Takový hněv přehled
Případy inspektora Fawleyho série
První dívka se vrátila. Druhá takové štěstí mít nemusí… Inspektor Adam Fawley přichází se svým čtvrtým případem. Na předměstí Oxfordu je nalezena zbědovaná dospívající dívka a vypráví děsivý příběh: kdosi ji unesl přímo z ulice, na hlavu jí narazil plastový pytel a odvezl ji na odlehlé místo, kde byla pravděpodobně zneužita. Přesto odmítá vznést obvinění. Detektiv inspektor Fawley případ vyšetřuje, ale bez její pomoci toho mnoho nezmůže. Skrývá to děvče něco, a pokud ano, co to je? A proč má Fawley neodbytný pocit, že už se s podobným případem někdy setkal? Pak zmizí další mladá dívka a on nemá na vybranou: musí čelit své vlastní minulosti a nepříjemným pochybám. Podaří se násilí zamezit včas?... celý text
Originální název: All The Rage, 2020
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha inspektora Fawleyho vyvolává rozmanité reakce. Někteří čtenáři oceňují napínavý děj a promyšlenou zápletku. Jiní považují tento díl za slabší než předchozí. Zajímavé je, že konec zůstává otevřený, což vzbuzuje zvědavost na pokračování. Atmosféra je často mrazivá a vyvolává silné emoce. Čtenáři se shodují, že autorka umí překvapit a udržet napětí až do poslední stránky. Více v komentářích.
Komu by se kniha Takový hněv mohla líbit?
- Fanoušci detektivních příběhů
- Čtenáři hledající napětí a zvraty
- Milovníci psychologických dramat
- Ti, kdo ocení propracované postavy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Takový hněv. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 97 komentářůSouvisející novinky - Takový hněv (2)
10 nejprodávanějších eknih (duben)
20.05.2021
Knižní novinky (15. týden)
11.04.2021
Kniha Takový hněv v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 409x |
| ve Čtenářské výzvě | 17x |
| v Doporučených | 20x |
| v Mé knihovně | 208x |
| v Chystám se číst | 150x |
| v Chci si koupit | 57x |
| v dalších seznamech | 4x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Cara Hunter také napsal(a)
| 2018 | Někdo blízký |
| 2019 | V temnotě |
| 2020 | Není úniku |
| 2021 | Takový hněv |
| 2022 | Celá pravda |

85 %

Další díl série a já si znovu kladu otázku proč jsem s*kra tuhle sérii tak dlouho odkládala. Za mě je zatím každá kniha lepší než ta předchozí.
Snad jediné, co by se dalo tomuto dílu vytknout je malinko pomalejší začátek, ale před polovinou se to rozjelo tak, že už se kniha nedala odložit. Čtivosti hodně pomáhají krátké kapitoly a také to, že nás autorka velmi často napíná s tím, co se vlastně stalo, několikrát se v této knize něco stane, ale není nám řečeno co, jen, že někdo něco zjistil, apod., ale co ten člověk zjistil se čtenář nedozví hned, ale až o pár stran později. Potom čtenáři nezbývá nic jiného než číst stále dál, aby už věděl, co se teda vlastně stalo, na o vyšetřovatelé přišli...
Tentokrát jsem si celou dobu říkala, kam to vše směřuje, ještě tak 80 stran do konce jsem vůbec netušila, jak vše dopadne. Takže když jsem se pak dočetla až k tomu, kdo to vše má na svědomí, tak mi doslova spadla brada.
Ještě vlastně jedna malinká výtka a ta je k úpnému konci, tam by to za mě mohlo mít ještě pár stran navíc.
Každopádně další skvělý díl a já se opět nemůžu dočkat, až se pustím do dalšího dílu. Tím spíš po přečtení epilogu tohoto dílu.
Hodnocení 4,75*/5*