Dokonalá smrt přehled

Helen Fields

V kopcích nad Edinburghem se objeví zmrzlé tělo nahé dívky. Téhož dne na druhém konci města zemře bývalý šéfinspektor místní kriminálky George Begbie, který podle všeho spáchal sebevraždu. Tomu se ale zdráhá uvěřit Ava Turnerová, která přednedávnem nastoupila na jeho místo poté, co po letech náročné služby odešel do důchodu. Jaký by mohl mít důvod? Detektivy Turnerovou a Callanacha čeká složité vyšetřování, při němž se ocitnou na hranici zákona. A opět hrají o čas, protože vrah s nevinnou tváří si už vyhlédl další oběti.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: 2019 , Kniha Zlín
Originální název: Perfect Death, 2018

Co říkají o knize uživatelé?

Třetí díl série s inspektorem Lucem Callanachem a Avou Turnerovou přináší napínavé vyšetřování. I když někteří čtenáři pociťují slabší tempo, příběh stále zůstává zajímavý. Dva samostatné případy se prolínají a postavy si získávají sympatie čtenářů. Hlášky seržanta Livelyho dodávají příběhu humor a lehkost. Závěr knihy je napínavý a mnozí se těší na další pokračování. Více v komentářích.

Komu by se kniha Dokonalá smrt mohla líbit?

• Fanoušci detektivních příběhů
  • Čtenáři, kteří mají rádi napětí a zvraty
  • Milovníci charismatických postav
  • Ti, kdo ocení humor v krimi

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokonalá smrt. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

orinka3
27.11.2025

Přiznám se, že mi dalo hodně práce prokousat se do konce. Vadilo mi vyšetřování dvou případů současně, vadilo mi psychologizování a rozvleklost thrilleru. Navíc i dnes už společensky povinné zapojení LGBT. Taky se mi nezdál překlad a to bylo dost rušivé. Co říct např. na "jsem na štíru" - Ava chtěla říct, že je v rozporu, neví co si vybrat...a takových zádrhelů bylo víc. Takže podtrženo shrnuto - nudila jsem se a nutila se
to dočíst. Příští kniha snad bude lepší.

všech 282 komentářů

Související novinky - Dokonalá smrt (2)

Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)

05.05.2024

Knižní novinky (35. týden)

25.08.2019

Kniha Dokonalá smrt v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 724x
v Mé knihovně466x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi