Ta, která prohraje přehled

Ta, která prohraje
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/450276/bmid_ta-ktera-prohraje-6XO-450276.jpg 4 212 212

Chce jediné. Dokonalou rodinu. Tu tvoji. Do přímořského ráje v Connecticutu přijíždí svůdná třicátnice Piper. Když se seznámí s pohledným a úspěšným právníkem Leem, vadí jí na něm jediná věc – snubní prsten. Ale Piper moc dobře ví, že žádné manželství netrvá věčně. Joanna trpělivě čekala, až se muž jejího života Leo vzpamatuje z těžké deprese. Těší ji, že je zase okouzlující, plný energie a věnuje se dětem. Šokuje ji ale, že to nebyla ona, kdo vzkřísil jeho radost ze života. Byla to jakási Piper. Leo se do ní bláznivě zamiloval a rozhodl se opustit Joannu i život, který si spolu vybudovali. Ale ujišťuje ji, že s dětmi může dál trávit čas. Joanna je zničená a odhodlaná zkompromitovat ženu, která jí ukradla život a lásku. Probírá se Pipeřinou minulostí a nachází znepokojivá tajemství. A tehdy začne mít strach o život Lea i dětí. Její terapeutka to však nazve paranoiou. Podaří se Joanně včas najít potřebný důkaz, aby své blízké zachránila?... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Wife Stalker , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ta, která prohraje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (67)

LisaBella
29.05.2024 2 z 5

Nedá se to hodnotit lépe. Jistě, mnozí srovnávají, možná se i při čtení snaží najít podobnosti s Amber, ale jediná podobnost je ten parádní dvojí úhel pohledu, který jsme si, my čtenáři, tolik zamilovali.
V tomto případě jde podle mého o velmi násilně vtlačený příběh tak, aby se zformoval do tvarů úspěšných ladies Parrish. No, nepovedlo se. Konec je velmi překvapivý. Ano. Ale hlavně proto, že začátek plně neodpovídá zamýšlenému příběhu. A to jsem si dala tu práci a prošla si počáteční kapitoly znovu, abych se přesvědčila, že celkový dojem skutečně neodpovídá skvěle zapadlému dílku puzzle.

KatyM.
03.05.2024 4 z 5

Kniha je zde srovnávána s Poslední paní Parrishovou, ale tato kniha je úplně jiná, stejně čtivá. Závěr knihy jsem nečekala.


ennlady
15.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Taková oddychovka, četla se dobře a nutila mě číst pořád dál. Dvě ženy, jeden muž, takové otřepané klišé. Která ho dostane? Ta hodná nebo ta potvora? A která je která? Je pravda, že to celé bylo tak trochu jako z červené knihovny, hlavně pan Dokonalý. A závěr? Ten už nejspíš vymýšlel nějaký pohádkář. A přidal tečku navíc.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (44. týden)

25.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Ta, která prohraje v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených253x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených4x
v Knihotéce166x
v Chystám se číst134x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech1x