Petra101 Petra101 komentáře u knih

☰ menu

Vlastní spravedlnost Vlastní spravedlnost Camilla Läckberg

Další díl série a musím říct, že opravdu napínavé a skvěle se to četlo. Vrah mě ani nenapadl, bylo to zajímavé rozuzlení,koukala jsem jako myš

25.04.2024 5 z 5


Kameník Kameník Camilla Läckberg

Smutný příběh o tom,jak se někdo může takto chovat k dětem ( myšleno u Agnes), příběh zajímavý a napínavý, líbily se mi dějové linky, které se pak propojily a vy už všemu rozumíte, to miluju těším se na další díl, jako fakt super. Musím dát zase pět hvězd,nejde to jinak

04.04.2024 5 z 5


Kazatel Kazatel Camilla Läckberg

Dočteno jedním dechem,jak jsem byla zvědavá,jak to dopadne. Vraha jsem trošičku tušila,ale příběh byl napínavý, neotřelý, líbilo se mi to. Těším se na další díly.

21.03.2024 5 z 5


Ledová princezna Ledová princezna Camilla Läckberg

Libilo se mi to, Patrik s Erikou mi jsou sympatičtí. Vraha jsem neuhadla teda vůbec. Akorát mohlo jeste dojit k rozuzleni s Annou a Lucasem...

01.03.2024 5 z 5


Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Série s Kate podle mě není tak dobrá jako s Erikou,ale hvězdu neuberu, protože, i když tam bylo plno gayu a nevím čeho všeho,tak se mi to dobře četlo,ke knize jsem se netrpělivě vracela, takže za mě dobré. Jsou to sympaťáci,oba dva :)

13.02.2024 5 z 5


Tíživé ticho Tíživé ticho Robert Bryndza

Po nízkém hodnocení knihy jsem tak trochu váhala,co to teda bude.. ale příběh mě pohltil,jako vždy,Bryndza prostě umí.. Bylo to místy strašidelné,ale opravdu,jak většina píše, nereálné a přitažené za vlasy. Byla jsem napnutá,jak to vše dopadne. Konec dobrý a aj milý. :)

07.02.2024 4 z 5


Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Knihu jsem si nechtě přečetla podruhé,ale byla prostě skvělá. Nedám na Bryndzu dopustit a za tři dny jsem ji slupla..no..skoro na jeden zátah :) Erika je boží. Těším se na další.

13.01.2024 5 z 5


Její konec Její konec Shari Lapena

Mně se to četlo dobře, bylo to napínavé a překvapivé, nevěděla jsem do poslední chvíle,jak to dopadne. Konec je opravdu takový velmi rychlý,tak jí za to tu jednu hvězdu vezmu,ale počtění to bylo dobré. Doporučuji.

24.05.2023 4 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Bylo to napínavé, konec trosku divny,ale cist se to dalo,Lapena dobre pise,libi se mi jeji styl,ale na plny pocet hvezd to nebylo..

01.05.2023 3 z 5


Pomalu hořící oheň Pomalu hořící oheň Paula Hawkins

Moc mě to nebavilo, nemohla jsem se začíst, spekulovala jsem, že knihu odložím nedočtenou,nakonec jsem asi snad po měsíci dočetla,ale příběh mě nezaujal, pasáže nudné a postavy také. To se trochu nepovedlo...

16.04.2023 1 z 5


Nepříliš šťastná rodina Nepříliš šťastná rodina Shari Lapena

Napinava knizka,která je plna lzi a opravdu vůbec nevíte,komu a čemu verit.. vraha jsem neuhadla,myslela jsem si na nekoho jineho. Bylo to dobre pocteni na par odpoledni.

25.02.2023 5 z 5


Osudné svědectví Osudné svědectví Robert Bryndza

Precteno za tri dny i s tydennim miminem na krku- to svedci o tom,ze pribeh znovu skvely a nemozno se odtrhnout :) Eriku miluju,je skvela a strasne se tesim na dalsi dily. Doufam,ze budou!

31.01.2023 5 z 5


Vítěz Vítěz Klára Janečková

Kniha doctena,ale ze by se mi moc libila,to rict asi nemuzu.. nechapu Johanku,jak mohla byt a zůstat s takovym clovekem,jako je Tomas,ke mne kdyby se tak nekdo choval,tak ho opustim do minuty... Knihu hodnotim slabym prumerem,nectu moc ceske autory a delam asi dobre,dalsi knihy od autorky vyhledavat nebudu.

15.01.2023 2 z 5


Křik Křik Nicolas Beuglet

Do knihy jsem se zacetla hned od pocatku. Byla napinava a hlavni hrdinka mi byla moc sympatická. Konec dobry, vsechno dobré :)

12.01.2023 5 z 5


15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Knihu jsem dočetla,i když žádnym 'jednim dechem'.. moc mě nezaujala,i když byla lepší než Okamžiky štěstí. Můj šálek kávy to asi nebude. P.Hartla si teď na dlouho chvíli odpustím. Je to takové odpočinkové čtení,trošku místy i nudné.

21.10.2022 3 z 5


Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou K. A. Tucker

První dva díly jsem četla už dávno a líbily se mi,ale tento třetí.. já nevím,utahané,místy nudné,že jsem knihu odkládala... Konec přeslazený,ale pravý happy end. Už asi nejsem cílová skupina tohoto žánru..před pár lety bych ho ale žrala :) on má tajemství,ona má tajemství,ale přesto se milujou..

25.09.2022 3 z 5


Nikomu ani slovo Nikomu ani slovo Harlan Coben

Napínavé,dobře se to četlo,hlavní hrdina sympaťák a byla jsem opravdu napnutá jak kšandy,jak to všechno dopadne.. abyste věděli opravdu jak to bylo,je nutno dočíst až do samého konce a budete jistě překvapení,jako já :)

02.09.2022 5 z 5


Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Tak po přečtení knihy musím souhlasit se zdejšími komentáři. Já se většinou fakt orientuju jak v postavách,tak v přechodech dějových linek,ale co bylo jako toto? Zamotané,milion postav,úplně jsem se ztrácela kdo je kdo a kdo ke komu patří.. některé linky ani podle mě nemají snad konec..české autory moc nečtu a Třeštíková mě přesvědčila,že už ani dál nebudu (s velkýma výjimkama teda).

24.08.2022 3 z 5


Tiché lži Tiché lži Sarah Pinborough

Ke knize jsem se dostala nechtě podruhé,ale zapomněla jsem děj,tak jsem s chutí četla dál a dál... Napínavé jako kšandy,děj mne zaujal,i celkové prolínání minulosti s přítomností a kapitoly jednotlivých postav... Happy end nechyběl a to je dobře. :)

05.08.2022 5 z 5


Šest let Šest let Harlan Coben

Kniha se mi líbila,rychle jsem ji přečetla, byla jsem opravdu zvědavá na celkové rozuzlení příběhu, hlavní hrdina nakonec přežije opravdu všechno! A konec dobrý,všechno dobré:) ale pět hvězd si asi nezaslouží.

02.08.2022 4 z 5