Ta, která prohraje

Ta, která prohraje https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450276/bmid_ta-ktera-prohraje-6XO-450276.jpg 4 206 65

Chce jediné. Dokonalou rodinu. Tu tvoji. Do přímořského ráje v Connecticutu přijíždí svůdná třicátnice Piper. Když se seznámí s pohledným a úspěšným právníkem Leem, vadí jí na něm jediná věc – snubní prsten. Ale Piper moc dobře ví, že žádné manželství netrvá věčně. Joanna trpělivě čekala, až se muž jejího života Leo vzpamatuje z těžké deprese. Těší ji, že je zase okouzlující, plný energie a věnuje se dětem. Šokuje ji ale, že to nebyla ona, kdo vzkřísil jeho radost ze života. Byla to jakási Piper. Leo se do ní bláznivě zamiloval a rozhodl se opustit Joannu i život, který si spolu vybudovali. Ale ujišťuje ji, že s dětmi může dál trávit čas. Joanna je zničená a odhodlaná zkompromitovat ženu, která jí ukradla život a lásku. Probírá se Pipeřinou minulostí a nachází znepokojivá tajemství. A tehdy začne mít strach o život Lea i dětí. Její terapeutka to však nazve paranoiou. Podaří se Joanně včas najít potřebný důkaz, aby své blízké zachránila?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Wife Stalker , 2020


více info...

Přidat komentář

ennlady
15.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Taková oddychovka, četla se dobře a nutila mě číst pořád dál. Dvě ženy, jeden muž, takové otřepané klišé. Která ho dostane? Ta hodná nebo ta potvora? A která je která? Je pravda, že to celé bylo tak trochu jako z červené knihovny, hlavně pan Dokonalý. A závěr? Ten už nejspíš vymýšlel nějaký pohádkář. A přidal tečku navíc.

PetraBery
07.10.2023 3 z 5

Za mě slabší kniha, kde nic není takové, jak se zdá. Zrychlený příběh, dvě ženy a jeden muž. Ale dokonalá rodina prostě neexistuje.


knihomolka27
03.09.2023 3 z 5

Kvalit Poslední paní P to bohužel nedosahuje. Působí to méně komplexně, propracovaně...je to doopravdy taková fajn letní kniha, kterou přečtete jako nic, ale za nějakou dobu si na ní asi už moc nevzpomenete. Po stylu paní P není vše tak jak se zdá...ovšem tato verze je méně uvěřitelná, ale co už...i přesto, že děj byl od prostředka už téměř předvídatelný, nebo aspon tedy nějaké jeh části....a postavy mi kolikrát vážně lezly krkem a hodně věcí bylo takových zvláštních...tak nakonec jsem si čtení užila a knihu hodnotím pozitivně.

beruska
25.07.2023 4 z 5

Příběh dvou žen, které chtějí jednoho muže..... Rivalstvi, žárlivost,snaha vyhrát nad tou druhou... Pokud si myslíte, že vás nic během čtení nepřekvapí, tak jste vedle :) .... Na konci knihy je vše úplně jinak. A právě kvůli konci musím jednu hvězdičku ubrat. Závěr mi totiž přijde takový násilný, jako by to autorku napadlo na poslední chvíli... Za mě tedy 4 * :) ....

cleopatra11
09.03.2023 5 z 5

Ale joo, nebylo to špatné. Člověk si myslí, že už ví, jaká je pravda a hle..je to úplně jinak.

Pavlína2019
24.01.2023 odpad!

Snad se mi ještě nestalo, abych takto z úcty k autorské práci hodnotila, ale musím.
Dlouho jsem nečetla něco tak pitomého.

Autorky jsem po přečtení Poslední paní Parrishová velebila, to bylo skvělé.

Tahle kniha zaváněla jistou podobností, ale nakonec kdeže.

Šité horkou jehlou, uspěchané, nepropracované, až do konce prostě o ničem a závěr to zabil úplně.
To už jsem byla úplně znechucená číst do konce.

Naprostý nesmysl - někdy se můžeme dozvědět, že je všechno jinak - ale takhle lacině trapně?

Knihu si přečtěte a posuďte sami.
Avšak nemusíte mít za sebou tolik co já, abyste poznali, že je to ztráta času.

Satyrka
21.11.2022 3 z 5

A sakra!
Moc se mi líbila Poslední paní Parrishová, díky které jsem začala číst knihy v tomto žánru a v tomto tématu. Pořád si myslím, že Poslední paní Parrishová byla lepší, ale to neznamená, že Ta, která prohraje je k zahození.
Stačilo mi pár prvních kapitol, abych se pořádně začetla a pak už to jelo. Chtěla jsem vědět, co bude dál, co se stane, zuřila jsem, musela jsem prostě číst dál, takže jsem to zvládla za jeden den.
Sice jsem si ze začátku říkala, že děj je až moc rychlý, vztahy se rozvíjejí moc rychle, ale nakonec jsem za to byla ráda, nepotřebovala jsem rozvinutější popisy. Celou dobu jsem nesnášela Piper, Lea, nechápala jsem to, že matka dá synovi po zadku a je z toho obří haló (zatímco plno dětí zažívá domácí násilí a nikdo s tím nic nedělá nebo nezmůže (viz například kniha Jestli to řekneš)), a pak, chvíli před koncem, mi najednou přišlo, že čtu úplně jinou knihu... Byla jsem naprosto zmatená...
Nicméně... Bohužel... (Teď možný spoiler) Když celou knihu o Piper nemáte valné mínění a o Leovi už vůbec ne, konec to nespraví, a spíš zajistí, že se cítíte zklamaní a podvedení, protože celou dobu fandíte Joanně a těšíte se na pomstu pro Piper (já vím, jsem hrozná) a ono je to celé úplně jinak. Nestačila jsem se vůbec rozkoukat a těžko jsem se z toho vzpamatovávala. A těch posledních pár vět... Cože...?!
Zkrátka.. Stejně jako u paní Parishové - Ne vždycky je všechno tak, jak se na první pohled zdá.

vekkr
11.08.2022 3 z 5

Jsem velký fanoušek Paní Parrishové ,takže to byla jasná volba.Je to čtivé ,ale srovnávat se to nedá.

Veju007
30.06.2022 2 z 5

Ach jo. Ta, která prohraje nesahá Poslední paní Parrishové ani po kotníky.

Místy neuvěřitelně zrychlený příběh, co se vývoje vztahů všech postav týče, ale zároveň dokázal příběh téměř 200 stran stát v podstatě na místě.

Všechny postavy jsou více či méně na facku a ani finiš knihy to nedokáže zachránit. A není to tak, že by byl konec super wow, i když se duo autorek o twist snažily, ale tentokrát bohužel bez úspěchu. Škoda.

Pája699
08.03.2022 2 z 5

Z mého pohledu, tuhle knihu nezachránilo ani rozuzlení, které svým způsobem bylo jasné v průběhu čtení ani poslední odstavec co pronesla Piper. Celý příběh bych shrnula do jedné věty, ale autorky to rozvedly na 260 stránek. Já jsem upřímně zklamaná, čekala jsem fičák po přečtení knihy Poslední paní Parrishové. Je mi líto, ale tohle se za mě prostě moc nepovedlo, ale je to zase věc názoru a pohledu čtenáře .-)

jeny-v
20.02.2022 5 z 5

Po tomto románu jsem sáhla záměrně, abych se na chvíli stala součástí ženských intrik, nevěry, zběsilosti a manipulace, jak je nabízeno v anotaci. Určitě mi tato kniha větrný víkend nezkazila, ba právě naopak. Je opravdu obdivuhodné, jak lze obratně čtenáře mystifikovat a sestry spisovatelky to umí. Vyprávění Joanny nabývá neskutečných rozměrů, kdy jí fandíte, věříte, obdivujete ve smyslu boje odsunuté manželky i matky Evie a Stella. V životě Piper jsou jen samé "černé díry", a přitom dělá vše, aby v nejlepším světle zastoupila prázdné místo v rodině Lea Drakose. Jo, a jeho jsem skoro až do konce nemohla vystát. Po dočtení jsem měla pěkně zamotanou "kebuli".

Magdyla.8
06.01.2022 3 z 5

Jak již tady píši jiní uživatelé, není to prostě paní Parrishová. Ale to ničemu nevadí. I tento příběh je komplikovaný a zapeklitý. Děj plyne vcelku rychle, poté se vám některé věci nezdají takové jaké by měli být a konec všechno rozuzlí. Líbil se mi i konec, kdy autorky nechávají na čtenáři ať si domyslí příběh hlavních hrdinek.

marwinmh
19.12.2021 4 z 5

Čtivý příběh, svižné tempo, nečekané vyústění (alespoň pro mě).

Hanaluna
07.12.2021 4 z 5

Kniha má tempo, je čtivá a překvapivá. Ovšem na Poslední paní Parishovou nemá.

Forest66
05.12.2021 3 z 5

Knížka celkem čtivá, děj rychle postupuje a pořád nebo aspoň skoro pořád se něco děje. Na druhou stranu tím občas děj působí až povrchně a nepropracovaně. Velmi mě zklamal konec, který tam prostě nepasuje.

Terka1975
14.11.2021 4 z 5

Tak to byla opět lahůdka. Příběh dvou žen, které bojují o jednoho muže a děti. Co víme o Piper? A co víme o Joanně? Pěkně se to zamotá a konec je překvapivý. Něco se dá vytušit během čtení, ale mně to uniklo, takže mě pointa dostala… ale tak jsem to očekávala a jsem spokojená.

evin84
31.10.2021 5 z 5

Kniha je taková fikaná, udržuje čtenáře v napětí a nakonec je vše jinak než si člověk myslí.

martina2540
09.10.2021 5 z 5

Kniha byla velmi čtivá, závěr jsem nečekala.

Mikanadeta
15.09.2021 5 z 5

Pecka. Takový vývoj jsem absolutně nečekala. Piper mi byla od samého začátku nesympatická, a bohužel se můj názor nezměnil ani na konci. Stále mi přijde, že něco skrývá... Že není tak hodná a čistá.

janina66
14.09.2021 3 z 5

70% Kniha byla velice čtivá, ale něco jí scházelo. Tři narušené ženy na jednu knihu je moc. Psychoterapeutku jsem odhadla správně, ale konec mě mile překvapil.