač nedávám plne hvězdy, tak se mi to líbilo a četlo svižně. Za mne stojí za přečtení. ????

04.10.2020 4 z 5


Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Neurazí, nenadchne. Chvílemi mi bylo ouzko, jak jedna postava byla zlá. Záměrně nepíšu kdo, at nespoileruji. Za mne ne.

04.10.2020 2 z 5


Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Nevím jak vůbec recenzi začít psát. Jsem velká knihomolka a na tuto knihu jsem se těšila. Ex post jsem se dozvěděla, že je to první díl série s Charlie. Nejsem čtenář, který vzdává knihy a nedočítá do konce.. to jen na okraj.
Tuto jsem vzala po měsíci, kdy jsem se dočetla do půlky a mě to vůbec nebavilo. Konec jsem jen prolítla, abych věděla co kdo a jak, ale mne se to nečetlo vůbec dobře. Za mne ne, ale třeba jen špatné rozpoložení? Koukám, že zde má kniha velmi uspokojivé hodnocení.

14.09.2020 1 z 5


Hádej kdo Hádej kdo Chris McGeorge

Neurazí, nenadchne. Do poloviny knihy nuda. Překvapivý konec. Za mne ne

27.08.2020 2 z 5


Němé oběti Němé oběti Tim Weaver

Za mě jeden z nejlepších dílů série, trochu jiný, ale famózní. Překvapivý závěr na konci. Konečně nebyl David takovej nezranitelnej. Doporučuji a tesim se na dalsi dil

27.08.2020 5 z 5